Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(cambala @ 2020 07 13, 14:32)
Ne, nebus biggrin.gif .
Esi mano bandymu ziurke 4u.gif .
Papildyta:

Nereikia tau ten lateksiniu kelniu. I tave pedofilai ir alkoholikai ir su tavo pritriestom medvilninem geletom tympem ziyri 4u.gif .

tai tu aiškiaregė, kad žinai? esi nublūdusi, nudurnėjusi ir skraidanti Visatoje bei draskaisi kaip debilė dėl savo paskutinio žodžio? biggrin.gif 4u.gif

Tai aišku, kad man nereikia, negi tokias kaip tu beskones nešiosiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 07 13, 13:47)
tai tu aiškiaregė, kad žinai? esi nublūdusi, nudurnėjusi ir skraidanti Visatoje bei draskaisi kaip debilė dėl savo paskutinio žodžio? biggrin.gif  4u.gif

Tai aišku, kad man nereikia, negi tokias kaip tu beskones nešiosiu biggrin.gif

Nereikia isproteti kaip tu, kuri skraido.
Jau kiek kartu nebuvo" tavo paskutinio zodzio"😂😂.

Musu skoniai tikrai skiriasi iardinaliai - tau patinka medines sages ir karoliai, man ne biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 07 13, 14:54)
Nereikia isproteti kaip tu, kuri skraido.
Jau kiek kartu nebuvo" tavo paskutinio zodzio"😂😂.

Musu skoniai tikrai skiriasi iardinaliai - tau patinka medines sages ir karoliai, man ne biggrin.gif .

aš neskraidau, aš gana žemiška bigsmile.gif čia tavo proteguojama ir ginama tiek metų draugutė vis skraido, todėl ir pykomės su ja biggrin.gif

būtų daugiau nei keista, jei mano skonis sutaptų su kažkokios nuokvakos skoniu biggrin.gif
Atsakyti
Jei jau senti ziurint visokiu ikonu, tai gal senti prabangiai, o ne tarp plastmasiniu barskuciu paskendus
https://iconicfocus....en-dellorefice/
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 07 13, 13:58)
aš neskraidau, aš gana žemiška bigsmile.gif čia tavo proteguojama ir ginama tiek metų draugutė vis skraido, todėl ir pykomės su ja biggrin.gif

būtų daugiau nei keista, jei mano skonis sutaptų su kažkokios nuokvakos skoniu biggrin.gif

Tu pykstiesi ir ediesi su visais. Todel esi viaiskai viena, neturi draugiu.
Atsakyti
"Nuo pačių seniausių laikų, kometos vertintos kaip dangaus siųsti, artėjančios nelaimės ar katastrofos, pranašai. Dažnai kometos pasirodymas sukeldavo atgailavimo protrūkį, nes tikėta, jog šie dangaus pranašai siunčia nelaimes dėl žmogaus atkritimo į nuodėmes. Tuo tikėjo Martynas Liuteris, kuris teigė, jog stabmeldžiai teigia, kad kometos yra gamtinis reiškinys, tačiau juk Visagalis Dievas nesukūrė nei vienos kometos kuri nepranašautų kokios nors nelaimės"

Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt...s.d?id=67492238

Kas musu laukia?

Geriausia pasirodo kometa matosi vidurnakti (vidurnaktis yra apie 1.30) siaureje. Pasinaudokit proga pamatyti reta dangaus kuna. Ziuronai pageidautini

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 07 13, 14:03)

Kas musu laukia?

Sikart gal maras is Kinijos.
O jei rimtai, tai visokius zenklus issigalvoja menkai ziniu turintys ir pasauli suprantantys zmones. Jie gyvena prietaruose, todel kiekvuenam " zenklui" " randa" paaiskinima. Realiai juk paaiskinti negali.
Va pvz dabar stebiu kaip Monteverte tyli, nes bij9 apsijuokt. Juk pagal ja, tai kometa ar krintanti zvaigzde " kazka" reiskia biggrin.gif . Abi su lutuke kaip skraidancios paraleliniame pasaulyje iskart po Naujuju metu dziugavo koks geras skaicius sie metai, kokie jie bus geri visam pasauliui..
Ir? Dabar tyli siknas suraukusios. Korona dejo visam pasauliui.

Praitais metais vasaros pabaigoj Kolkoj nakti maciau toki dangu su tiek zvaigzdziu, kur niekur kitur nesu maciusi. Jokiu ziuronu, guli ant smelio, akys mato neaprepiama dangu su milijonais zvaigzdziu, per ta nakti gal desimt nukrito. Nerealu.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 07 13, 15:01)
Jei jau senti ziurint visokiu ikonu, tai gal senti prabangiai, o ne tarp plastmasiniu barskuciu paskendus
https://iconicfocus....en-dellorefice/
Papildyta:

Tu pykstiesi ir ediesi su visais. Todel esi viaiskai viena, neturi draugiu.

prabangi tu prabangi, tavo visa prabanga - šis forumas biggrin.gif
sakai? tai kaip tau atrodo, gal tada bent forume jų ieškočiausi? tu gi ieškaisi, bėgioji iš paskos, nes realybėje viena, net per Jonines neturėjai su kuo paparčio žiedo paieškot, tai kokios dar draugės? kam įdomios vienišės senmergės? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 07 13, 15:59)
Sikart gal maras is Kinijos.
O jei rimtai, tai visokius zenklus issigalvoja menkai ziniu turintys ir pasauli suprantantys zmones. Jie gyvena prietaruose, todel kiekvuenam " zenklui" " randa" paaiskinima. Realiai juk paaiskinti negali.
Va pvz dabar stebiu kaip Monteverte tyli, nes bij9 apsijuokt. Juk pagal ja, tai kometa ar krintanti zvaigzde " kazka" reiskia biggrin.gif . Abi su lutuke kaip skraidancios paraleliniame pasaulyje iskart po Naujuju metu dziugavo koks geras skaicius sie metai, kokie jie bus geri visam pasauliui..
Ir? Dabar tyli siknas suraukusios. Korona dejo visam pasauliui.

