Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip praleidome savo dieną šiandien?

QUOTE(Kristi_na @ 2020 08 18, 21:14)
O tai kas valdo ir sprendžia?  ax.gif

Tie, kas turi daugiausiai pinigu, rimtai nezinojai? bigsmile.gif Tiem kam Trumpas yra vargsiukas.

Tu gal manaui, kad ir Lietuva prezidentai ir vyriausybe valdo? biggrin.gif

Rimtai galvojat zmones, kuriu turtai verti kaip beveik visu valstybiu biudzetai sedes kamputyje ir los sachmatais? bigsmile.gif

oi linksimat jus mane biggrin.gif Kaip smagu dar toki naivuma sutikti gyvenime....
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 08 18, 22:19)
O jei rimtai pagalvojus, tai viruso psichoze butu jam padejus ishsilaikyti valdzioje. Jei atmetus visokius driezhus ir viska pazhiurejus socialines inzhinerijos aspektu.

Vakarai puola - neveikia...
Rusai puola - pabande, nesekmingai,
Krimnalas, bedarbiai chuliganai puola - neveikia.

O va virusas puola - butu ko gero padeje...

Juokinga bet ko gero tiesa

Nebutu, Svedija irgi nieko nesieme del viruso. Mes galim tik spelioti, kas ten vyksta uz uzdaru duru, bet taip ir nesuzinosim, na pamatysim kas bus po 5 m, tai vat tai ir bus tikslas ir motyvas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 18 rugpjūčio 2020 - 23:25
QUOTE(lutuke123 @ 2020 08 18, 18:27)
nenorit padaryti bandymo ir tokias barikadas pasisatatyti Vilniuje kur prie seimo? ir tada suskaiciuosim paskui traumas savanoriu?

Ko tiketis, jei taip elgtis, niekaip nesuprantu, nei ten buvo taikus protestas, nei rieikia paskui verkti, kai nukenti sitaip besielgdamas. Visam pasaulyje naudojama praktika, tramdyti riauses. Kodel diena susirinkusiu , graziai su gelem niekas nemusa ir nezudo?

Mankurtė, pamiršus istoriją. Teisingai, juk tokia neišsilavinus.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 08 18, 19:36)
pritariu. Tikrai kvailas lyginimas
Papildyta:

Dieve, ji juk vaikas tada buvo smile.gif

Bl.koks vaikas. Ji vyresnė už.mane, o aš puikiai kontekstą ir įvykius pamenu. Ji mankurtė ir tiek.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2020 08 18, 23:24)
Tie, kas turi daugiausiai pinigu, rimtai nezinojai?  bigsmile.gif Tiem kam Trumpas yra vargsiukas.

Tu gal manaui, kad ir Lietuva prezidentai ir vyriausybe valdo?  biggrin.gif

Rimtai galvojat zmones, kuriu turtai verti kaip beveik visu valstybiu biudzetai sedes kamputyje ir los sachmatais?  bigsmile.gif
oi linksimat jus mane  biggrin.gif Kaip smagu dar toki naivuma sutikti gyvenime....
Papildyta:

Nebutu, Svedija irgi nieko nesieme del viruso. Mes galim tik spelioti, kas ten vyksta uz uzdaru duru, bet taip ir nesuzinosim, na pamatysim kas bus po 5 m, tai vat tai ir bus tikslas ir motyvas.

Savo šeimos modelio netaikyk visam pasauliui.
Atsakyti
O aš maniau, kad valdo driežai, masonai, gėjai ir žydai smile.gif Bet čia turbūt tas pats biggrin.gif
Mane tai linksmina tas žmonių tipas: jie VISKĄ žino ir supranta, visos pasaulio tiesos jiems yra aiškios lyg du kart du, tu jų tik paklausk-jie atsakys į bet kokį klausimą ir linksmai sau kikens, kad tu va esi toks durnas ir nesupranti. O kadangi jie jau ŽINO, tai jokios naujos info jų smegenėlės nepriima. Kaip kalbėtis su radiju bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 08 19, 07:15)
Mankurtė,

Sita zodi zino tik postsovietikai, kuriems dideli ispudi padare Azijos proto bokstai gyvene stepese. Sekmes su Vidurines Azijos mentalitetu.
Papildyta:
QUOTE(Kristi_na @ 2020 08 19, 07:33)
O aš maniau, kad valdo driežai, masonai, gėjai ir žydai smile.gif Bet čia turbūt tas pats  biggrin.gif

Iliuminatus dar pamirsai ir kazkoki ten viduramziu ordina...

Bet yra dar baisesne teorija... Niekas neevaldo, niekas nesirupina, prazusim...

