Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(Monteverte @ 2020 07 10, 16:17)
kad nieko nereikia niekur ieškoti, išvietė esi tu, esi čia ir jau surasta 4u.gif na bet be abejo, visada yra galimybė dar atsiprašyti visų ir patapti žmogumi.

Tai va ir atsiprasyk visu, nepukl i atlapus visiems ir nesiriek cia su visais, issigimele apsimyzus. Nes tampysiu tave iki tavo gyvenimo pabaigos. Aisku? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 07 10, 17:23)
Kuri tavo? Ta paskutinė iš dešinės?

Is dideles b. pasidaro didele vagina, o kitaip tai chirurgai ten turi dadurstyti. Pas pacia vagina tur but jau kaip kibiras ir ttuo labai didziuojiesi?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 07 10, 16:20)
Uzsikresk virusu ir atvyk paplatinti. Tada gal vel sunims ir kalems uzdes namornykus o gal net ir priris ant trumpo lenciugo
Papildyta:

As ir taip eidama i parde ar degaline kauke deduos.
O sutikus ta gluse ubunte rimtai spjauciau i snuki.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 07 10, 17:27)
O sutikus ta gluse ubunte rimtai spjauciau i snuki.

Ar esi uzsikretus?
Jei ne tai spjaudyti, kaip tusciais soviniais saudyti.

Uzsikresk virusu, gal visokiom kitokiom zarazom ir tada gasdink
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 07 10, 17:26)
Is dideles b. pasidaro didele vagina, o kitaip tai chirurgai ten turi dadurstyti. Pas pacia vagina tur but jau kaip kibiras ir ttuo labai didziuojiesi?

Tu kai šūkteli į savo bobos vaginą, pasigirsta aidas?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 07 10, 16:33)
Ar esi uzsikretus?

O kam tas virusas ar kuta zaraza, kai gluse prasosi ir buna patenkinta bet kokiu demesiu
Is jos visi juokiasi, ja tiesiogiai siuncia, o ta durnele patenkinta toliau visoms atrasineja.
As tikrai nesu macius tokio nelaimingo zmogaus..
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 07 10, 17:36)
Tu kai šūkteli į savo bobos vaginą, pasigirsta aidas?

Aha ir jis ateina is Airijos puses. Uzsidek triusikus tai dar pratestuosiu
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 07 10, 17:36)
O kam tas virusas ar kuta zaraza, kai gluse prasosi ir buna patenkinta bet kokiu demesiu
Is jos visi juokiasi, ja tiesiogiai siuncia, o ta durnele patenkinta toliau visoms atrasineja.
As tikrai nesu macius tokio nelaimingo zmogaus..

Be reikalo jus edates. Nu gal ji neduoda, bet nei tau nei man tai nesudaro problemu. Grynai teorine diskusija
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 07 10, 17:54)
Aha ir jis ateina is Airijos puses. Uzsidek triusikus tai dar pratestuosiu

Tai sakai per triusikus bobą darai, kitaip nesigauna?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 07 10, 16:54)

Be reikalo jus edates. Nu gal ji neduoda, bet nei tau nei man tai nesudaro problemu. Grynai teorine diskusija

Kokia dar diskusija? Trydos pastovios kur tik ji raso. Nieko nesuvokia, nieko nesupranta, o dedasi visazine viskame ir nersia nersia nersia. Cia kaip pvz kalba buvo isejus apie N aT Maskvoj. Debile ikale didziausios kvadraturos patalpas Konstitucijos projekto ir teigia kad vienodos kainos.
Ir visur su ja sitaip. Niekas jos nekalbina, tiesiai siuncia, bet visur kisa savo trigrasi.
Aciu dievui kad yra tema kur jai negalima, tqi nors trydu nera.
Kad ji glusiu gluse jau supratau Duevo temoj, kai tame paciame poste teige kad skaite vedas, o paciam posto gale- neskaite.
Jai tikrai per smegenine kale vaiktsteje vartojamas alkoholis. Kitos priezasties jos glusumo as nematau.
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 07 10, 17:17)
Prie burbančios lendi, prie mylimukės, nors tau tiesiai šviesiai liepia atsipist. Į mano postus nenustoji atsakinėt, vis jautiesi užkalbinta, px, kad tave nx siunčia, juk tai vistiek dėmesys, kurio tu tiesiog ištroškus esi, valkatėle.
Taip taip, parom, ar jau susiskaičiavai, kiek puslapių paklodžių esi čia pripiešus, atsilupėle? Apsimeti, kad nematai?

