Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(Monteverte @ 2020 07 13, 10:56)
še debile ir pasprink dabar tuo postu, kurio "a la nematai" biggrin.gif

"Reikia nufilmuotus rasti mirksiukas.gif Tikrai kas nors filmuoja mirksiukas.gif

Realiai matyti viska, labai faina. Nezinau ar kada isras kazka panasaus, as negaliu to ne isivaizduoti. Suprantu kad filmus kazkokius tokius sukurti labai lengva biggrin.gif

Bet matyti tai nuo tada kai LT nebuvo kompiuteriu, matyti is arti ir is toli.
Uzduoti klausimus ir danguje gauti atsakymus ( o ne kokius snabzdesius) . Mane turetu visa kruva mokslininku sekioti su ta aparatura tiek daug metu hihihi.gif uz dyka :Dkasdien... O dar kiek kitu taip pat. Taip turbut zmones neturi ka veikti daugiau doh.gif"

beje, Mylimuke irgi manė, kad ta narė kuoktelėjusi, yra dar jos postai su Mylimuke, kad Mylimuke prašo jos nekišti savo "visa matančiosios telepatijos jai", nes R.Maya teigė, kad mes visi telepatiškai sugaudome visų bokštų visas radijo bangas ir t.t., todėl kenčia vaikai, sapnuoja išsigimėlius ir pan. bigsmile.gif

Issigimele, tu teigei, kad Rivjera Dievo temoje asmeniskai man postais rasineja apie kazkokius filmavimus. Tai kelk cia dabar tos temos puslapi, o ne ka neva ji kazkur rase.

Ko cie Mylimuke kisi. Dabar apie tave kalba eina. Kaip manai, issigimele, jei tavo suniukas nugaistu ir tu cia parasytum, kaip galvoji, ar atsirastu tokiu, kurie nepasidaline sapnu aiskinimais ar nuomone apie Dieva, tau piktziugiskai tuo pamusikuotu?

Esociopate, nelabai normali nuo mazens ( tavo elgesys baznycioje, kuri tu aprasei, mokykloje). Ir nesiteisink, nebesivartyk cia.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 07 13, 11:27)
Geriau senatveje atrodyt, kaip vaikas, nei vaikysteje - kaip senis.
Drabuziai? Na nzn kad vaikams jie yra kazko ypatingi.
O del zaidimu, tai vaikai zaidzia dabar su telefonais, kompais...
ka jus ir darote, bet vaikyste nekvepia nei is tolo

Zaidimai nei prie ko. Buna zmones subresta, buna kad brandoje protas nustoja vystytis.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 07 13, 12:51)
Issigimele, tu teigei, kad Rivjera Dievo temoje asmeniskai man postais rasineja apie kazkokius filmavimus. Tai kelk cia dabar tos temos puslapi, o ne ka neva ji kazkur rase.

Ko cie Mylimuke kisi. Dabar apie tave kalba eina. Kaip manai, issigimele, jei tavo suniukas nugaistu ir tu cia parasytum, kaip galvoji, ar atsirastu tokiu, kurie nepasidaline sapnu aiskinimais ar  nuomone apie Dieva, tau piktziugiskai tuo pamusikuotu?

Esociopate, nelabai normali nuo mazens ( tavo elgesys baznycioje, kuri tu aprasei, mokykloje).  Ir nesiteisink, nebesivartyk cia.

priešpaskutinis puslapis, o tu tipo "nematai" biggrin.gif nu debilių debilė 4u.gif
ir prie ko čia asmeniškai tau? tu kas, karalienė ? jinai visiems rašė
https://www.supermam...?...578&st=2964

Kišu, nes tau ji juk draugelė, autoritetas ar jau nebe? biggrin.gif
Tu būtinai pamosikuotum, juk tu atmata, vis varai ir varai ant Lutukės tėvo. Nemanyk, kad kas nors nemosikuos, tai tavo artimoji mirs mirksiukas.gif Arba sustok laiku ir užsičiaupk, kol laikas

Gerai, kad tu dar būtum vaikas mokykloje... Tu gi esi boba penktoje dešimtyje, lakstanti po bažnyčias, popiežius, o ką išdarinėji forumuose, satanistas ramesnis būtų. Tai tau normalu?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 07 13, 11:56)
priešpaskutinis puslapis, o tu tipo "nematai" biggrin.gif nu debilių debilė 4u.gif
ir prie ko čia asmeniškai tau? tu kas, karalienė ? jinai visiems rašė
https://www.supermam...?...578&st=2964

Kišu, nes tau ji juk draugelė, autoritetas ar jau nebe? biggrin.gif
Tu būtinai pamosikuotum, juk tu atmata, vis varai ir varai ant Lutukės tėvo. Nemanyk, kad kas nors nemosikuos, tai tavo artimoji mirs mirksiukas.gif Arba sustok laiku ir užsičiaupk, kol laikas

Gerai, kad tu dar būtum vaikas mokykloje... Tu gi esi boba penktoje dešimtyje, lakstanti po bažnyčias, popiežius, o ką išdarinėji forumuose, satanistas ramesnis būtų. Tai tau normalu?

