Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

Ar zmones buna pirmarusiai ir antrarusiai? Man tai nepriimtini tokie vertinimai.
Bet kai susimastau, tikrai nebuciau norejusi issiskyrusio ar per mergas laksciusio vyro.
Tai gal ne tie zmones pirmarusiai ar antrarusiai, bet vertybes vienos tau priimtinos, kitos ne. Kazkam gal kaip tik bonusas zmones su patirtim, lovoje mokes iv navarotu, pasirasys seksui 3 ir t.t. juk kaip kam kas...
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 07 03, 15:24)
Idomucia, bet gi ir tu save teisini,

Kur teisinu?
Juk parasiau kad sutinku su ivertinimu.
Kur cia teisinimas?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 07 03, 15:24)
Idomucia, bet gi ir tu save teisini, kodel kitas neturetu tai daryti?

kiek skaiciau Idomucios postu niekur nemaciau, kad jis save teisintu, kaip tik sako esu antrarusis. Jis teigia, kad jis save sitaip vertina ir nori, kad ir issiskyruios moterys save taip vertintu, kaip jau sugadintus ir is to isplauktu atitinkami veiksmai. Niekur nematau priestaravimo.

bet Idomucia , jei abu antrarusiai, tai gal seimoje gali jaustis lygus ir kaip primarusiai? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 07 03, 15:24)
Ar zmones buna pirmarusiai ir antrarusiai? Man tai nepriimtini tokie vertinimai.
Bet kai susimastau, tikrai nebuciau norejusi issiskyrusio ar per mergas laksciusio vyro.
Tai gal ne tie zmones pirmarusiai ar antrarusiai, bet vertybes vienos tau priimtinos, kitos ne.

Tai pati juk nenori antrarusio ar kaip ten ivardinsi tuos su broku kuriu nenorejus butum... Koks skirtumas ar pavadinsi prastos rusies, ar su broku ar defeektuotais ar dar kaip...

Vertybes...
Isivaizduok, tave butu palike, taves normalus nenoretu, kaip tu nenori, viskas suprantama, bet priee ko cia vertybes pacios... Vertybes tai jukk ne koks auksas, iseinantis negali issinesti
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2020 07 03, 15:27)
bet Idomucia , jei abu antrarusiai, tai gal seimoje gali jaustis lygus ir kaip primarusiai?  biggrin.gif

Jei i supuvusi kebula ideti uzkalusi varikli, tai aisku bus harmonija, beet tai tikrai ne pirmos rusies automobilis.

Kartu gali jaustis normaliai tik zmones, kurie suvokia problemas panasiai.

Gi moterys tkiu problemu nesuvokia... Jos isivaiduoja, kad vyras isimyles ir jokiu problemu nebus.

Jei taip kazkas pardavinetu savo sena padralinta automobili uz naujo kaina tikintis, kad va atsiras, kas isimyles ir nupirks, tai tokiam tik pasukineciau pirsta prie smilkinio
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 07 03, 15:27)
Kur teisinu?
Juk parasiau kad sutinku su ivertinimu.
Kur cia teisinimas?

Na kaip taip...
Kad issiskyret zmiona bloga, kalta, o tu geras vyras ir tevas ir t.t. ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 07 03, 15:34)
Tai pati juk nenori antrarusio ar kaip ten ivardinsi tuos su broku kuriu nenorejus butum... Koks skirtumas ar pavadinsi prastos rusies, ar su broku ar defeektuotais ar dar kaip...

Vertybes...
Isivaizduok, tave butu palike, taves normalus nenoretu, kaip tu nenori, viskas suprantama, bet priee ko cia vertybes pacios... Vertybes tai jukk ne koks auksas, iseinantis negali issinesti
Papildyta:
Jei i supuvusi kebula ideti uzkalusi varikli, tai aisku bus harmonija, beet tai tikrai ne pirmos rusies automobilis.

Kartu gali jaustis normaliai tik zmones, kurie suvokia problemas panasiai.

Gi moterys tkiu problemu nesuvokia... Jos isivaiduoja, kad vyras isimyles ir jokiu problemu nebus.

Jei taip kazkas pardavinetu savo sena padralinta automobili uz naujo kaina tikintis, kad va atsiras, kas isimyles ir nupirks, tai tokiam tik pasukineciau pirsta prie smilkinio

Na as nemanau, kad jie su broku ar antrarusiai, as manau tik, kad ju poziuris i gyvenima skiriasi nuo mano, kad jie kitokie ir tiek. Gal kazkam as atrodau su broku, kad pvz nemiegu su 2 is kart, kokia siauru paziuriu biggrin.gif

