Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 07 10, 21:35)
Butent, kur gruzinu morale buvo kai jie laike ta muzieju. Kur Lietuviu morale buvo palaikant gruzinus, kurie toki muzieju laike.
Papildyta:

Isgerk arbateles nuo nervu. Tuo tarpu uzpulsiu Ubuntiene smile.gif
Papildyta:
Taves nepaliko

As, kai susipazinau su gruzinais cia Airijoje, tai labai pakeiciau apie juos numoe, zinoma suprantu, kad visokiu buna, bet tas ju draugiskumas, pagalba, tokia veidmainsika, kad brr, jau nebenoriu gruzinu sutikti , aferistai man pasitaike biggrin.gif

Ne,bet as suprantu,kad uzplusta daug neigiamu emociju,kai kazkas palieka, ir naturalu supykti, bet tai momentiniai dalykai nu metus paverkei ir eini tolyni. Jei tu leidi neapykantai gyventi sirdyje, vadinasi exe laimi ir tave toliau niokoja, bet tai tik tavo pasirinkimas tavo busenos...viska mes gyvenime renkames patys...myleti arba neapkesti ir t.t. labai gera atleisti ir paleisti...
Papildyta:
Na ka labai neverkit, zinau pasiilgsit, ilgai neatostogausiu nebijokit, pasidziaukit gyvenimu, kad maziau vaidentusi vis negerumai biggrin.gif iki mielosios ir nemielosios 4u.gif
vacation1.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 07 10, 21:46)

Na ka labai neverkit, zinau pasiilgsit, ilgai neatostogausiu nebijokit, pasidziaukit gyvenimu, kad maziau vaidentusi vis negerumai  biggrin.gif  iki mielosios ir nemielosios  4u.gif
vacation1.gif

Iki wub.gif
Atsakyti
Stalinas, Berija, exe...

Meteoritas nukrites gali uzmusti, arba kokia nuodinga gyvate igelti jussu antrai pusei.
Verta panagrinet neapykanta tokias atvejais.
Nukrito is dangaus, tai gal ponas dievas kaltas? Jo ten teritorija? Gyvate tai gal velnias...
Na nesvarbu. jus tai priimat kai kazkoki gamto reiskini, kurio negalit kontroliuot. Reikia zinot savo galimybes ir ju riba.

Stalinas, Berija, kruva kitu nieksu kurie nebuvo diktatoriais tik del to kad juos kazkas uzmuse ar jie paseno ir numre dirbdami koki elementaru darbeli.

Tai ne jusu kontroleje, nesate pasaulio galingieji. Jums tai tas pats kaip akmuo is dangaus ar zaibas.

Va exe tai buvo jusu issirinkta, ne is dangaus nukrito, todel nusiviliama savimi, o ne gyvate ar Berija
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 07 10, 17:46)
Kad aš nei vienos asmeniškai nepradėjau įžeidinėti, jei jos nepradėjo manęs visaip durninti ar žeminti. O jei įžeidžiau kokį šeimos narį ar mylimuką, apie kurį rašė spauda, na tai nieko čia nepadarysi, toks jau forumo principas, gal kas mano kokį giminę irgi įžeidė?
Nebijai, kad tai tu pirma mirsi? Gi vyresnė gerokai esi biggrin.gif
Papildyta:

vaikas biggrin.gif

Jei tu tikrai kvaisa, jei buvai kvaisa Ilgaplaukes nicu, tai ko pyksti? Darykis isvadas.

Papildyta:
QUOTE(uarda @ 2020 07 10, 19:39)
Nu tu ir keista. Kad vaikyste sunki, Moonte pati rašė... taip, nuoširdžiai užjaučiu. Tai, kad aš parasiau, kad Moonte vyresnė, tai čia *tipo* įžeidimas?  Mano mama irgi vyresne, O pvz. kaip tu su savo vaiko mokytoja bendrautum, tu jai galetum pasakyt- Mokytoja, nu kadangi jus vyresne... ar tu iškart-isgama, kvailė, 3 raidės, duosiu i sunki ir t.t.. Kaip tau atrodo? Ar "suda" ivynioji i popieriu? Ar taip tiesiai sviesiai-su keiksmazodziais, izeidinejimais?

pradėjau nuo gastrito kaip "mirtinos" ligos,  maisto, plaukų, dantų....
Yra. nes jus rašete apie Stalina, Hitleri, o aš apie 85-90mm.

Tu dar nesupratai - apsisuki ir pamazu , is leto pizdiulini is cia.
Papildyta:
QUOTE(uarda @ 2020 07 10, 20:07)
Nu žiūrėk cambala, vel nesupratai... aš tavęs nepažįstu gi, gal tu aferiste, ir kaip aš galiu pervesti į tavo nurodoma sąskaita tą 100€, "tipo" labdarai? Tu žinai kiek tokiu aferistų LT, ale labdarai, jusu vaikas padare avarija ir t.t.? Kai matau, kad žmogui tikrai reikia pagalbos, įsitikinu, kad tai ne aferistas, tai tikrai perėmiu finansiškai.

Tada rinkis pati. Parasyk kokiai organizacijai padarysi pavedima ir dek cia int pavedimo kopija.

Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2020 07 10, 20:11)

Carito saskaita
Kodas 192068157
AB SEB bankas
LT 347044060003653961
Banko kodas 70440

Maltos ordino saksaita
Luminor Bank AB
Atsiskaitomoji sąskaita LT924010042400083985

Nu, urarda. Kuria renkies? Kad ryt cia butu is banko kopija pervestai organizacijai. Nebus - nebamdyk c8a daugiau rasyt, pagiezinga l, suda vyniojanti i blizgu popieriu, kiaule.
Viena kiaule isvarem, nedaug liko- 3.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 07 10, 21:07)
o kodel tureciau nustoti? priezastis?

na jei tu rekomenduoji, jei ismeginai ir sakai cool geriau nei vyrai, net nezinau reiks meginti, zinai man labai svarbios tavo rekomendacijos  biggrin.gif

nu ir? tau neatsibosta ta pati rasyti? manai itikinsi save ar mane? lotuliukas.gif

ne

Nu jo, kai realybėj visi tave nx siunčia, forumas vienintelė vieta, kur gali pasireikšt😆

Mėgink mėgink, paskui papasakosi ar patiko, gal ir mums ką užrekomenduosi🍆💦

Ne, neatsibosta. Tu esi debilė, psichodinočka, attention whore, baisi stora forumo karpa

TAIP.
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2020 07 10, 21:16)
Bravo  4u.gif

O paskui raso, kodel mane zemina, na kam zeminti, jei pats zmogus savo rasliava save zemina, demonstruoja tikraja savo esybe.

Tai ji visada taip. Juk jai ir gyvūnų prieglaudos visi aferistai. Matyt pagal save sprendžia, kai pati aferiūga, jai atrodo, kad ir kiti tokie
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 07 10, 21:30)
Nustokite brukti, savo pramanus, kaip faktu.

nenorėtumėt sau to irgi palinkėti?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 07 10, 21:22)
jusu nuomone apie mane man iki lemputes, aiskiau, taip bus?

taip demosntruoju ka dvis agalva esu uz jus labiau issilavinusi, turiu daugiau info, sugebu geriau mastyti, lyginti, analizuoti ir svabriausia mano sazine svari ir rami, mano aukstos morales normos. O visokios padugnes to nepakencia, alergija jom, pradeda is kart putotis...

Taip taip ir ne kitaip lotuliukas.gif Tikrai kad iki lemputės, matosi lotuliukas.gif

A girdi, atmata, tau iki daugumos šio forumo narių kaip utėlei iki mėnulio, giriesi išsilavinimu, bet net elementarių žodžių be klaidų neparašai. Ir tau problemos ne tik su gramatika, bet ir su minčių dėstymu. Kas pakrls šuniui uodegą, jei ne jis pats. Juk jei pasigirsi nebūtais dalykais, pati savěs juk neapgausi😆 Šakės, kokia apgailėtina bobšė
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 07 10, 21:31)
Atkreipkite demesi, sakalu gauja puola grupemis, ne po viena.

Bet as jums neikandama.

puikiai pastebėjte. Tai gal jau ir norėtumėte palikti savo gaują?
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 07 10, 22:36)
Taip taip ir ne kitaip lotuliukas.gif Tikrai kad iki lemputės, matosi lotuliukas.gif

A girdi, atmata, tau iki daugumos šio forumo narių kaip utėlei iki mėnulio, giriesi išsilavinimu, bet net elementarių žodžių be klaidų neparašai. Ir tau problemos ne tik su gramatika, bet ir su minčių dėstymu. Kas pakrls šuniui uodegą, jei ne jis pats. Juk jei pasigirsi nebūtais dalykais, pati savěs juk neapgausi😆 Šakės, kokia apgailėtina bobšė

Uzmirsai pridet birkos paveiksliuka. Lauzai tradicijas
Atsakyti
iki mielosios ir nemielosios  4u.gif
vacation1.gif

sėkmės 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 07 10, 22:23)
Jei tu tikrai kvaisa, jei buvai kvaisa Ilgaplaukes nicu, tai ko pyksti? Darykis isvadas.
Papildyta:
Tu dar nesupratai - apsisuki ir pamazu , is leto pizdiulini is cia.
Papildyta:
Tada rinkis pati. Parasyk kokiai organizacijai padarysi pavedima ir dek cia int pavedimo kopija.
Papildyta:
Nu, urarda. Kuria renkies? Kad ryt cia butu is banko kopija pervestai organizacijai. Nebus - nebamdyk c8a daugiau rasyt, pagiezinga l, suda vyniojanti i blizgu popieriu, kiaule.
Viena kiaule isvarem, nedaug liko- 3.

vėl laižai Moontei padus, kad tave vėl priglaustų? biggrin.gif taigi jinai čia Caritas organizacijas kišo, parodyti kaip jai tai svarbu ir kaip aš galiu paremti tipo vietoj mylimukės, kai mes ant bajerio ten susišnekėjom su ja dėl sąskaitų. O tu dabar pasigavai šią mintį ir tipo reabilituojies čia, rodaisi kaip tau svarbu žmonės, kokia tu gera pilietė ir gal net pasaulietė. Išverstaskūre tu. Gal pradėk ne nuo Caritų, o atsiprašyk visų forumiečių, a gyvate?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 07 10, 21:38)
man zinok is tikruju kartais liudna del tokiu neadekvaciu zmoniu, kaip tu...
Niekasf orume nepuola nieko

Dėl savęs tau neliūdna? Tūrėtų būt liūdna, žinok.
Kiek čis seniai dejavai, kad tave puola, klausinėjai, kodėl tavęs nemėgsta, nes atseit tu nieko blogo nedarai. Būtum tu adekvati, to neklaustum, padla
Papildyta:
Na ka labai neverkit, zinau pasiilgsit, ilgai neatostogausiu nebijokit, pasidziaukit gyvenimu, kad maziau vaidentusi vis negerumai  biggrin.gif  iki mielosios ir nemielosios  4u.gif
vacation1.gif

Dusk
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 07 10, 22:40)
Uzmirsai pridet birkos paveiksliuka. Lauzai tradicijas

Special for you, plačiai išsižiok
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 07 10, 22:58)

Special for you,

Dabar tvarka.
Gerbiu zmones turincius savo stiliu
Atsakyti