Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(cambala @ 2020 07 08, 21:45)
Sveikesne mano mama uz tave. 40 ies amziaus , tokia kaip tu, vaikus augino, auklejo. O tu jos anu metu dabartyje 40 imtine jorka apsikabinus supuoji ir pagiezingai, atsipusiais dantim bandai( nesigauna tau) kast visiems...

tai matom matom kaip išauklėjo biggrin.gif apie tave iš viso žodžių nėr, o tavo brolis dėl kelių tūkstantėlių litais su tavim nebendravo, gatavas buvo gerklę perkast biggrin.gif mano giminė man mašiną padovanoję yra, kai studentė buvau, o kai jau užsidirbau ir norėjau atiduot pinigus, nesuprato ko čia noriu, net visai pamiršo, kad aš skolinga tarsi esu. Ir nė cento nepaėmė, sakė, kad malonu buvo padovanoti. Tai ką pasakysi aoie auklėjimus ir gimines, hiena a? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2020 07 08, 22:01)
Ka ir reikejo irodyti... Nepakaltinama, visi kalti. OK, gipsas.

Ne cambalai, o moteriai palaidojusiai vaika... Rodos aiskiai parasiau kad cambala pasipiktino konkreciu elgesiu su kitu zmogumi, padare pastaba. O tamsta, kaip dabar man, tokiu toneliu atsakete. Viskas. Man tas pats, diduma zino kokia esat, ne problema.

O kodel, draskotes su mylimuke, Montekrista, taikiaja Asaka, pastininke ir t.t. ir t.t. Su diduma gi draskotes, visos jos blogos, o tamsta sventa karve?

kedistiniai man yra antžmogiai smile.gif jie ne tiek likimų sugriovė, nu bet ką čia jums" šventoms" aiškinti biggrin.gif
nes jos - jūsų chebra. Kaip aš galiu sutarti su išverstaskūriias, kurie mato vienų "nusikaltimus", o tuo pačiu nemato kitų?
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2020 07 08, 22:20)
Kertele sieloje, jau nepamenu kurioje temoje, lutuke per savo kvailuma ikele ta nelemta temute, kur susiede. Permeciau akimis, gaila, gerokai pravalyta, tu rietenu galima sakyti kaip ir neperdaugiausia, o ir Vaizgantes kliedesius istryne, va sito as gailiuosi. Puikus diletantizmo pavyzdys. Motera ten bande sukergti egipto mitologija, su graiku, romenu, dar ir neva baltu dievus itrauke. Toks geras kish-mish'as buvo.
Na kad Monteverte su cambala viena kitai zinutes rase, cia puse velnio, is esmes jos dar nebuvo pasiekusios dabartinio lygio. Vaizgante atejusi i tema "Ar yra Dievas?", atsitempe savo egzoteriku bureli ir isesmes, neleido ten diskutuojantiems apie Dievo buvima vystyti diskusijos. OI uzmirsau, ana gi mane prakeike...  mirksiukas.gif

Dieve dieve, nu kokios vargšės jūs, neleido jums kažkas diskutuoti, tiesiog šautuvus įrėmė biggrin.gif
vaikų darželis
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 07 08, 22:29)
Alio, teta, as monteverte az esu pasiuntus nx kai ji kan bande savo Omega 3 prakist ir iaip kaledin8am laik9tarpyje " su dievais gasdino"..
Bltt... durkos naturalios. Moonte,kas jums yra?

Ania? Jus prakeke beprote Vaizgante? Tai ji visiems vezio mirties  liufijymus siunte, kas su ja nesutinka.
Serga ar / sirgo ta moteris.
Mpmteverte yra dvasios ligonis kai Vaizgante.
Ar  verrta kreipti demesi?

