Laba diena,
kreipiuosi i Jus su dideliu prasymu patarti, kaip man elgtis..
Zindau 4 men ir 1 sav. savo pirmagime dukryte, iki siol su pieneliu viskas budavo gerai, maitinu pagal mazyles poreiki. Taciau pries savaite as apsinuodijau maistu (taip itariu pati, nes nuvykus i ligonine man pasake, kad arba roto virusas, arba apsinuodijimas maistu), maitinau ir toliau, pientraukio nenaudojau. Taciau kuomet baigesi mano negalavimas, zenkliai sumazejo pieno, nebejaucio to kunkuliavimo ir ryjimo garso (tokio malonaus ausiai).. mazyle rami, neverkia (taciau dabar atrado savo nyksti, tai pastoviai su juo burnyteje). As jau nebepastebiu jos zenklu, kuomet ji nori valgyti, nes nykstys pastoviai su ja. Vaikeliui skiriu itin daug demesio, visa laika bendraujam, stengiuosi nukreipti jos demesi nuo nykscio ciulpimo. Miega ji pas mane gerai, keliasi ivairiai, kartais kas 2 val., kartais kas 2,5 (o buna ir kas valanda!). Prasau man padeti, kaip atkurti pienuko gamyba? Ar galejo tureti itakos (pieno sumazejimui) mano negalavimas (apsinuodijimas maistu). Darysiu bet ka, kad ir vel pasileistu mano pienuko fabrikelis! Prasau mane pakonsultuoti, ir patarti ka tureciau daryti tokiu atveju? Esu labai Jums dekinga!
Pagarbiai,
Kristina
O kiek mažylė per parą šlapinasi? Kaip svorio priauga? Gal visai be reikalo jaudinatės
Bet kokiu atveju, jei maitinsit pagal poreikį ir net dažniau, pienelio ims gamintis daugiau, net jei ir pamažėjo.