Įkraunama...
Įkraunama...

Šneka vaikai... :)

Mano beveik keturių metukų dukrytė pamatė per televizorių kaip pasibučiavo dėdė su teta ir kaip užrėks:"Na va, jau meilės jūra prasidėjo!!!!!!!!!!!!!!!". smile.gif
Atsakyti
Dovydas (5m.) Kai brolis neklauso, ( broliui 4m.) nesitvarko žaislų,sulaužo ką nors,tai jis tada sako; kam mes tą vaiką pasigimdėme ir auginame nežinau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cobyte: 10 gruodžio 2010 - 19:06
Maniškiai irgi visokių žodelių prigalvoja. Kai dukra buvo maža, tai tulpė buvo pulpė, darželio auklėtoja buvo autekaja biggrin.gif šokoladas - pakaladas, kambarys - pambalys, šuo - puo biggrin.gif o sūnus močiutę vadino mute lotuliukas.gif televizorius - patevilorius, košė - mošė, o sesę vadino pabiele, nes nemokėjo pasakyti Gabrielė biggrin.gif oi, ir kokių tik žodžių vaikučiai neprigalvoja...
Atsakyti
mano keturmetis iki šiol aštuonkojį aukštynkoju vadina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bambeklė @ 2010 11 26, 00:22)
Vyras persirenginejo. Ibego dukra i kambari, pamate teva su apatiniu trikotazu ir apstulbo:
- Mama, mama! Tetis kaku i kelnes padare!!!!!!

Pas mus buvo analogiška situacija doh.gif
Atsakyti
Nakti dukra pasiprašė palydėt į wc,daro sysiu ir man sako:-mama,žinai kokią dainelę moku?
Aš sakau nežinau,padainuok bigsmile.gif O ji man :-negaliu,širdelė suplyš laugh.gif

Tiesa,dukrai 4 metukai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bumbulienė: 12 gruodžio 2010 - 18:14
Kalbames su sunumi 3.5m apie vyrus ir moteris. Sunaus klausiu, kas as esu. Jis atsako - moteris. Tada klausiu, o kas yra tetis. Jis atsako - tetis yra jau didelis bernas lotuliukas.gif
Atsakyti
Geriam arbata su 2,5metu dukrele,as jau isgeriau o ji nori dar ipilti,sakau:-nepilk nieko nebera ten,tik zoleles ir citrina.O ji klausia:-nori zoleliu???? biggrin.gif
Atsakyti
Taip jau atsitiko, kad su vyru pasukom skirtingais keliais. Siuo metu salia musu su dukrele yra kitas, mus gyvenime lydintis zmogus wub.gif
Dabar i tema:
o buvo taip - sokam su gyvenimo draugu valsa. Mazoji prieina, uzpyksta, suraukia antakiukus ir sako:- nesuprantu, nesusituoke ir soka! Kas cia per gyvenimas! doh.gif
Atsakyti
Ir as paskutini savo vaikio dialoga parasysiu tongue.gif Kalbasi Juriukas su mano broliu(kazkuo eilini karta nepasidalino):
Maniskis: - Nori i kampa?
Brolis: - Ne...
Maniskis: - Nori i sikna?
Brolis: - Ne...
Ir tada maniskis taip gailiai atsiduso: - Nenori - nereikia! lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(September_Lady @ 2010 11 25, 18:13)
Razesi tetis rankas i virsu iskeles ir penkiametis pamate plaukus pazastyse ir sako:
-Tėti čia tau jau ūsai  uzaugo...  biggrin.gif

QUOTE(Bambeklė @ 2010 11 26, 01:22)
Vyras persirenginejo. Ibego dukra i kambari, pamate teva su apatiniu trikotazu ir apstulbo:
- Mama, mama! Tetis kaku i kelnes padare!!!!!!

QUOTE(__snowflake @ 2010 12 09, 15:15)
Emilija(3m.):
-Aš piktas, aš pykstu!!!!!!
Klausiu:"Ko tu pyksti?"
-Man nusibodo!!!
-Kas tau dukryte nusibodo?
-AŠ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif

Papildyta:
vakare sūnui :
-eik valytis dantukus laikas miegoti
....jokios reakcijos.kartoju:
-laikas valyti dantukus
sūnus (4m 1men) pirštukais užsikemša ausis ir sako
-ką sakei mamyte??? kažkaip nieko negirdžiu mano garsas išjungtas biggrin.gif

pilnas kambarys žaislų išmėtytų,pasisodinu šalimais sūnų ir rodau
-pažiūrėk koks negražus kambarys visur žaislai mėtosi
-mamyte,čia ne aš čia katik žemės drebėjimas buvo thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Maniškis 4,5 metų labai nori būti jau penkių metų amžiaus. Kasdien klausinėja, kada jam bus 5 metai. Aiškinam, kad kai ateis vasara, bus šilta, bus ir tavo gimtadienis. Tai jis sugalvojo kitaip - susikvietė brolius gimtadienio švęsti. Ištraukė čiužinuką - bus stalas, prisinešė žaislių, neva pasidarė DEVYNIS tortus, atsinešė iš virtuvės tuos neaštrius peilius ir šakutes ir "šventė". Po kurio laiko atėjo ir sako:
- Mama, man jau 5 metai wub.gif
Atsakyti