Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(cambala @ 2020 07 10, 17:13)
1. As aisku nesigilinau is kur tie vinys, bet musu 15 os butu laiptineje tik pas vienus nebuvo tu dermantininiu viniais apkaltu duru.
2. O kai tik atsirado ar tai kooperatyvai kazkokie ar taip kas gamino medines duris, tai buvo geriu geris azuolines ar uosio dvigubos medines durys.
3. Pas mus vonia ir wc buvo 8sklijuoti baltom kvadratinem plytelem. Kaimynai ejo grozetis😂, realiai kai tas plyteles prisimenu dabar - nesvietiskas baisumas.
O kiek visko dabar yra, akys raibsta, issirinkt sunku wub.gif .

1. Pas mus irgi beveik visų kaimynų, nors butus visi gavom tuo metu, kai vinių parduotuvėse nebuvo.
2. Tokios durys buvo brangios, retas kas galėjo įpirkti, tai apsikalinėjo dermantinu.
3. Kitokių, nei 15x15 cm plytelių paprasčiausiai nebuvo, o vienspalvės buvo baisus deficitas, laukėme bent metus, kol gavome nusipirkti, kad ir brokuotų, bet vienspalvių. Gėlėtos irgi buvo deficitas, bet ne toks, o raštai buvo reto baisumo.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 07 10, 13:20)
Cia Moontei rasei. Tai nevynioji sudo i blizganti popieriu? Nenorejai izeist? Ar tikrai nuosidziai uzjauti?

Nu tu ir keista. Kad vaikyste sunki, Moonte pati rašė... taip, nuoširdžiai užjaučiu. Tai, kad aš parasiau, kad Moonte vyresnė, tai čia *tipo* įžeidimas? Mano mama irgi vyresne, O pvz. kaip tu su savo vaiko mokytoja bendrautum, tu jai galetum pasakyt- Mokytoja, nu kadangi jus vyresne... ar tu iškart-isgama, kvailė, 3 raidės, duosiu i sunki ir t.t.. Kaip tau atrodo? Ar "suda" ivynioji i popieriu? Ar taip tiesiai sviesiai-su keiksmazodziais, izeidinejimais?
QUOTE(Moonte @ 2020 07 10, 14:34)

Tai tamsta, pradejote, rezima sieti su vaiksytes potyriais...

Rasydama ka, nesvarbu kokiu klausimu, niekada neakcentuoju savo metus, ar patirti. Tai velgi principine mano pozicija, nes amzius nera argumentu diskusijoje.

pradėjau nuo gastrito kaip "mirtinos" ligos, maisto, plaukų, dantų....
Yra. nes jus rašete apie Stalina, Hitleri, o aš apie 85-90mm.
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 07 10, 17:17)
Prie burbančios lendi, prie mylimukės, nors tau tiesiai šviesiai liepia atsipist. Į mano postus nenustoji atsakinėt, vis jautiesi užkalbinta, px, kad tave nx siunčia, juk tai vistiek dėmesys, kurio tu tiesiog ištroškus esi, valkatėle.

Taip taip, parom, ar jau susiskaičiavai, kiek puslapių paklodžių esi čia pripiešus, atsilupėle? Apsimeti, kad nematai?

Nepamiršk pasinaudot
vartotojo įkelta nuotrauka

Kaio kukurūzai, special veganams lotuliukas.gif
Ai, nors ububtienei ir mėsiškas tiktų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 07 10, 18:25)
atostogausiu, o jus cia reisites iki nukritimo  biggrin.gif oras gereja saulyte islindo, silta, varysim nuo rytojaus prie juros plezintis, parvesiu jums smeliuko nuotrauku paziuret po atostogu  tongue.gif Tu tai nuo juros toli, ne daznai jauciu nuvyksti, kad nuolat tokia pikta , vit D matyt truksta  mirksiukas.gif

Smagiai praleiskite laika. gero poilsio wub.gif
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2020 07 10, 20:39)
Nu tu ir keista. Kad vaikyste sunki, Moonte pati rašė... taip, nuoširdžiai užjaučiu. Tai, kad aš parasiau, kad Moonte vyresnė, tai čia *tipo* įžeidimas?  Mano mama irgi vyresne, O pvz. kaip tu su savo vaiko mokytoja bendrautum, tu jai galetum pasakyt- Mokytoja, nu kadangi jus vyresne... ar tu iškart-isgama, kvailė, 3 raidės, duosiu i sunki ir t.t.. Kaip tau atrodo? Ar "suda" ivynioji i popieriu? Ar taip tiesiai sviesiai-su keiksmazodziais, izeidinejimais?

Isikalet i galva, ir niekaip negebat istrukti is savo vaizdinio. Eilini karta brukat savo ismysla, kaip fakta. Ir tai yra slykstu, pastoviai brukti pramana.

Rasiau, i mylimukes posta, kad mano vaikyste buvo nuostabi. Nuostabi, kad turejau tokius tevus, kad mane supo iskilus, protingi zmones ieje i istorija, turejau galimybe is ju pasisemti. Puiki ir tuo, kad galejau vystyti savo talentus, to deka ir esu tuo, kas esu.

