QUOTE(Monteverte @ 2020 07 11, 23:15)
Va, Moonte, žiūrėkit ir tikiuosi daugiau nesvaigsit kaip kokia cambalinė
"Nesuprantu kaip taip tave tokia paprasta zinute taip stipriai isgasdinau, kad puolei is karto skusti? Tokia pazeidziama buvai ?"
Ta narė ant manęs užpyko todėl, kad aš apie ją ir jos kliedesius kaip visur sapnuose prievartaujami vaikai, kaip jinai ateina čia jų gelbėti pranešiau moderatoriams. O pranešiau todėl, kad buvau geras žmogus ir man jos realiai buvo gaila, kad ji baisiai blūdija ir nervinasi, mato nebūtus dalykus, gąsdina narius, kad juos puola kažkokie mistiniai žaidėjai ir prievartauja juos, vaikus. Aš dėl jos iš kt. narių gaudavau žinutes. Nariai manęs klausdavo kas jai darosi, gal aš žinau kodėl jinai tokias nesąmones rašo ir gąsdina juos. O man ji dar privačiai rašydavo, durnindavo kaip aš to nesuprantu. Ir tuo metu ji apie jokius savo vaikus nerašė, tik apie kt. Ir jau nuo to laiko ji pyktį laikė ant manęs. Be to, jinai manęs buvo informuota, kad aš nerašau forume vien tik rimtai, dažnai su humoru. Rimtai aš rašau ligų temose ar analogiškose. Niekas nekaltas, jei to jinai neįsisavino, galėjo ieškotis kito pašnekovo
Ir ar - po truputį išaiškėjo, kad ji kedistinė. Taigi ji pati prisidėjusi prie kitos šeimos tragedijos, kad ir neakivaizdžiai. Tikėkimės, kad bent šiai dienai "pagijo" nuo to ir pačiai gėda.
O cambalinės gerbti ir toleruoti absoliučiai neįmanoma, nes būtent ji įsikišo ten kur nieko nežino. Jūs gi nepradėjote manęs šitaip keikti kaip ji ar ne?

"Nesuprantu kaip taip tave tokia paprasta zinute taip stipriai isgasdinau, kad puolei is karto skusti? Tokia pazeidziama buvai ?"
Ta narė ant manęs užpyko todėl, kad aš apie ją ir jos kliedesius kaip visur sapnuose prievartaujami vaikai, kaip jinai ateina čia jų gelbėti pranešiau moderatoriams. O pranešiau todėl, kad buvau geras žmogus ir man jos realiai buvo gaila, kad ji baisiai blūdija ir nervinasi, mato nebūtus dalykus, gąsdina narius, kad juos puola kažkokie mistiniai žaidėjai ir prievartauja juos, vaikus. Aš dėl jos iš kt. narių gaudavau žinutes. Nariai manęs klausdavo kas jai darosi, gal aš žinau kodėl jinai tokias nesąmones rašo ir gąsdina juos. O man ji dar privačiai rašydavo, durnindavo kaip aš to nesuprantu. Ir tuo metu ji apie jokius savo vaikus nerašė, tik apie kt. Ir jau nuo to laiko ji pyktį laikė ant manęs. Be to, jinai manęs buvo informuota, kad aš nerašau forume vien tik rimtai, dažnai su humoru. Rimtai aš rašau ligų temose ar analogiškose. Niekas nekaltas, jei to jinai neįsisavino, galėjo ieškotis kito pašnekovo
Ir ar - po truputį išaiškėjo, kad ji kedistinė. Taigi ji pati prisidėjusi prie kitos šeimos tragedijos, kad ir neakivaizdžiai. Tikėkimės, kad bent šiai dienai "pagijo" nuo to ir pačiai gėda.
O cambalinės gerbti ir toleruoti absoliučiai neįmanoma, nes būtent ji įsikišo ten kur nieko nežino. Jūs gi nepradėjote manęs šitaip keikti kaip ji ar ne?

Monteverte, siuo metu, viskas per toli nuejo. Ir tu ir ji, prirasete labai daug nekorektisku zinuciu, kurios jums abiem garbes tikrai nedaro. Jus abi, nesirenkat zodziu
Del pagarbos... Monteverte, gerai pagalvojus, mes visi verti pagarbos... Tiesiog, cambala labiau apdairesne uz pacia, ji nekonfliktuoja su kitais nariais. Buna, pasitaiko, kad nesusilaiko, bet neperzengia ribos, neizeidineja kitu. Todel su ja geranoriskai bendraujama. Ji puiki gelininke, dalinasi puikiais patarimais, tai elementaru, sukelia zmonese dekingumo ir pagarbos jausma.
Jei saziningai, ji puola, skaudina tave, o tu ja. Lutuke gauna i skudurus, kad kisasi i judvieju konflikta, jei kisasi Idomucia, i skudurus gauna jis, is esmes nesvarbu kas lis i judvieju konflikta, jei ne cambala, tai pati nepageilesi komplimentu. Po viso to zmones nesikisa judvieju kara, paprasciausiai praskrolina. Per diduma metu, jau kaip ir pabodo reaguoti ir piktintis, kai abi puses is esmes uzsiima tuo paciu.
Papildyta:
QUOTE(uarda @ 2020 07 11, 23:28)
Ne, ne iš svetimų. iš savų turi sužinoti, bet tada, kai bus pasiruošęs.
Tai aš žinau, kad neuzmirs. Klausymas buvo-ar vaikams pasakoja.
Tai aš žinau, kad neuzmirs. Klausymas buvo-ar vaikams pasakoja.
Na nezinau, kaip tai vyksta zydu visose seimose. Man draugu seimoje, buvo pasakojama gimines istorija.
Jei ka, mano gimine buvo represuota ne del tautybes, o del luomo.