Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(Monteverte @ 2020 07 03, 18:50)
na tikrai, kas yra kas? kai tamstos draugė cambalinė, tai ką dar galima čia pasakyti? biggrin.gif

Drauge...

Na taip, visos su kuriomis tamsta riejates, esate pridergusi, yra neva mano drauges . Paraset ir gipsas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 07 03, 20:07)
Drauge...

Na taip, visos su kuriomis tamsta riejates, esate pridergusi, yra neva mano drauges . Paraset ir gipsas mirksiukas.gif

nu gi nerašiau, kad geriausia, nuo vaikystės ar pan., bet forumo tai draugė, o jei ne, tai tą ir pademonstruokite, ko bijote? kad ims šmeižt, tyčiotis? bijote tokio silpno brudelio?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 07 03, 16:31)
paskutinis yra paskutinis ir nebesiputok, labai kvailai atrodai biggrin.gif

Paskutinis nuo galo, isterike mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 07 03, 19:07)
Drauge...

Manau visi supranta, kad Monteverte realybej taip pat su visais susiedusi ir neturi ne tik kad draugu, bet ir pazistamu...
Todel nenuostabu, kad ji firume mato" draugus" ir " priesus". Pirmuju tik 2 pirstukai uzsilenkia.

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 07 03, 16:42)
Davai kuri pirma suras kuo skiriasi nikai... Juk dvieju vienodu sukurti neimanoma... Kuo jie skiriasi?

Turbūt kad vietoj mažosios L įrašyta didžioji i?
Netikrinau, spėju

Nuo atsakymo sudėtingumo susiaurės arba ne įtariamųjų cambalos klonavimu ratas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 03 liepos 2020 - 23:02
QUOTE(mylimuke! @ 2020 07 03, 23:56)
Turbūt kad vietoj mažosios L įrašyta didžioji i?
Netikrinau, spėju

Nuo atsakymo sudėtingumo susiaurės arba ne įtariamųjų cambalos klonavimu ratas biggrin.gif

I nuo l skiriasi.

Cia ne tas
Atsakyti
Nauja cambala uzrasyta rusiskom raidem. Cia gal tu taip sugalvojai?
Atsakyti
Kaip platinamas melas apie skiepus

INFO SALTINIS.
Atsakyti
Na ir visnaite ant torto, itariu eilini akrta busiu kai kuriu asabu izedinejama, bet tiek to, ne pirmas ir ne paskutinis kartas...

"L.Hemsworthas beveik ketverius metus buvo veganas – iki praėjusių metų vasario, kai ėmė jaustis mieguistas, viskam apatiškas, tingus. Po apsilankymo pas medikus paaiškėjo, kad jo inkstuose yra akmuo.

„Tai buvo fiziškai skausmingiausios savaitės mano gyvenime. Galiausiai mane operavo. Laimė, dabar jau viskas gerai.

Bet man buvo paaiškinta, kad jei nepakeisiu mitybos, išlieka 50 procentų tikimybė, kad netrukus atsiras dar vienas akmenukas“, – aiškino australas.

Kaip paaiškino medikai, akmuo jo inkste susidarė iš kalcio ir oksalo rūgšties druskų, o taip atsitinka, kai mityboje jos yra per daug. Oksalo rūgšties gausu daržovėse – ypač špinatuose, migdoluose, burokėliuose, bulvėse.

„Kiekvienas mano rytas prasidėdavo penkiomis saujomis špinatų, migdolų riešutų pienu ir sviestu, veganiškais baltymų milteliais. Man tai atrodė itin sveika. Tad po operacijos turėjau iš naujo pagalvoti, kuo turėčiau maitintis“, – mitybos subtilybes dėstė vyras.

Anksčiau veganišką mitybą, kuri daugumos medikų nėra laikoma sveikatai palankia, jis buvo pasirinkęs būtent norėdamas gyventi sveikai.

Dėl tokių kraštutinumų jį nuolat draugiškai pašiepia motina: „Jeigu rastum harmoniją tarp visų dalykų, kuriais užsiimi, taptum laimingiausiu žmogumi.“

Liamas atsimena, kad pirmus dvejus metus dėl augalinės mitybos jis jautėsi puikiai. Jo kūnas buvo stiprus, jis turėjo daug energijos. Tad dabar kitiems pataria netikėti tuo, ką rašo kiti, kol neišbandai pats.

Pats žmogus turi atrasti, kas labiausiai tinka jo kūnui.

Be to, kas tinka vienu gyvenimo etapu, nereiškia, kad tiks ir kitu. Jei žmogus ima jautis blogai, reikia nebijoti keisti nuostatų.
...
"

Viso teksto saltinis cia
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 07 04, 13:20)

„Kiekvienas mano rytas prasidėdavo penkiomis saujomis špinatų, migdolų riešutų pienu ir sviestu, veganiškais baltymų milteliais.

vartotojo įkelta nuotrauka

kas per šlykštumas tokių pusryčių
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2020 07 04, 13:00)
vartotojo įkelta nuotrauka

kas per šlykštumas tokių pusryčių

Pritariu biggrin.gif
Niekaip man neskanu nei špinatai, nei kokie ten avokadai į kokteilius, kiek plakiau, išpyliau. Va vaisiai, riešutų pienas, riešutų sviestai wub.gif
Atsakyti
apskritai tie kokteliai yra blefas. Vaisiniai yra nenaudingi, o daržoviniai- vimdantys. Tik vieną gerą kokteilį žinua- "Mimoza" biggrin.gif
Atsakyti