Tai jei kelios dieneles - tai stiprybes ir kantrybes reikia! Zinau kad sunku, bet viskas susitvarkys. Kiek zinau is patirties tai kartais truksta tik pasakymo kad viskas bus gerai. Beveik visoms is pradziu skauda. As tai tepdavau avent kremuku speneliams (man patiko kad jo nuplauti nereikia) ir irgi oro vonias ilgas darydavau (pamenu net ligoninej nuogais papais vaiksciojau - o ka daryt jei skauda).
Cia tik pradzia ir tu ja istversi ir tada dziaugsiesi. Svarbiausia neprarast vilties.
As tai nesu pries buteliukus nusiteikusi (esu davusi savo mazajai net ligoninej - ir tai nesutrukde man metus maitinti), tik daznai to daryti nereiketu tikrai. Cia tik isskirtiniais atvejais. Kad kruti duodate zysti tik 20 min - tai net idealu, o daugiau ir nereikia. O tas pieno nutraukinejimas ir irgi tik retai reiketu daryti, nes jei tai rankinis pientraukis - tai jis nestimuliuoja spenelio ir gali pienuko pradeti mazeti.
Ligoninej man patare akusere kazkada duoti viena papa 10 min, ir paskui kita 10 min - jei jau kenteti nebeiseina.
Bandykite ilgesnes oro vonias daryti ir apgis.