QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 07 08, 13:51)
Moonte ka tik prisipazino, kad nusimano apie ta reikala arba turi zmogu salia kuris nusimano apie "kodus"
Ka jinai prisipazino, parase, tai, ka tu pats neperseniausiai parasei
As asmeniskai teoriskai tai zinau, bet praktikoje, man nereikia tu dalyku, nekuriu nei forumu, nei websitu, pas mane input type text yra tik vardas, pavadinimas ir verification darau tik del jo ilgio, zmogus gali uzsivadinti ir kinietiskai, jei jam reikia, visa kita emailas, tikrinamas del to, kad butu emailo forma, ir iv parametrai, skaiciai arba dropdown. Viskas.
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2020 07 08, 17:25)
Eilini karta empatijos trukumas akivazdus. Ne pacios nikas dubliuojamas, ne pacios vardu prikolinama. Na taip, kai kam cambala yra antipatiska... Vadinasi, galima uzmerkti akis, nurasant pokstui.
Saziningai, as net nepastebejau, kad atsirado antras, cambalos vardu nikas. Gerai, kad yra akylus SM dalyviai, kurie pastebi. Uz tai jiems aciu, dabar jei pamatysiu, nebudingus asmeniui diskusijos maniera, minciu raiska, pasidomesiu registracija.
Gerai, kad nieko neatsitiko, bet padorus zmones, kaip ir neturi poreikio kurti kito asmens niko dublikata. O jei kuria, varginasi, kaip jau rasiau, su kokia intencija...
nejaugi? Tik, kazkoks sukrutas nikas jum sukelia empatija? O kai kazkas, tame tarpe jus, prikuriat ar platinat nesmones apie kitus narius, tada empatija nekyla?
Turit blata pas moderatoriu ar savininnku forumo?
Tikrai taip, padorus zmones niekad nekurs, netampys nesamoniu apie kitus narius, ypac, jei jos apie jau mirusius artimus zmones ir neplos katuciu, kai tai daro kiti
Dubliutas nikas pries tai yra labai labai maza smulkmena, nes,kad jis dubliutas matoma is kart pagal sukurimo data.
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2020 07 08, 18:08)
O pati didziuojates savo postais?
O jus didziuojates savo postais?
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2020 07 08, 18:16)
Visos zemeje nieksybes prasideda nuo mazmozio. Baisiausia pasaulyje ABEJINGUMAS nieksybems, ar bandymas jas suniveliuoti, ka dabar daro tamsta.
Kodel tamsta tylejo del "virvutes juokelio". Suprask, forumu negyvneu? O tie kas pasipiktino, suprask nesuprato, neva tokio juoko, tai jau ka? Gyvena forumu, kad pasipiktino?
Man vienodai rodo, kieno nikas dubliuojamas, nors ir tamstos. Tai daryti NE ETISKA. Nesvarbu kur, forume, ar gyvenime. Morales normos tarpusavio bednravima itakoja visur, zinoma, jei zmones dorovingi.
Siaip, Maja Di, pagieza cambalai tamsta ziauriai itakoja, nebesugebat valdyti piktdziugos. Eilini karta praleidot proga patyleti, prademonstravot daugiau, nei derejo. Bet zinoma, tamstos reikalas, ir mano neva antipatija Jums, kad savu laiku ne taip parasete ir t.t. nieko deta.
Isiprintinkit ir ant sienos pasikabinkit

kad pati sau sugebetumet taikyti.
Kodel jus nuolat tylit, kai kazkas saiposi is manes is mano artimuju, is kitu nariu, dziaugiates ar ne ,kad jusu koviniai sunys atlieka jusu darba?
Ar neabiejingam galima buti tik cambalos atzvilgiu arba tik niku kurime, o meslo varyme?
Kodel paklodes rasot Montevertei, Majai di pamoralizuoti, nemaciau nei veinos cambalai, jei jau sakot, jos vienodos, kur paklode jai, kazkada saket, paraset i az, ko jom irgi taip neparaset, kuom jum cambala kitokia? ji anto jusu graizua, garbingiau elgiasi?
Jus pagiezos man , neitakota?
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2020 07 08, 21:45)
As kalbu tau suprantamam lygmenyje. Kalbu apie tai kas tau vertybe, turtas pinigai. Nes tau geras TAVO vardas, nera nei vertybe, naudojimasis juo be tavo zinios, ne nusikaltimas.
As tau linku, pavaikscioti cambalos "batais", kai tavo vardu butu naudojamasi be tavo zinios.
va va ir sita issiprintiknkit, nes sau to netaikot.
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2020 07 08, 22:01)
.
O kodel, draskotes su mylimuke, Montekrista, taikiaja Asaka, pastininke ir t.t. ir t.t. Su diduma gi draskotes, visos jos blogos, o tamsta sventa karve?
O, dar naujienos, kas ne diena tai naujiena... Niu niu...
Man vienodai rodo, ka tu matai. Ne tame esme. Esme yra tame, kad zmogus samoningai sukure kito niko dublikata, o tai jau yra sukciavimas. TAskas. Tu nematai skirtumo, OK. Kaip jau rasiau, linkiu, kad kas kitas pasinaudotu tau nezinant tavo vardu.
o kas jos forumo sventosios gal? jos visos ir jus tame tarpe, nei kiek uz cambala ne geresnes, tiek kad ji kvailesne, jus sugebat siek tiek protingiau trolinti ir meslu drabstytis, arba naudojates kitu rankom, tokiu kaip cambalos, ji kaip siuniukas viska paskui tampo ir tiek, metu mettus tas pacias nesamones,
Tai, jei sukuriami melai apie kita zmogu, cia nera sukciavimas? cia padoru?