O kur tu perki tuos aliejus - migdolų, vynuogių kauliukų, avokadų, - labai mane jie sudomino.

QUOTE(Dolce Vita @ 2007 04 20, 23:33)
O kur tu perki tuos aliejus - migdolų, vynuogių kauliukų, avokadų, - labai mane jie sudomino. 

Visokių aliejų galima įsigyti:
>> vaistinesė (daugiausia turbūt eurovaistinėse) - ten gali nupirkti rusiškus Aromatika aliejų
va tokių
>> CUP'e pirmame aukšte ar šiaip kai kuriose Farma vaistinėsė Naujosios Barmunės aliejų,
čia pažiūrėk ir paspausk "Augaliniai kosmetiniai aliejai"
>> jei esi klaipedietė yra aliejų parduotuvė, kur atrodo pigiausi aliejai parduodami...
šiaip dar yra visokių aliejų...

Beje, apie aliejus yra atskira tema, jei domina, pasiskaityk.

Reiks paieškot, ačiū už informaciją.

Lieka ,tikrai lieka
,nebent tai darai labai retai,ir stipriai jų nespaudi

Kurį laiką lieka, po to šviesėja ir pranyksta. Tai priklauso nuo amžiaus. Kuo brandesnė oda, tuo lėčiau vyksta jos atsinaujinimo procesai.
Kitas dalykas, kuris daro įtaką - ar oda nelinkusi į pigmentaciją. Jei taip, tai geriau šią procedūrą atlikti vakare, o jei neišvengta odos sudirginimo - dieną einant į lauką būtina randelį saugoti nuo saulės priemone su kuo didesniu SPF, kadangi yra tikimybė kad liks pigmentinė dėmė.

Kitas dalykas, kuris daro įtaką - ar oda nelinkusi į pigmentaciją. Jei taip, tai geriau šią procedūrą atlikti vakare, o jei neišvengta odos sudirginimo - dieną einant į lauką būtina randelį saugoti nuo saulės priemone su kuo didesniu SPF, kadangi yra tikimybė kad liks pigmentinė dėmė.

as tai kai su kosmetologe kalbejau, tai priklauso nuo spuogo, jei jis gilus, pulyngas ir dielis, tai gali likt randelis, o jei smulkus, tai dažniausiai išnyksta be pedsako, bet kad tie mažučiai ir savaime greit nyksta patepliojus kuo nors kas dezinfekuoja

QUOTE(womenn @ 2007 05 04, 20:30)
tai va iskilo toks klausimelis, jau net baisoka daros
!turiu spuogu bet tikrai nedaug ir siaip issipletuios veido poros!kartais neiskentus isspaudziu tuos spuogelius
!labai bijau kad nuo spaudinejimo gali likti randai!taigi prasau jusu atsakymo, kurie tikrai tai zino! 

Sveika,
zinoma, tai priklauso ir nuo odos ypatumu, bet nuo giliu spuogu spaudymo tikrai lieka. O nuo inkstiru spaudymo man, pvz, randelio nelieka, bet oda iskart l.sudirgsta, paraudonuoja aplink. Beje, dabar turiu daug problemu del randeliu, tad buk atsargi. Sekmes

Jeigu paspausi per smarkiai ar ne iki galo isspausi, ar infekcija inesi, gali buti tikra, kad liks randeliai. Turu pora tokiu, per savo ziopluma ir nora paspaudelioti

randia gali likti ir jeigu spuogo nespausi.priklausomai cia nuo spuogo.plius nuo odos daug kas priklauso,kur ji plonyte,lengviau pazeidziama ten ir randas didesne tikimybe kad liks,vat pavyzdziui vyrams elieka tiek randu kiek moterim

pas mane visas veidas margas ,nes lieka nuo kiekvieno spuogelio demele

nu man nuo to spaudymo tai ne randeliai bet labai mažytės duobutės likusios...ypač ant kaktos
bet vis viliuosi kad laikui bėgant jos pranyks. o man jau geriau būdavo išspaust spuoga negu laukt kol jis nudžius..tai ir ilgiau užsitesia ir diskomfortas ir vistiek galų gale lieka kažkokia dėmelė..