Praitais metais vasaros pabaigoj Kolkoj nakti maciau toki dangu su tiek zvaigzdziu, kur niekur kitur nesu maciusi. Jokiu ziuronu, guli ant smelio, akys mato neaprepiama dangu su milijonais zvaigzdziu, per ta nakti gal desimt nukrito. Nerealu.

debilka neišmananti nieko, aš sakiau, kad tiesiog skaičius gražus ir mūsų amžiuje tokio gražaus nebesulaukt, kaip pvz. 2020 02 02. Net ir 2030 03 03 jau ne tas, 2 įsipaišo ne į temą. Įkirtai, perkaitusi makaule? 4u.gif

Beje, ta tavo įdėta madam, tai grynai Vitulė Jakutienė senatvėje, o tu juk ji baisėjaisi biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2020 07 11, 17:54)

smile.gif na turbūt, aš gi jos nepažįstu. aš nesiuliau niekam pervesti pinigų i kažkieno sąskaita smile.gif FB mačiau dažnai taip prašo, o vėliau raso pareiškimus epolicijai. kita vertus aš galiu įdėti čia kopija, kad aš pervedziau 100€ labdarai. prieš tai pasinaudojus  photoshop smile.gif

Matai kaip lengva tave suvystyt - juo esme tame buvo, kad tu cia bandei ikast moontei, o kai maja di issipirdelino, parasei apsimestini pista, po kurio tau buvo primintas tavo pacios elgesys. Ir kadangi reikejo tai irodyti( na sakykim man patinka taip zaist kartais), kaip irodymui kad esi nuosirdi ir nieko cia nenirejai pasiept - tau ir buvo pasiulyta pervesti 100 eur labdarai.
Tai va , tavo kauke tau nepadeda.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 07 13, 15:10)
sakai? tai kaip tau atrodo, gal tada bent forume jų ieškočiausi? tu gi ieškaisi, bėgioji iš paskos, nes realybėje viena, net per Jonines neturėjai su kuo paparčio žiedo paieškot, tai kokios dar draugės? kam įdomios vienišės senmergės? 4u.gif
Papildyta:

debilka neišmananti nieko, aš sakiau, kad tiesiog skaičius gražus ir mūsų amžiuje tokio gražaus nebesulaukt, kaip pvz. 2020 02 02. Net ir 2030 03 03 jau ne tas, 2 įsipaišo ne į temą. Įkirtai, perkaitusi makaule? 4u.gif

Beje, ta tavo įdėta madam, tai grynai Vitulė Jakutienė senatvėje, o tu juk ji baisėjaisi biggrin.gif  4u.gif

Eik eik, marazmatike, lyg taves cia niekas nezinotu biggrin.gif .

Taip, Vita Jakutiene tavo grozio ikona.
Neatrodys Jakutiene taip senatveje - b9tokso dar daugiau prisivarys, dar daugiau issipus ur pasidarys kaip rupuze. Jau dabar puse rupyzes veidas. Bet svarbu tau grazi biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 07 13, 15:10)

Tikrai, kam idomi vienisa senmerge, per naujus metus ir sventes sedinti apsikabinus savo jorka ir 4asinejanti kazkokias nesamones biggrin.gif .

O tai neieskai draugiu, uzstojeliu? biggrin.gif . Zek, anoj temoj kai burba tau parase, kad visi supranta jog man9 nica pataikyniskai jai kisai, pavadino tave menkysta, iskart i buda sulindai biggrin.gif .
Dabar kiek asmenu kisi- visokias given, burbas. Kaip tau taip sviecia, kad zmones nesupranta tavo epfesio. Ussekai visai. Bet tai tik gelytes 4u.gif . Pati maldausi tave paleist, pasizadesi but gera. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 07 13, 14:32)
Ir kas? Gal kazkam ir grazu tie barskuciai. Man asmeniskai ne.
Man labai stilinga Adamkiene atrodo. Be jokiu barskuciu.

Man Adamkienė nk ypatingo. Stilius kaip stilius, jokio cinkelio. Vaiku mokykloje visos mokytojos panašiai rengiasi.
O Carmen man irgi patinka.
bet kartais blink.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

QUOTE(cambala @ 2020 07 13, 16:16)
Matai kaip lengva tave  suvystyt - juo esme tame buvo, kad tu cia bandei ikast moontei, o kai maja di issipirdelino, parasei apsimestini pista, po kurio tau buvo primintas tavo pacios elgesys. Ir kadangi reikejo tai irodyti( na sakykim man patinka taip zaist kartais), kaip irodymui kad esi nuosirdi ir nieko cia nenirejai pasiept - tau ir buvo pasiulyta pervesti 100 eur labdarai.
Tai va , tavo kauke tau nepadeda.
Papildyta:

Nk nesupratau...suvystyt? kokia dar Maja? bet tiek to. neįdomu visiškai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 13 liepos 2020 - 15:39
QUOTE(uarda @ 2020 07 13, 15:36)

Nk nesupratau, kokia dar Maja? bet tiek to. neįdomu visiškai.

Neapaimesk. As labai perprantu zmones.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 07 13, 16:41)
Neapaimesk. As labai perprantu zmones.

Aš rimtai nk nesupratau.
Šaunu, kad perpranti
bet nebūtinai ką tu apie save galvoji yra tiesa. gal tau tiesiog tik taip atrodo.
Atsakyti