O kas tau sake, kad as viska skaitau, issigimele? As gi ne tu, kuri paslapciom sedi musu temoj ar apsiseilejus ciokina visas temas.
Tai kai mirs mano mama, tai as zinau, kad tu dziaugsmu nesitversi. Realiai tai man bus pifik. Mano sazine yra rami, nes mano mama prieziuroj, svariame jaukiame savo kambaryje. O amzinai siame pasaulyje negyvena niekas.
Tai kad atsipo dantukai tau visai. Gal net nebeturi ju, isbarskejo senai tongue.gif .
Tai va ir ciaupkis. Buk rami, bendrauk normaliai, nes esiu tave tiek, kad prasysies paleidziama 4u.gif .
Nes ziuriu jau trecius asmenis bandai i konflikta kist( Moonte, mylimuke) biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 07 13, 13:11)
O kas tau sake, kad as viska skaitau, issigimele? As gi ne tu, kuri paslapciom sedi musu temoj ar apsiseilejus ciokina visas temas.
Tai kai mirs mano mama, tai as zinau, kad tu dziaugsmu nesitversi. Realiai tai man bus pifik. Mano sazine yra rami, nes mano mama prieziuroj, svariame jaukiame savo kambaryje. O amzinai siame pasaulyje negyvena niekas.
Tai kad atsipo dantukai tau visai. Gal net nebeturi ju, isbarskejo senai tongue.gif .
Tai va ir ciaupkis. Buk rami, bendrauk normaliai,  nes esiu tave tiek, kad prasysies paleidziama 4u.gif .
Nes ziuriu jau trecius asmenis bandai i konflikta kist( Moonte, mylimuke) biggrin.gif .

Tai jei ne viską skaitai, debile, tai kaip drįsti komentuoti? ta tavo ginama narė ir prieš tai kitą niką turėjo ir aktyviai visur rašinėjo, ypač apie visokius vaiduoklius ir ženklus kaip juos mato, bet nebijo, kaip tai jos blogis bijo, kaip jinai saugo visų vaikų sapnus nuo išsigimėlių, todėl ir budi čia supermamoje, kol neateis jai kažkokia pamaina, kitas narys, kuris ją pakeis ir pan. smile.gif Tai gal čia tu ir pakeitei ją ir skraidai dabar po forumą, plaikstaisi? biggrin.gif
Taip kad jei kam reikia čiauptis visam laikui, tai tau, nes apsivarei eilinį kartą šūdais nuo galvos iki kojų biggrin.gif 4u.gif Ir priminsiu, kad apie kitų mirtis čia tu kliedi, labai jau tau norisi sužinoti visas naujienas, nes vis mini tuos žodžius, kad tikrai tikrai nesijuoksi, jei kas mirs ir tau pasakys. Šiaip jau normaliems nariams tai nesvarbu, nes ne to čia susirenka. Bendraminčių temose pasiguodžia, o čia temos bendros, čia daug oponentų. Bet tu gyveni kt. narių gyvenimais, vargšė likimo apleista teta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 07 13, 12:17)
Noretum senatveje atrodyti kaip vaikas, deveti vaikams skirtus drabuzius, tik pasoutus tavo dydzio  biggrin.gif

Tai dabar taip ir daro smile.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
vartotojo įkelta nuotrauka]
vartotojo įkelta nuotrauka]My Webpage[/URL]
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2020 07 13, 13:26)