Man patinka 5G teorija...
5G tai yra informacijos kodavimo budas... 30 procentu efektyvesnis.
Viskas...
Teigti, kad tai pavojiga sveeikatai tai panasu, kaip teigti, kad radio stotis kuri transliuoja stereo FM yra pavojingesne uz ta kuri transliuoja MOno.
Ar kad TV stotis kuri transliuoja spalvotas laidas pavojingesne uz juodai baltas.

Kai 1995 metais mobiliakai spinduliuodavo galingumus kurie galejo ndeginti pirsta prisilietus prie antenos, tai kazkaip buvo OK, o dabar kai galingumai jau juokingi - tai pavojus.

As suprantu viduramzius, kur raganu istarti prakeiksmu zodziai buvo be galo pavojingi... Ismirdavo kaimai...
Siuolaikinees raganos turi turet 5G
Atsakyti
QUOTE(Kristi_na @ 2020 08 19, 07:33)
O aš maniau, kad valdo driežai, masonai, gėjai ir žydai smile.gif Bet čia turbūt tas pats  biggrin.gif
Mane tai linksmina tas žmonių tipas: jie VISKĄ žino ir supranta, visos pasaulio tiesos jiems yra aiškios lyg du kart du, tu jų tik paklausk-jie atsakys į bet kokį klausimą ir linksmai sau kikens, kad tu va esi toks durnas ir nesupranti. O kadangi jie jau ŽINO, tai jokios naujos info jų smegenėlės nepriima. Kaip kalbėtis su radiju  bigsmile.gif

o tai jūs nesuprantate kažko, mėtotės, abejojate, bet vis tiek protestuojate, palaikote? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 08 19, 09:21)
o tai jūs nesuprantate kažko, mėtotės, abejojate, bet vis tiek protestuojate, palaikote? biggrin.gif

Tu tai išvis apie politiką nieko nerauki. Nė vieno rimto posto. Kaip penkiametė, geriau apie šuniukus ir daugintojus eik diskutuok.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 08 19, 07:15)
Bl.koks vaikas. Ji vyresnė už.mane, o aš puikiai kontekstą ir įvykius pamenu. Ji mankurtė ir tiek.

Nemanau, kad ji tau taip ėmė ir tikrus savo metus pasisakė smile.gif Ir šiaip jau vaikais yra laikomi iki 18 metų vis tiek ir tikrai nelaksto po kažkokį ten tą pavadinimą, kur mementoo rašė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 08 19, 01:24)
Tie, kas turi daugiausiai pinigu, rimtai nezinojai?  bigsmile.gif Tiem kam Trumpas yra vargsiukas.

Tu gal manaui, kad ir Lietuva prezidentai ir vyriausybe valdo?  biggrin.gif

Rimtai galvojat zmones, kuriu turtai verti kaip beveik visu valstybiu biudzetai sedes kamputyje ir los sachmatais?  bigsmile.gif
oi linksimat jus mane  biggrin.gif Kaip smagu dar toki naivuma sutikti gyvenime....

tai išskirk, kurie čia turtuoliai ? Dabar atvirkščiai, bet kokia suirutė yra nuostoliai.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 08 19, 09:24)
Tu tai išvis apie politiką nieko nerauki. Nė vieno rimto posto. Kaip penkiametė, geriau apie šuniukus ir daugintojus eik diskutuok.

Raukiu tiek, kiek man reikia. Aš nesu politikė, kad raukti giliai. Todėl ir neprotestuoju durnai po to kaip nekurie smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 08 19, 09:24)
Nemanau, kad ji tau taip ėmė ir tikrus savo metus pasisakė smile.gif Ir šiaip jau vaikais yra laikomi iki 18 metų vis tiek ir tikrai nelaksto po kažkokį ten tą pavadinimą, kur mementoo rašė biggrin.gif

As buvau Kalantiniu mitinge ir net fotke padariau. Tai cia 1990 ivykiai visai neseni
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 08 19, 09:21)
Sita zodi zino tik postsovietikai, kuriems dideli ispudi padare Azijos proto bokstai gyvene stepese. Sekmes su Vidurines Azijos mentalitetu.

Vadinasi, žino nemaža pasaulio dalis. O SM renkasi tik postsovietikai, be to, tinkamesnio žodžio kai kuriems apibūdinti tiesiog nėra.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2020 08 19, 09:25)
tai išskirk, kurie čia turtuoliai ? Dabar atvirkščiai, bet kokia suirutė yra nuostoliai.

tai neturtuoliai ir protestuoja, o vargšai. Mąstyk truputį.
Atsakyti