Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 08 18, 20:27)
Vis del to... Nelyginkit sausio 13 su Baltarusijos reikalais... Tai netinkamas sulyginimas. Tai jau visai kita tauta ir visai kiti interesai.
Tai kolchizniku sukilimas priesh kolchozo pirmininka.

pritariu. Tikrai kvailas lyginimas
Papildyta:
QUOTE(mementoo @ 2020 08 18, 20:00)
tokia kaip ji žaba galėjo Sausio įvykių metu tik jedinstveninkų šutvėje maltis, nes tik tokios žabos sugeba apkaltinti aukas. Tokios žabos saugiai įsitaiso ant kitų sprando ir mėgaujasi žmonių kančia. Moralus dar galėtų atskaityti žmonėms, kuriems nuo mušimo trūkę vidaus organai.

Dieve, ji juk vaikas tada buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 08 18, 19:27)
Jus neadekvaciai reaguojat i Ubuntienes sapaliojimus. Ubuntiene cia neturi jokios reiksmes, o jos sapaliojimuose si karta nedaug protingu pastebejimu.
Nes Kremliaus "istochnikai" pasimete, todel ji negali surasti kazhko protingo ir reikshmingo.

Vis del to... Nelyginkit sausio 13 su Baltarusijos reikalais... Tai netinkamas sulyginimas. Tai jau visai kita tauta ir visai kiti interesai.
Tai kolchizniku sukilimas priesh kolchozo pirmininka.
Lietuvoje buvo kitaip. VISISHKAI KITAIP.
Papildyta:
Jus atskirkit gera gyvenima, nepriklausomybe ir debilishka valstybe.
Baltarusijoje pirma problema yra durniaus sukurta tironija. Tai bus sprendziama.

Del geroo gyvenimo, tai Ubuntiene teisi - Blatarusiams jis pabloges. Bet bet kuriuo atveju pabologes.

O ar jiems idomi nepriklausomybe tai ash neturiu informacijos.

Dar viena idomi mintis shove.

Putinas... Sakysim dabar jis irgi kazhko ala garantas... Nu ten yra dar arshesniu, nera minciu kaip Rusija tvarkyt, etc.

Bet... Putinas sensta ir jam gali prasidet senatvine silpnaprotyste... Juk tai gyvas zhmogus, ir kai vienas zhmogus tampa kazhkieno garrantu, tai kiti tampa to zhmogaus sveiko proto ikaitais...
O jeigu sveikata pabloges...? Ar tada neprasides siaubo filmas?

Jugoslavijoje Tito irgi buvo garantu... Matot, kaip kruvinai baigesi

Įdomučia, jeigu žmonės neturėtų kartais ir naivaus tikėjimo, kad pokyčiai gali atnešti gerus dalykus, tai jie taip ir liktų nieko nekeisdami. Niekas nežino kas bus su Baltarusija ar Rusija po 5 ar po 50 metų. Niekas nežino kas gyvens geriau ar blogiau, kokios sąjungos sugrius, kaip ne/išprotės kruvinieji lyderiai. Tiesiog kartais pūlinys pratrūksta, o nusinešti jis kartu gali tiek gerus, tiek blogus dalykus. Sudėtinga.
Bet aš vis prisimenu, kad tau niekur pasaulyje nėra geros vietos gyventi (tobulos), visur yra daug daug ko blogai, tai dėl to mūsų situacijos vertinimai gali labai skirtis.
Atsakyti
QUOTE(Kristi_na @ 2020 08 18, 20:37)
Įdomučia, jeigu žmonės neturėtų kartais ir naivaus tikėjimo, kad pokyčiai gali atnešti gerus dalykus,

manau, kad atnesh gerus dalykus... Lukoshiuss yra tokia katastrofa, kad net Rusijos aneksija atodo geriau.

Liudnai, kai parashomaa nesamones, kad Minsko gatves shvarios...
Yra shvaresniu:

vartotojo įkelta nuotrauka

Uzz ju slypi

Atsakyti

Atsakyti
Kaip man idiotiskai atrodo, kaip zmones mano kad Lukosenka ar Putinas valdo ar ka nors sprendzia.... biggrin.gif
bet ko noreti ir tiketis is aviu biggrin.gif

Putos nasruose ir godovones del sausio 13, dar stebuklingai tremimai nebuvo pamineti ir Stalinas....zombiaii uzsizombine ir peskos sostu karuose...

nieko dar greit nebus gera pasaulyje su tokio samoiningumo ir mastymo lygiu....
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 08 18, 21:05)
Kaip man idiotiskai atrodo, kaip zmones mano kad Lukosenka ar Putinas valdo ar ka nors sprendzia....

Kokia is taves programuotoja...

Na koks skirtumas, ar jie vieni ar jie ttik kazkokios abstrakcios grupes simboliai?

Cia tas pats, kaip SM diskusijoje... Nesvarbu nikas, kas uz jo, svarbu mintys ir sistema...

Va Lukoshius zhlunga... Ar jis vienas ar keli jie, ar kokie driezai. Zlunga sistema...
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 08 18, 20:05)
Kaip man idiotiskai atrodo, kaip zmones mano kad Lukosenka ar Putinas valdo ar ka nors sprendzia.... biggrin.gif
bet ko noreti ir tiketis is  aviu  biggrin.gif

Putos nasruose ir godovones del sausio 13, dar stebuklingai tremimai nebuvo pamineti ir Stalinas....zombiaii  uzsizombine ir peskos sostu karuose...

nieko dar greit nebus gera pasaulyje su tokio samoiningumo ir mastymo lygiu....

O tai kas valdo ir sprendžia? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristi_na @ 2020 08 18, 21:14)
O tai kas valdo ir sprendžia?  ax.gif

Nagi reptiloidai

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 08 18, 20:36)
Nagi reptiloidai

Aš tai maniau, kad kažkokių naujų teorijų atsirado biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Kristi_na @ 2020 08 18, 21:43)
Aš tai maniau, kad kažkokių naujų teorijų atsirado  biggrin.gif

Kai Lukoshenka cinishkai neige viruso psichoze, jau buvo aishku, kad su juo susidoros pasaulio suokalbininkai...

Butu uzhsimaukshlines namordnyka ir butu toliau caraves
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 08 18, 21:53)
Kai Lukoshenka cinishkai neige viruso psichoze, jau buvo aishku, kad su juo susidoros pasaulio suokalbininkai...

Butu uzhsimaukshlines namordnyka ir butu toliau caraves

Manai, kad viskas neva tik dėl to?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 08 18, 21:57)
Manai, kad viskas neva tik dėl to?

O jei rimtai pagalvojus, tai viruso psichoze butu jam padejus ishsilaikyti valdzioje. Jei atmetus visokius driezhus ir viska pazhiurejus socialines inzhinerijos aspektu.

Vakarai puola - neveikia...
Rusai puola - pabande, nesekmingai,
Krimnalas, bedarbiai chuliganai puola - neveikia.

O va virusas puola - butu ko gero padeje...

Juokinga bet ko gero tiesa
Atsakyti