kuo tept? cia acne per nakti nelabai bepades...
o as va vakar labai protingai padariau, tai dabar verkt norisi. nu toks atrodo paprastas spuogiukas isdygo, nors siaip matesi, kad giluminis. tai as ji spaudyt pradejau. siandien atsikeliu - votis!!!!!
o baisiausia kad rytoj i mokykla!!! kaip as eisiu... ant smakro isdygo...
gal kokiu spiritu tik ta spuogiuka... alia kad tik bedu neprisidaryciau...
turim mes vysnevskio gal 5 metu. galiu toki sena tepti? o beje jeigu cia ne votis, o paprastas spuogas (nors labai jau i voti panasu), tai ar poveikis bus toks pats patepus visnevskiu? rytoj atrodys normaliau?
QUOTE(geneva @ 2006 04 23, 17:50)
o as va vakar labai protingai padariau, tai dabar verkt norisi. nu toks atrodo paprastas spuogiukas isdygo, nors siaip matesi, kad giluminis. tai as ji spaudyt pradejau. siandien atsikeliu - votis!!!!!
Pries dvi savaites, isspaudusi nekalta spuogeli ant nosies, "uzsidirbau" voti ant nosies ir giliai esanti pulini ties nosimi ant skruosto... O niekada jokiu problemu del spaudinejimo nebuvo. Taigi, matyt anksciau ar veliau spaudinejant spuogus galima "prisizaisti"
QUOTE(geneva @ 2006 04 23, 18:50)
O tu siaube. Dabar tai dar labiau savo veidą saugosiu ir neliesiu. Nors jokių ypatingų problemų nebuvo iki šiol, bet vistiek...
Sėkmingai pasigydyt, ir pasimokyt iš savo klaidų
atrodo viskas baigsis laimingai. su didelem valios pastangom as jo jau visa para nelieciu.
ir atrodo cia paprastas spuogas, tik labai jau "votiskai" atrodo.
po truputi mazeja ir gyja. begsiu dabar visa makiaza nusivalyti, kad neuzkresciau as jo ir vel. tegu kvepuoja ir gyja tas bestija.
Mhm, man irgi shito iprochio prawerstu ishmokti atsakyti...
Nes kartais net baisu kas ish mazhiausio spuogelio pasidaro, ir wis per ta spaudima
[o ish pradzhiu atrodo bus tik geriau...
]
Nes kartais net baisu kas ish mazhiausio spuogelio pasidaro, ir wis per ta spaudima
bet kaip malonu juos spaudyt........
Haha. Na, bent man tai wisishkai jokio malonumo neteikia...
aha, ir as buvau prisizaidus...kazkas uzplauke tam snukeliui,tai visas inkstiruotis pradejo,siaip visokie spuogeliai dygti, ir niekas nepadejo, o as dar paspaudydavau, tai isvis tragedija...dabar beveik
nelieciu,visokias priemones naudoju, siandien ant saules pabuvau,tai man atrodo susutvarko...lieka dabar tik raudonos demeles, kurios irgi po truputi nyksta...jau ir i zmogu panasi
O kaip del inkshtiru..?
Man ju kitaip tikrai pashalinti neina...
Man ju kitaip tikrai pashalinti neina...