QUOTE(cambala @ 2020 07 08, 21:45)
Sveikesne mano mama uz tave. 40 ies amziaus , tokia kaip tu, vaikus augino, auklejo. O tu jos anu metu dabartyje 40 imtine jorka apsikabinus supuoji ir pagiezingai, atsipusiais dantim bandai( nesigauna tau) kast visiems...
tai matom matom kaip išauklėjo

Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2020 07 08, 22:01)
Ka ir reikejo irodyti... Nepakaltinama, visi kalti. OK, gipsas.
Ne cambalai, o moteriai palaidojusiai vaika... Rodos aiskiai parasiau kad cambala pasipiktino konkreciu elgesiu su kitu zmogumi, padare pastaba. O tamsta, kaip dabar man, tokiu toneliu atsakete. Viskas. Man tas pats, diduma zino kokia esat, ne problema.
O kodel, draskotes su mylimuke, Montekrista, taikiaja Asaka, pastininke ir t.t. ir t.t. Su diduma gi draskotes, visos jos blogos, o tamsta sventa karve?
Ne cambalai, o moteriai palaidojusiai vaika... Rodos aiskiai parasiau kad cambala pasipiktino konkreciu elgesiu su kitu zmogumi, padare pastaba. O tamsta, kaip dabar man, tokiu toneliu atsakete. Viskas. Man tas pats, diduma zino kokia esat, ne problema.
O kodel, draskotes su mylimuke, Montekrista, taikiaja Asaka, pastininke ir t.t. ir t.t. Su diduma gi draskotes, visos jos blogos, o tamsta sventa karve?
kedistiniai man yra antžmogiai

nes jos - jūsų chebra. Kaip aš galiu sutarti su išverstaskūriias, kurie mato vienų "nusikaltimus", o tuo pačiu nemato kitų?
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2020 07 08, 22:20)
Kertele sieloje, jau nepamenu kurioje temoje, lutuke per savo kvailuma ikele ta nelemta temute, kur susiede. Permeciau akimis, gaila, gerokai pravalyta, tu rietenu galima sakyti kaip ir neperdaugiausia, o ir Vaizgantes kliedesius istryne, va sito as gailiuosi. Puikus diletantizmo pavyzdys. Motera ten bande sukergti egipto mitologija, su graiku, romenu, dar ir neva baltu dievus itrauke. Toks geras kish-mish'as buvo.
Na kad Monteverte su cambala viena kitai zinutes rase, cia puse velnio, is esmes jos dar nebuvo pasiekusios dabartinio lygio. Vaizgante atejusi i tema "Ar yra Dievas?", atsitempe savo egzoteriku bureli ir isesmes, neleido ten diskutuojantiems apie Dievo buvima vystyti diskusijos. OI uzmirsau, ana gi mane prakeike...
Na kad Monteverte su cambala viena kitai zinutes rase, cia puse velnio, is esmes jos dar nebuvo pasiekusios dabartinio lygio. Vaizgante atejusi i tema "Ar yra Dievas?", atsitempe savo egzoteriku bureli ir isesmes, neleido ten diskutuojantiems apie Dievo buvima vystyti diskusijos. OI uzmirsau, ana gi mane prakeike...

Dieve dieve, nu kokios vargšės jūs, neleido jums kažkas diskutuoti, tiesiog šautuvus įrėmė

vaikų darželis
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 07 08, 22:29)
Alio, teta, as monteverte az esu pasiuntus nx kai ji kan bande savo Omega 3 prakist ir iaip kaledin8am laik9tarpyje " su dievais gasdino"..
Bltt... durkos naturalios. Moonte,kas jums yra?
Ania? Jus prakeke beprote Vaizgante? Tai ji visiems vezio mirties liufijymus siunte, kas su ja nesutinka.
Serga ar / sirgo ta moteris.
Mpmteverte yra dvasios ligonis kai Vaizgante.
Ar verrta kreipti demesi?
Bltt... durkos naturalios. Moonte,kas jums yra?
Ania? Jus prakeke beprote Vaizgante? Tai ji visiems vezio mirties liufijymus siunte, kas su ja nesutinka.
Serga ar / sirgo ta moteris.
Mpmteverte yra dvasios ligonis kai Vaizgante.
Ar verrta kreipti demesi?
MELAS
Tu man labai mielai atrašei ir dar padėkojai, nes tada dar su manimi nesiriejai. Esi paskutinis šliužas ir išverstaskūrė. Antžmogis esi. Tiek lyzinaisi Moontei, siuntei linkėjimus jos motinail, o dabar jai absoliučiai išverstaskūriškai meluoji. Parazitas tu. Ne veltui yra kirmėlė tokia cambala.
Jokiam kalėdiniam laikotarpyje tavęs negąsdinau a/ž, tai neįmanoma, nes nebuvau išį viso prisijungusi ir kai tuo mane kaltinai bet kuri narė galėjo pasižiūrėti, kad nuo kūčių dienos iki kalėdų galo manęs forume nė nebuvo.
Parazitas nesvietiškas tu. Nebežinai prie ko prikibti, atmata