MELAS
Tu man labai mielai atrašei ir dar padėkojai, nes tada dar su manimi nesiriejai. Esi paskutinis šliužas ir išverstaskūrė. Antžmogis esi. Tiek lyzinaisi Moontei, siuntei linkėjimus jos motinail, o dabar jai absoliučiai išverstaskūriškai meluoji. Parazitas tu. Ne veltui yra kirmėlė tokia cambala.
Jokiam kalėdiniam laikotarpyje tavęs negąsdinau a/ž, tai neįmanoma, nes nebuvau išį viso prisijungusi ir kai tuo mane kaltinai bet kuri narė galėjo pasižiūrėti, kad nuo kūčių dienos iki kalėdų galo manęs forume nė nebuvo.
Parazitas nesvietiškas tu. Nebežinai prie ko prikibti, atmata
Atsakyti
Monteverte, tu gal apsispresk ar as broliui pin8gu neduodu ar jis man gerkle perkast nori. Nes tavo isterijos dabar visiskai nesutampa.
O del masinos, tai tau ta medine nupirko, kai pagalbinwlleje mokeisi? Tai jo, negi kazkas atsimins 3 ju kapeiku pirkini 4u.gif .
Kiskis siknon savo papildus. Ar aisku jau.
Paziuresim kaip apie Rivjeros vaiko mirti vartysies. Visi gali nueit ir paziuret i ta tema. Dar vista kudakuoja kazka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 09 liepos 2020 - 11:43
QUOTE(cambala @ 2020 07 09, 11:43)
Nu yra trupyti vaizgantes kliedesiu, kazkur nuo 183 psl, radau kad mokesi vandeni vynu verst , numireli nieko nereikia prikelt, tik kazkokiu laiko tuneliu reikiia pasinaudot, daugiau tingiu eirlt atgal ir skaityt, bet turetu but ir apie Egipta😂
Tik radau Rivjeros posta, kuriame ji rase, kad 4 metus lauke is Montevertes atsiprasymo uz tai, kad ji pasikeite nustatymus kai vaika palaidojo, o ji pamacius tai parase kad taip jai ir reikia...

niekada taip nerašiau. Tik paklausiau, jei jau jinai tokia šventa ir visų gelbėtoja dedasi, tai kodėl pas ją tokia sunki karma tada?

Ir iš viso, jei jau pradėjom su prisiekinėjimais, tai prisiek visa savo gimine, kad aš tau siūliau būtent iš manęs pirkti papildus, būtent į mano sąskaitą turėjai pervesti pinigus, kad grasinau tau per kalėdas ir kad konkrečiai tyčiojausi ir sakiau R.Majai, kad "ot gerai, kad tavo vaikas mirė".
Išdrįsi atmata prisiekti viskuo? nes jei ne, tai esi šliužas
Atsakyti
Pasidalinsiu baisybemis.
Jus siulete maudytis tvenkinyje.
Va kas ten plauko:
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 07 09, 11:45)
niekada taip nerašiau. Tik paklausiau, jei jau jinai tokia šventa ir visų gelbėtoja dedasi, tai kodėl pas ją tokia sunki karma tada?

Ir iš viso, jei jau pradėjom su prisiekinėjimais, tai prisiek visa savo gimine, kad aš tau siūliau būtent iš manęs pirkti papildus, būtent į mano sąskaitą turėjai pervesti pinigus, kad grasinau tau per kalėdas ir kad konkrečiai tyčiojausi ir sakiau R.Majai, kad "ot gerai, kad tavo vaikas mirė".

Issigimele, eik i tema " ar egzistuoja Dievas" psl nurodziau auksciau ir ten pamatysi ka rase Rivjera apie tavo tyciojimasi. Tas nera istrinta. O paskui, tu dar karta, jau man bunant toj temoj vel is jos nelaimes padziugavai
Tada tave ismete kaip suni dviem savautem is forumo.
Yra dar ir tai, kaip Vaizgantei tapkes nesiojai ( ana tai buvo priesiskai nusistaciysi pries Rivjera, nes toji nors postus nirmalius toj temoj rase) rasei kad " anoji( rivjera) turbut sventoji karve, bet va ja uz kazkokias nuodemes tai nubaude".
Esi issigimele konkreti. Isprotejusi sena merga sociopate. Ir tikrai gerai, kad tu neturi vaiku, nes sociopatams ribos ir empatija svetimi.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 07 09, 11:45)