Bet tai nereiskia, kad nesuprantu, kokia ji galejo buti, jei mano represiju sunaikinta gimine butu salia.

Labai gailiuosi, kad mano tevas mire, tik suzinojes, kad as laukiuosi sunaus. Kai pagalvoju, kiek daug prarado mano sunus, neturedamas galimybes augta salia savo senelio... Bet tai leme likimas. Nemanau, kad jo vaikyste del tos netekties buvo nelaiminga. Tiesiog jis, negrazintinai prarado galimybe formuotis, kaip asmenybe, itakotas mano tevo.

As gi praradau didziausia turta - artimus zmones, kurie galimai man butu suteike, ne ka maziau, ka suteike mano tevai man.

Bet jus to nesuprasite mirksiukas.gif

QUOTE(uarda @ 2020 07 10, 20:39)
pradėjau nuo gastrito kaip "mirtinos" ligos,  maisto, plaukų, dantų....
Yra. nes jus rašete apie Stalina, Hitleri, o aš apie 85-90mm.

Taip, taip...
Eiline demagogija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 10 liepos 2020 - 20:08
Ačiū dievui, tikiuosi ta kvanka per atostogas nesijungs čia, leis ir mums pailsėt nuo trydų.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 07 10, 13:59)
As ir nesu naivi. Juk iskart matosi po kokia kauke savo charia slepi.

Nu žiūrėk cambala, vel nesupratai... aš tavęs nepažįstu gi, gal tu aferiste, ir kaip aš galiu pervesti į tavo nurodoma sąskaita tą 100€, "tipo" labdarai? Tu žinai kiek tokiu aferistų LT, ale labdarai, jusu vaikas padare avarija ir t.t.? Kai matau, kad žmogui tikrai reikia pagalbos, įsitikinu, kad tai ne aferistas, tai tikrai perėmiu finansiškai.
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 07 10, 18:34)
Tai tu nenustoji komentuot, net kai tave tiesiogiai ***** pasiunčia

Sakai nemėginsi? Tavo užrūdijusios pyz.dos joks prietaisas nebepramuš

Tu esi debilė, psichodinočka, attention whore. Kas tau dar neaišku?

Debile, į puslapius išsisaugo VISOS žinutės, šitiek metų sėdi forume ir to nežinai. Netgi jei tema ištrinta, puslapiuose rodo VISAS žinutes, kiek esi pripiešus, tik jei bandysi užeit ant tokios, kuri ištrinta, pilnos žinutės neparodys, o puslapiuose rodys. Ar supratai, atsilupėle, paklodžių audėja?

o kodel tureciau nustoti? priezastis?

na jei tu rekomenduoji, jei ismeginai ir sakai cool geriau nei vyrai, net nezinau reiks meginti, zinai man labai svarbios tavo rekomendacijos biggrin.gif

nu ir? tau neatsibosta ta pati rasyti? manai itikinsi save ar mane? lotuliukas.gif

ne
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 07 10, 21:04)
Ačiū dievui, tikiuosi ta kvanka per atostogas nesijungs čia, leis ir mums pailsėt nuo trydų.

Vilka mini vilkas cia mirksiukas.gif

Neisdegs.
Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2020 07 10, 18:49)
1. Pas mus irgi beveik visų kaimynų, nors butus visi gavom tuo metu, kai vinių parduotuvėse nebuvo.
2. Tokios durys buvo brangios, retas kas galėjo įpirkti, tai apsikalinėjo dermantinu.
3. Kitokių, nei 15x15 cm plytelių paprasčiausiai nebuvo, o vienspalvės buvo baisus deficitas, laukėme bent metus, kol gavome nusipirkti, kad ir brokuotų, bet vienspalvių. Gėlėtos irgi buvo deficitas, bet ne toks, o raštai buvo reto baisumo.

pamenu musu durys buvo tokiso juodos is dermantinu "grazintos" biggrin.gif
net neatsimenu kokios vonioje buvo sienos , kokio stos plyteles, matyt vaikui tai nelabai aktualu, o suauge kad galu sdarois del tokiu dalyku biggrin.gif
atsimenu tik, akd jau prasidejus vadinamai nepriklausomybei, labai pbrango vanduo ir mam anuolat sakydavo, akd ilgai duse nesedeciau, nes tikrai jai sunkus laikai buvo, atlyginimai mazi, mokesciai dideli, kaip nori taip gyvenk...
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2020 07 10, 21:07)
Nu žiūrėk cambala, vel nesupratai... aš tavęs nepažįstu gi, gal tu aferiste, ir kaip aš galiu pervesti į tavo nurodoma sąskaita tą 100€, "tipo" labdarai? Tu žinai kiek tokiu aferistų LT, ale labdarai, jusu vaikas padare avarija ir t.t.? Kai matau, kad žmogui tikrai reikia pagalbos, įsitikinu, kad tai ne aferistas, tai tikrai perėmiu finansiškai.

Ne problema.

Carito saskaita
Kodas 192068157
AB SEB bankas
LT 347044060003653961
Banko kodas 70440

Maltos ordino saksaita
Luminor Bank AB
Atsiskaitomoji sąskaita LT924010042400083985
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 10 liepos 2020 - 20:12
QUOTE(uarda @ 2020 07 10, 20:59)