cambala vėl purtysis, vėl į paskutinę madą nepataikė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 07 13, 12:25)
Tai jei ne viską skaitai, debile, tai kaip drįsti komentuoti? ta tavo ginama narė ir prieš tai kitą niką turėjo ir aktyviai visur rašinėjo, ypač apie visokius vaiduoklius ir ženklus kaip juos mato, bet nebijo, kaip tai jos blogis bijo, kaip jinai saugo visų vaikų sapnus nuo išsigimėlių, todėl ir budi čia supermamoje, kol neateis jai kažkokia pamaina, kitas narys, kuris ją pakeis ir pan. smile.gif Tai gal čia tu ir pakeitei ją ir skraidai dabar po forumą, plaikstaisi? biggrin.gif 
Taip kad jei kam reikia čiauptis visam laikui, tai tau, nes apsivarei eilinį kartą šūdais nuo galvos iki kojų biggrin.gif  4u.gif  Ir priminsiu, kad apie kitų mirtis čia tu kliedi, labai jau tau norisi sužinoti visas naujienas, nes vis mini tuos žodžius, kad tikrai tikrai nesijuoksi, jei kas mirs ir tau pasakys. Šiaip jau normaliems nariams tai nesvarbu, nes ne to čia susirenka. Bendraminčių temose pasiguodžia, o čia temos bendros, čia daug oponentų. Bet tu gyveni kt. narių gyvenimais, vargšė likimo apleista teta 4u.gif

Issigimepe, tau buvo pabilsnota i tavo cociopatini elgesi. Ir nesvarbu kas ka raso, kas kur skraido ar plaukia. Esi isgama ir taskas.

Jokioj tu bendraminciu tem9j nepritapai 8r nepritapai. Todel ir buvai Ilgaplaukes nicu, kitu nicu kur bobute rase, dabar situ. Apsisikai, apsikvailinai. Ir dabar taip pat. Keiskus n8ca, bet ir naujas tau nepades - esies su visais.
Papildyta:
QUOTE(uarda @ 2020 07 13, 12:26)
vartotojo įkelta nuotrauka
vartotojo įkelta nuotrauka]My Webpage[/URL]

Taip ir matau Idomuc kur fotke tetos su dieduku melynu kistiumu, auksaspalviais drabuziais apsiredziusi.
Gal visai ir nieko biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 07 13, 12:28)
cambala vėl purtysis, vėl į paskutinę madą nepataikė biggrin.gif

Svarbu tu pasinaudosi tokiu stiliuku. Gali daug barskuciu ant saves krautis kaip pirmoj fotkej - deres prie tavo barskanciu dantu biggrin.gif .
Atsakyti
O man tie spalvingai apsirengę seniokai atrodo cool biggrin.gif
Atsakyti
Man tai diedelis paskutinis. Nenupezes, sportiskas, todel ir stilius toks tinka.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 07 13, 13:42)

Svarbu tu pasinaudosi tokiu stiliuku. Gali daug barskuciu ant saves krautis kaip pirmoj fotkej - deres prie tavo barskanciu dantu biggrin.gif .

Pirmoje ir antroje nuotraukoje beveik 100m. Iris Apfel, dizainere, stilingiausia pasaulio pensininkė, mados ikona
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 13 liepos 2020 - 13:23
QUOTE(cambala @ 2020 07 13, 13:42)
Issigimepe, tau buvo pabilsnota i tavo cociopatini elgesi. Ir nesvarbu kas ka raso, kas kur skraido ar plaukia. Esi isgama ir taskas.

taip taip, tu išsigimėpė ir cociopatė biggrin.gif ir tikrai nesvarbu ką aš rašau ar kur skraidau bei plaukiu 4u.gif nes tai tik mano reikalas, o tu dūsk, vis tiek mano žodis bus paskutinis biggrin.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(uarda @ 2020 07 13, 14:22)
Pirmoje ir antroje nuotraukoje beveik 100m. Iris Apfel, dizainere, stilingiausia pasaulio pensininkė, mados ikona

cambala žino tik lateksines kelnes, tinkamas aplink stulpą Naujininkuose suktis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 07 13, 13:26)
taip taip, tu išsigimėpė ir cociopatė biggrin.gif ir tikrai nesvarbu ką aš rašau ar kur skraidau bei plaukiu 4u.gif nes tai tik mano reikalas, o tu dūsk, vis tiek mano žodis bus paskutinis biggrin.gif  4u.gif

Ne, nebus biggrin.gif .
Esi mano bandymu ziurke 4u.gif .
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 07 13, 13:27)

cambala žino tik lateksines kelnes, tinkamas aplink stulpą Naujininkuose suktis biggrin.gif

Nereikia tau ten lateksiniu kelniu. I tave pedofilai ir alkoholikai ir su tavo pritriestom medvilninem geletom tympem ziyri 4u.gif .
Papildyta:
QUOTE(uarda @ 2020 07 13, 13:22)

Ir kas? Gal kazkam ir grazu tie barskuciai. Man asmeniskai ne.
Man labai stilinga Adamkiene atrodo. Be jokiu barskuciu.
Atsakyti