Tai mano panele ( 2 m.) klausia:
-Motiute, kas cia piese
 ?( ir rodo i melynas venas)
 ?( ir rodo i melynas venas)Mociute net nespejo sugalvoti ka cia atsakyti, o brolis ir sako:
-taigi ,Ginte, diedukas cia nupiese

parašysiu ir aš
 parašysiu ir aš   Su 3 metų sūnum gulėjom ligoninėj...paskyrė tyrimą,išsiaiškint ar kirminų turi... (ten prideda tokį lyg polietileno gabalėlį) Jis žinoma bijo,ima verkti,seselę stumia...aš sugalvoju,kad ten ji nori jam "tatuiruotę" priklijuoti(panašiai kaip tos iš kramtomosios gumos pakelių būna). Jis nustoja rėkti,pagalvoja ir atsisukęs į seselę išrėžia -Nereikia man šiknoj tos atvyruotės ..
 Su 3 metų sūnum gulėjom ligoninėj...paskyrė tyrimą,išsiaiškint ar kirminų turi... (ten prideda tokį lyg polietileno gabalėlį) Jis žinoma bijo,ima verkti,seselę stumia...aš sugalvoju,kad ten ji nori jam "tatuiruotę" priklijuoti(panašiai kaip tos iš kramtomosios gumos pakelių būna). Jis nustoja rėkti,pagalvoja ir atsisukęs į seselę išrėžia -Nereikia man šiknoj tos atvyruotės ..  

būčiau seselė,jaučiu lūžčiau iš juoko
 būčiau seselė,jaučiu lūžčiau iš juoko  

ojoj kaip būtum raudonavus, jei taip būtų atsitikę Airijoj. Čia neseniai kilo didelis skandalas dėl dešimtmečius trukusio seksualinio tūkstančių vaikų išnaudojimo valstybinėse ir bažnytinėse mokyklose. Net šiom dienom tai ne toks jau retas reiškinys šeimose, kai paskaitai laikraščius
 ojoj kaip būtum raudonavus, jei taip būtų atsitikę Airijoj. Čia neseniai kilo didelis skandalas dėl dešimtmečius trukusio seksualinio tūkstančių vaikų išnaudojimo valstybinėse ir bažnytinėse mokyklose. Net šiom dienom tai ne toks jau retas reiškinys šeimose, kai paskaitai laikraščius   

net balsu zvngti pradejau, suo pabudo paziureti ar viskas man gerai
 net balsu zvngti pradejau, suo pabudo paziureti ar viskas man gerai   

o ir muzikyte pagroja (kaip tik laidotuviu marsas ejo)
  o ir muzikyte pagroja (kaip tik laidotuviu marsas ejo)  

Subariau karta - vel i burna kisa, dar karta - susirauke visas, bet vel ta pati daro, vel subariau - "Dovydai, baik smeli valgyt" ir isnesiau ji is smelio dezes. Ir tuo metu kad prades Brigita bliaut balsu!
 Subariau karta - vel i burna kisa, dar karta - susirauke visas, bet vel ta pati daro, vel subariau - "Dovydai, baik smeli valgyt" ir isnesiau ji is smelio dezes. Ir tuo metu kad prades Brigita bliaut balsu!   Issigandau, gal kazka praziurejau, gal uzsigavo ar kokia sirse igele, o gal jai pagailo Dovydo, kam baru ir nebeleidziu zaist? Klausiu - kas nutiko mazule? O jinai - Dovydas MANO smeli suvalgys!
 Issigandau, gal kazka praziurejau, gal uzsigavo ar kokia sirse igele, o gal jai pagailo Dovydo, kam baru ir nebeleidziu zaist? Klausiu - kas nutiko mazule? O jinai - Dovydas MANO smeli suvalgys!