super vou, dar vienas Lietuvos sviesuolis, siulyciau visiem pasiklausyti apie medicinos sistema is vidaus Lietuvoje, ir jam neprikisi tokio dalyko, kad jis ne medikas, kad neissilavines, kad niekur nesikreipe, nieko nerase, nesiskunde, nebande pakeisti...Realybe liudna, as saziningai nemaniau, kad taip blogai, Va pavyzdys kaip Lietuvoje "galima" kazka pakeisti i gera.

Dauguma zmoniu ir emigruoja pasijute tokie bejegiai ir pavarge kovoti, vietoj to, kad dirbtu savo darba, skirtu energija jam.
"Kokie jus beteisiai"
https://www.youtube....NAWaz8Qyxsfym60
QUOTE(paštininkė @ 2020 08 22, 13:20)
Navalną išskraidino pagaliau į Vokietiją - po jo žmonos oficialaus kreipimosi į Putiną. Va taip va, pas kaimynus...
o atsimenat istorija nesena, kaip Uk ligonine neisleido vaiucio mazo gydymui i Italija, ir jis ten numire, tevai neturejo teises pasirinkti nieko.
Kaip suprantu Rusijoje didesnes laisves....
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 08 21, 23:13)
Ka su tuo shudu tesla daryti? Jis elektrinis, tai niekam netinkamas, nebent pupytem i bara vaziuot.
Ziema toks slamstas gali buti pavojingas gyvybei, nes gali kur susalti elementariai. Ar pakliusi i koki kamsti tai kas ji is ten istrauks su nusedusiu akumu. Aplamai juokingai skamb, kad pigiau kainuoja kazkur nuvaziuot... Cia aktualu ar komerciniam transportui arba perkantiems labai sena auto
sakai sudukas? mano vyrui irgi nepatinka, o man tai grazi masina
bet mastau apie dyzeli, nes vein elektra man irgi kazkaip pasitiketi sunku, o svarumo labai abejotino , bendrai paemus, geriau pritaikyti dyzeline vaziuoti ant aliejaus