Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(Monteverte @ 2020 07 03, 08:49)
jo, aiškiaregė tiesiog biggrin.gif tai ar matai savo baisią baigtį? biggrin.gif
moteris ir turi sekti savo vyrą, būti šalia ta prasme, negi užsidariusi nekalbadieniuose kaip tu? biggrin.gif
Papildyta:

susimaišei, tokia pas cambalą biggrin.gif
Papildyta:

tokius perku tavo sintetinėse smegenyse.
Nagi nagi, toliau lenktyniaukit su cambala kuri durnesnė. Mes medalius po to skirsim, kai laikas ateis biggrin.gif
Papildyta:

lenki jau ir pačią cambalą biggrin.gif tikra naktinė draugutė biggrin.gif

O tai ne, visai uzsikambsejai, nes mano rutulys neklysta biggrin.gif .

Bet tai taip ir galvojau, kad nakti kosmarus su manim sapnuoji, sauki per m7egus" cambala, cambala...". Kaip ir cia, kiekvienam poste visiems cambala😂😂
Atsakyti
Na kadangi vakar pasnekejom apie madas sakau apsisviesiu, kas toje Lt madinga, pasiziurejau nuotraukas ir issigandau, kazkas tragisko, mix and don't match vadinasi...
kazkoks balaganas , radau tik du zmones atordancius normaliai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Beja, viena su typmpom trumpom atejusi i toki rengini lotuliukas.gif

https://www.delfi.lt...i.d?id=84677933

nezinau kas tie garsus zmones atpazinau vos kelis, bet jei tai naujausios mados, tai ka as zinau, gal geriau as vaiksciosiu nemadinga, su tympom i pleza ir su suknelem ir susiderinusi aksesuarus i renginius ... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 03 liepos 2020 - 10:21
QUOTE(cambala @ 2020 07 03, 11:12)
O tai ne, visai uzsikambsejai, nes mano rutulys neklysta biggrin.gif .

Bet tai taip ir galvojau, kad nakti kosmarus su manim sapnuoji, sauki per m7egus" cambala, cambala...". Kaip ir cia, kiekvienam poste visiems cambala😂😂

čia yra čia, čia kitas virtualus pasaulis. O tu jį kaip matau į savo realybę įsikėlusi, nes kito neturi biggrin.gif ar su Ožiu jau visas forumietes aptarei šiandien? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 07 03, 00:03)
Tu skundiesi ne mažiau, koks vargas su mumis glušomis bendrauti.
Beje, sakei lyg ignoruosi mane, nes jau neįmanoma skaityt, tai vis dar laukiu.  bigsmile.gif
Ypač, kai tau žeminimai vaidenasi visokie. Vis ieškai jų, kas tavo galvoj dedasi, dažnai buvai menkinama? unsure.gif

Kur skundziuosi? nejau ateinu i foruma ir pradedu litanija, vaje kiek cia mylimuke zinuciu prirasiusi ir visos kokios durnos biggrin.gif taip sakau, kad nusisneki kartais, kai is tiesu nusisnkeki, bet man niekaip tavo zinutes netrukdo, nei ju ilgis, nei plotis, nei turinys, jei tau patinka nusisneketi , tampyti skiedalsu apie kitus zmones, nejau uzdrausi?
Man nesivaidena zeminimas, o tu ir kai kurios kitos to ir siekiat, juk nesakau, kad jum sekasi, nes zeminant kita galima tik save pazeminti max.
Nemanau, kad reikia buti patyrus smurta, kad smurta atskirti ar ne? Gal kaip tik atvirksciai, jei prie to taip esi pripratusi, gal nei nejauti, gal tai tavo normalus bendravimo budas. Matai as labai atitrukus nuo lt realybiu ir labai is toli svieciasi va toks bendrtaviams kaip tavo, noras pasiepti.

