QUOTE(abc @ 2007 01 08, 15:24)
Ir yra skirtumas is kur jaunos merginos gauna pinigu prabangiom masinom isigyti??Man-jokio.Per 23 savo gimtadieni gavau nauja masina dovanu nuo brolio,dabar vel renkuosi ir finansuos tetis.Ir kas cia tokio,jei turi nuostabia seima?Man gyvenime nekilo klausimas "is kur" ,kai matau jauna zavia panele uz brangaus auto vairo.Bet pasikelusiu nekenciu ir labai greitai pamokau.Buvo toks ivykis vasara,kai ir as ir panele kita vaziavom su kabrio,as ja praleidau kamstyje,net nepadekojo,o veliau kai reikejo,kad mane praleistu,ji parode 'Fu..'Po ranka buvo tik obuolys,bet jau kai roviau su savo tenisininkes smugiu,tai vos priaugintos kasos nenuejo saibom

Va tokiu tai nemegstu
Man tai irgi labai grazu, kad jaunos grazios merginos vazineja prabangiais atomobiliais. Paciai kartais nuskyla proga pasivazineti draugo "zaisliuku" kai jis pasiima mano paprastute honda. Ir man vienodai, ka kiti zmones galvoja

Zinau, kad pavydi. As ir pati baltai pavydziu, jei matau bobike uz prabangaus vairo

bet tikrai nepradedu galvoti, kad cia jau kazkokia meiluze vazineja

Turiu drauge, kurios teveliai jai nupirko visiskai naujutelaiti mersa pagaminta pagal uzsakyma, o jai tuo metu buvo tik 19 meteliu