na ar as kalta, ka djus visos po kaifu? lotuliukas.gif bet vis prilipusios kaip lapai prie siknos komentuojat ir komentuojat mane biggrin.gif

Ismeginai rekomenduoji ? bigsmile.gif

Kas as esu, ko noriu taip jauciu ir nesuvoksi mirksiukas.gif

Na tu matyt nezinai, kad ne visos zinutes ten uzsisaugo i tuos puslpaius, ne is visu skyriu, o kiek dar paraleliais nikais raso, kaip tu pvz,kas ten zino , o kiek tik sedi ir ciokina, tai jau nesiteisnk nesiteisink, ner ajum s gyvenimo be sio forumo, as atostogausiu, o jus cia reisites iki nukritimo biggrin.gif oras gereja saulyte islindo, silta, varysim nuo rytojaus prie juros plezintis, parvesiu jums smeliuko nuotrauku paziuret po atostogu tongue.gif Tu tai nuo juros toli, ne daznai jauciu nuvyksti, kad nuolat tokia pikta , vit D matyt truksta mirksiukas.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 07 10, 17:33)
Ar esi uzsikretus?

lotuliukas.gif kad neissigasciau, pas mane geras imunitetas, namordninku nereikia, sveiko proto irgi uztenka, kad kaukes nuo nieko nieko neapsaugo biggrin.gif O nuo tokiu bomzu , kurie spjaudosi, myza , sika bele kur, tai einu ratais biggrin.gif

cia senas bajeris, bet aktualus siandien. Sis zmogus siaip labai ismintingas, superiniai jo pasisakymai buna, tik lyg jau mires.
https://www.facebook...NzAyODcwNjA1Mg/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 10 liepos 2020 - 17:25
QUOTE(lutuke123 @ 2020 07 10, 18:25)
na ar as kalta, ka djus visos po kaifu? lotuliukas.gif bet vis prilipusios kaip lapai prie siknos komentuojat ir komentuojat  mane biggrin.gif

Ismeginai rekomenduoji ?  bigsmile.gif

Kas as esu, ko noriu taip jauciu ir nesuvoksi  mirksiukas.gif

Na tu matyt nezinai, kad ne visos zinutes ten uzsisaugo i tuos puslpaius,

Tai tu nenustoji komentuot, net kai tave tiesiogiai ***** pasiunčia

Sakai nemėginsi? Tavo užrūdijusios pyz.dos joks prietaisas nebepramuš

Tu esi debilė, psichodinočka, attention whore. Kas tau dar neaišku?

Debile, į puslapius išsisaugo VISOS žinutės, šitiek metų sėdi forume ir to nežinai. Netgi jei tema ištrinta, puslapiuose rodo VISAS žinutes, kiek esi pripiešus, tik jei bandysi užeit ant tokios, kuri ištrinta, pilnos žinutės neparodys, o puslapiuose rodys. Ar supratai, atsilupėle, paklodžių audėja?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gyvenokartabobute: 10 liepos 2020 - 17:35
QUOTE(cambala @ 2020 07 10, 17:24)
Tai va ir atsiprasyk visu, nepukl i atlapus visiems ir nesiriek cia su visais, issigimele apsimyzus. Nes tampysiu tave iki tavo gyvenimo pabaigos. Aisku? smile.gif

Kad aš nei vienos asmeniškai nepradėjau įžeidinėti, jei jos nepradėjo manęs visaip durninti ar žeminti. O jei įžeidžiau kokį šeimos narį ar mylimuką, apie kurį rašė spauda, na tai nieko čia nepadarysi, toks jau forumo principas, gal kas mano kokį giminę irgi įžeidė?
Nebijai, kad tai tu pirma mirsi? Gi vyresnė gerokai esi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 07 10, 18:04)
Aciu dievui kad yra tema kur  jai negalima, tqi nors trydu nera.

vaikas biggrin.gif
Atsakyti