Cia kas pvz toje zinuteje, ne bandymas pazeminti zmogu, jo stiliu? Pati juokeisi, kaip "kaimieciam" tavo stilius nepatiko, o darai pati ka? Supranti galima rasyti man tokiso nepaitnka, kai pvz Moonte labai kulturingai parase, ne mano stilius ir tiek, o tu rasai visai kitaip, tu dazniausiai puoli pati zmogu.. mirksiukas.gif

QUOTE(mylimuke! @ 2020 07 02, 23:14)
Nu su tokia pilnam komplekte Marceliukė būtum iš kaimo glūdumos. Tik tympkių po suknele trūktų iki pilno komplekto 👌
Ir triusikų galėtum nedėvėt kaip tu mėgsti biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 07 03, 01:45)
Oi, čia grynai mes visos lotuliukas.gif

na va butent o as tas knysliukas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 03 liepos 2020 - 10:32
QUOTE(lutuke123 @ 2020 07 03, 11:20)
Na kadangi vakar pasnekejom apie madas sakau apsisviesiu, kas toje Lt madinga, pasiziurejau nuotraukas ir issigandau, kazkas tragisko, mix and don't match vadinasi...
kazkoks balaganas , radau tik du zmones atordancius normaliai  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
https://www.delfi.lt...i.d?id=84677933
nezinau kas tie garsus zmones atpazinau vos kelis, bet jei tai naujausios mados, tai ka as zinau, gal geriau as vaiksciosiu nemadinga, su tympom i pleza ir su suknelem ir susiderinusi aksesuarus i renginius ...  biggrin.gif

oh gosh, kas su tuo Nainiu? biggrin.gif Tipo gotas patapo? biggrin.gif Paksaitė vis dar Barbė biggrin.gif
O jegelavičiūtės makiažas blink.gif biggrin.gif kur ten droidas? droidas prieš ją mis pasaulis būtų biggrin.gif
na tikrai, krūva karikatūrų vienoje vietoje smile.gif kodėl žmonės taip iš savęs draikosi?
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 07 03, 07:27)
Aga, tokio amžiaus nekaltos tik tos, kurios niekam nebuvo įdomios

Visiska nesamone, nera tokiu, kur niekas nenoretu ikisti bent, jau jei tokiu metu nekalta, tai tik del savo kazkokiu isitikinimu.
Santykui gali netureti, seimos, del durno charakterio, bet netureti su bele kuo lytiniu santykiu nu tikrai nera tokio baisumo moteru. Yra kur be savivertes , kuriom kad bela kas ikistu ir gerai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 03 liepos 2020 - 10:40
QUOTE(Monteverte @ 2020 07 03, 10:26)
čia yra čia, čia kitas virtualus pasaulis. O tu jį kaip matau į savo realybę įsikėlusi, nes kito neturi biggrin.gif ar su Ožiu jau visas forumietes aptarei šiandien? biggrin.gif

Cia yra tavo uzsiduchinimo vieta 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 07 03, 11:34)
Cia yra tavo uzsiduchinimo vieta 4u.gif .

tikrai taip, tu vis dar neišvarei duchų iš savęs, jie visai jau tave baigia suėsti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 07 03, 11:33)
oh gosh, kas su tuo Nainiu? biggrin.gif Tipo gotas patapo? biggrin.gif Paksaitė vis dar Barbė biggrin.gif
O jegelavičiūtės makiažas blink.gif  biggrin.gif kur ten droidas? droidas prieš ją mis pasaulis būtų biggrin.gif
na tikrai, krūva karikatūrų vienoje vietoje smile.gif kodėl žmonės taip iš savęs draikosi?

zinok nezinau, atrodo buvo tema, kas durniau apsirengs , net stilai skiriasi, kas su dzinsais kedais, kas su vakarinem suknelem, sunku suprasti, kas ten vyko, bet zmones tikrai atrodo keistai... biggrin.gif arba as jau labai ziauriai atsilikusi nuo siu laiku madu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 03 liepos 2020 - 10:41
QUOTE(Monteverte @ 2020 07 03, 10:35)
tikrai taip, tu vis dar neišvarei duchų iš savęs, jie visai jau tave baigia suėsti biggrin.gif

O kam man juis varyti? Man jie netrukdo, o tave eda tongue.gif , nevyjele tu.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2020 07 03, 10:20)

O ko cia juokies? Vakar uarda plesesi, kad tympes paskutinis mados klyksmas, kad su jom i koncertus eina.
Atsakyti

Labas

Atsakyti
QUOTE(cаmbаlа @ 2020 07 03, 12:08)
<p>Labas
</p>

pypiec
cambala jau dvigubinasi
o ką aš jums sakiau, kad durnių ginat biggrin.gif
Atsakyti