Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacija

Jei ovuliacija įvyksta 19-20 ciklo dieną, ar mėnesinės turėtų būti po 14 dienų? Ar tai nebūtinai susiję dalykai? Pas mane paskutiniu laiku yra sutrikęs ciklas, rugpjūčio mėn. buvo 34 dienos, po to 21, o šį kart vėl 34, nors prieš tai visą laiką 28d. Kas galėjo atsitikti, kad taip sutriko mėnesinės?
Atsakyti
Jei vėluoja ovuliacija, mėnesinės gali nusikelti, bet nebūtinai.
Dažniausiai tokie užsitęsę ciklai būna, kai nevyksta ovuliacija.
Atsakyti
laba diena
Gal ir kvailas mano klausimas, bet aš nesuprantu kaip gali būt menstruacijos ir nebūti ovuliacijos?
Jeigu jau nevyksta ovulaicija , tai ir menstruacijų nesulauki ar ne taip? 4u.gif
Atsakyti
Iš tiesų, esant rimtai hormoninei patologijai, kai yra sutrikusi lytinių liaukų reguliavimo funkcija smegenyse, mėnesinių gali nebūti.Tačiau esant atsitiktinei anovuliacijai mėnesinių ciklas gali net ir nesutrikti. Taigi viskas priklauso nuo to, kokia anovuliacijos priežąstis, kokiame lygmenyje yra sutrikimai.
Atsakyti
dabar jau išsiaiškinau visas normas ir norėčiau, kad paaiškintumėt ar ištikrųjų vyksta ta ovuliacija, nors ir prolaktinas per didelis.
3 ciklo dieną buvo daryti hormonai LH - 5.3 (n.2.4-12.6)
FSH -7.6 (n. 3.9-12.5)
21 ciklo dieną dariausi PRL -735 (n. 127-637)
PG- 38.6 (n.5.3- 86)
Nors prolaktinas yra padidėjęs, bet ar esant tokiam padidėjimui reikėtų skirti gydymą ir ar gali jis slopinti ovuliaciją, jei progesteronas lyg ir į normą "įsipaišo"???Ovuliacija įvyko jei neklystu 15-16 ciklo dieną. Vadovavausi išskyrų stebėjimo metodu, buvo 3-4 dienas slidžios tąsios išskyros, o po to dingo, tai ovuliacijos dieną skaičiau paskutinę dieną prieš sauso periodo pradžią.
Ir dar klausimas, jei yra slidžių ir tąsių išskyrų tai jau reiškia, kad vykta ovuliacija???
Labai ačiū už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
Tiksliausiai ovuliaciją galima nustatyti matuojant BT, ar atliekant ovuliacijos testus.
Šį ciklą ovuliacija Jums įvyko. Stebėkite kitus ciklus, ir jei daugiau bus anovuliacinių, pakartokite prolaktino tyrimą.
Atsakyti
Jei mano menesiniu ciklas 22-26 dienos ar gali ovuliacija ivykti 9 ciklo diena? Aciu
Atsakyti
Taip, gali.
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
Planuojame vaikeli thumbup.gif siandien 16-ta ciklo diena(is 30),jau 5-ta diena jauciu maudima tai viename sone,tai kitame,kuris nueina i nugara.Jausmas kaip per mmm.Gleives vakar buvo kaip vandenelis,siandien baltos g.gif Anksciau tokiu skausmu nepastebedavau.Kas tai galetu buti?
Aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
Sunku pasakyti be apžiūros. Į ovuliacinius skausmus nepanašu, gal būt tai visai nesusiję su lyties organais.
Atsakyti
Sveiki,

Norejau paklausti - ar gali taip buti, kad antra cikla is eiles ovuliacija vyksta is kaires kiausides? Nes ciklo vidury vis ja pamaudzia g.gif Ar butinai turi buti viena cikla is vienos, kita cikla - is kitos kiausides? Gal cia man del to,kad KT vartojau? Negeriu ju jau lygiai 2 menesius. Ir ar tai neturi itakos pastojimui?

Labai aciu 4u.gif
Atsakyti
Taip gali būti, ir tai tikrai nieko baisaus. KT vartojimas tam neturi jokios reikšmės.
Atsakyti