Psk nx, dar tu kiaules akis cia spiegi apie ta Rivjera. Juk Moonte ir Aimeja turetu prisimint. Esi isgimele. Taskas.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 07 09, 12:59)
Issigimele, eik i tema " ar egzistuoja Dievas" psl nurodziau auksciau ir ten pamatysi ka rase Rivjera apie tavo tyciojimasi. Tas nera istrinta. O paskui, tu dar karta, jau man bunant toj temoj vel is jos nelaimes padziugavai
Tada tave ismete kaip suni dviem savautem is forumo.
Yra dar ir tai, kaip Vaizgantei tapkes nesiojai ( ana tai buvo priesiskai nusistaciysi pries Rivjera, nes toji nors postus nirmalius toj temoj rase) rasei kad " anoji( rivjera) turbut sventoji karve, bet va ja uz kazkokias nuodemes tai nubaude".
Esi issigimele konkreti. Isprotejusi sena merga sociopate. Ir tikrai gerai, kad tu neturi vaiku, nes sociopatams ribos ir empatija svetimi.
Papildyta:

Psk nx, dar tu kiaules akis cia spiegi apie ta Rivjera. Juk Moonte ir Aimeja turetu prisimint. Esi isgimele. Taskas.

daug ką ji galėjo rašyti. Juk irgi neadekvati, kedistinė kaip tu. Tu irgi nesąmones rašai, tai ką tavimi tikėti? Koks normalus žmogus tavim tikėtų?

Rivjera rivjera, pati pisk nx su ta Rivjera, tu išsigimėlė prisiek, kad aš tau pardavinėjau papildus, kad grasinau per Kalėdas. Ištsigandai melage skystgablauzde? biggrin.gif Pasimatė visas tavo krūtumas, išsigandai, kad viena staugsi senatvėje kaip man grasinaisi, kad aš staugsiu, išsigandai. kad gimines prarasi, jei prisieksi ir staugsi viena pati. Atmata, šūdo gabale tu. Kaip tau negėda prieš narius, kurie tavimi dar tikėjo, kirmine tu? Tu juk jiems viską melavai
Atsakyti
B.let, konkreti palata
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 07 09, 12:41)
daug ką ji galėjo rašyti. Juk irgi neadekvati, kedistinė kaip tu. Tu irgi nesąmones rašai, tai ką tavimi tikėti? Koks normalus žmogus tavim tikėtų?

Rivjera rivjera, pati pisk nx su ta Rivjera, tu išsigimėlė prisiek, kad aš tau pardavinėjau papildus, kad grasinau per Kalėdas. Ištsigandai melage skystgablauzde? biggrin.gif Pasimatė visas tavo krūtumas, išsigandai, kad viena staugsi senatvėje kaip man grasinaisi, kad aš staugsiu, išsigandai. kad gimines prarasi, jei prisieksi ir staugsi viena pati. Atmata, šūdo gabale tu. Kaip tau negėda prieš narius, kurie tavimi dar tikėjo, kirmine tu? Tu juk jiems viską melavai

O tu manai uz tokius dalykus nestaugsi? Juk dabar staugi. Paziurek i save - susiedus su visaisir net susiedimo priezasti su ramiais, normaliais nariais ivardyji kaip Moontes drauges.
Pabaigsi kaip vaizgante, viena ir isprotejusi.

O siaip normalios psichikos zmogui tas pats kedistinis ar landsberginis, bet as garantuoju kad jei tu parasytum cia kad tavo tevai serga ar suniukas nugaiso niekas tau ( nes pati zimai kokia esi vusu nemegiama forume) tokiais dalykais net nebandytu kast. Issigimele tu.
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2020 07 09, 11:19)
Kalba apie nieką.

Pritariu.
Grybauskaitės ilgu.

Labai menkinantis instituciją poelgis buvo, kai atsikratė patarėjais, memlendamas apie reikalingą atšalimą keičiant pareigas. Nėra jis lyderis, jokių lyderio savybių, tik išpūsta savimyla.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 07 09, 13:41)

Wow, kaip spalvingai!

Idomu, ką tavo palatos draugė pasakytų apie tavo šeimą ir vaikystę. Turbūt baisioj aplinkoj augai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2020 07 09, 12:19)
Kalba apie nieką.

O apie ką būdavo Grybauskaitės kalbos?
Atsakyti
Dar vieni mokslininku tyrimai, kad zmogaus organizmui reilalinga mesa
https://www.15min.lt...os-1030-1344516
Atsakyti