Tai butent vertybes, net issikyres zmogsu gali tureti tas vertybes, buna gi atveju, kai suklysta, ne su tuo susituokia gal, jei mirsta partneris , nezinau , teoriskai mastau... jei zmogui svarbi meile, istikymybe, jam tai bus svarbu visa gyvenima.
Bet realiai as nezinau ar imanoma kurti santykius su antru zmogum, jei pirma is tikro mylejai, gal ir imanoma, bet tai tikrai nelengva, ypac, jei jis gyvas, ir tik issikyriai, meile gi nieku rnedings, jie ji buvo..O jei nemylejai, tai klausiams, ko santykiavai...Nezinau, jei man tektu issikirti, nemanau, kad as buciau is vis tinkama naujiem santykiam, na bent ne ateinancius 10m...Paprasciausiai per daug butu kartelio, nusivylimo, skausmo, ka gali tam kitam zmogui duoti, na seksa nebent, o kur jausmai?

Tai problemos gi buna bet kokiu atveju. O kai myli, zinoma, su jom lengvaiu tvarkytis, ko nepakesciau is svetimo zmogaus, galiu toleruoti pas saviski biggrin.gif Tai ir sakau, jei abu panasioje situacijoje, tai gali pradeti kurti savo nauja istorija su savo zaizdom.
Atsakyti
Matau, pokalbio su Idomucia jau nebus...

Idomucia, iki kito karto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 07 03, 15:47)
Na kaip taip...
Kad issiskyret zmiona bloga, kalta, o tu geras vyras ir tevas ir t.t. ir t.t.

Taigi, cia 2 skritingi dalykai, ka jis kalba, vienas iki skyrybu, koks jis buvo ir kas del skyrybu kaltas, anot jo, ir antras jau po skyrybu, kad nepriklausomai, kad jis buvo geras vyras, tevas, po ju liko antrarusis, nes jau issikyre.
Ta prasme, jei masina partrenkia gatveje ir zmogus lieka neigalus, tai nesvarbu, kad ne jis kaltas, ir kad buvo gal sportininkas iki to, bet avarija padare savo, nejau taip neaisku, ka jis raso?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 07 03, 14:20)
aha, kur gi ne biggrin.gif
aišku, kad tu pati, pasirodyti kokia tu galinga biggrin.gif

Man mano galiu pilnai uzteko kad davesti tave iki tokios tavo isterijos visame forume biggrin.gif 4u.gif

O siaip tai labai zemas ir kvailas budas patekti i svaria tema, kur jusu niekas neniri matyt. Jus ant tiek kvailis, kad nesuvokiat jog kad pasiek mano Supersenbuvio statusa, Naujokiui reikes 5 metus pirstais diena nakti barskent, kad pripyskit tiek zinuciu.
Jau ubunte lindo i musu tema - na niekas glusei nesigavo.
Neissivysciusios 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 07 03, 16:02)
Man mano galiu pilnai uzteko kad davesti tave iki tokios tavo isterijos visame forume biggrin.gif  4u.gif

O siaip tai labai zemas ir kvailas budas patekti i svaria tema, kur jusu niekas neniri matyt. Jus ant tiek kvailis, kad nesuvokiat jog kad pasiek mano Supersenbuvio statusa, Naujokiui reikes 5 metus pirstais diena nakti barskent, kad pripyskit tiek zinuciu.
Jau ubunte lindo i musu tema - na niekas glusei nesigavo.
Neissivysciusios 4u.gif .

jei tu galvoji, kad to kiti nesuvokia, tai esi neišpasakytai durna biggrin.gif nauji nikai šviečia iš tolo. O durnam žmogui nereikia kažkokio tai didelio motyvo, kad jis susikurtų naują niką. Čia kaip ir su motyvu, kad po liemenuku plaukuota. Kodėl ne spuogai pvz.? Tai taip ir su nauju niku, iš dyko durno buvimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 07 03, 15:10)
jei tu galvoji, kad to kiti nesuvokia, tai esi neišpasakytai durna biggrin.gif nauji nikai šviečia iš tolo. O durnam žmogui nereikia kažkokio tai didelio motyvo, kad jis susikurtų naują niką. Čia kaip ir su motyvu, kad po liemenuku plaukuota. Kodėl ne spuogai pvz.? Tai taip ir su nauju niku, iš dyko durno buvimo 4u.gif

Bet jei nebutum plaukuotais papais- tai tiesiog eitum ir praeitum. I dabar ziurek iaip nervuojies biggrin.gif . Ir dar - nekompleksuotum- nesidetum maudomu muilindamasi moteru pirty mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 07 03, 16:13)
Bet jei nebutum plaukuotais papais- tai tiesiog eitum ir praeitum. I dabar ziurek iaip nervuojies biggrin.gif . Ir dar - nekompleksuotum- nesidetum maudomu muilindamasi moteru pirty  mirksiukas.gif .

o tai tu praeini? į kiekvieną postą irgi atsakai. Tai kaip dabar "gudrioji" pasiaiškinsi? biggrin.gif
Atsakyti