Įkraunama...
Įkraunama...

Jauna mergina už prabangaus automobilio vairo

QUOTE(zhmonijus @ 2007 01 08, 23:48)
man apskritai siauba kelia moteru vairavimo kultura (isimtys tik patvirtina taisykle). daznai su vyru lazinames, kas uz "grybaujancios" auto vairo - moteris ar pagyvenes diedukas biggrin.gif nieko tokio, jei nepiktybiskai, bet, kai jau uzkis...  doh.gif bet negi eisi mustis biggrin.gif
O prabangi masina, ar senas skrabalas - man jokiu emociju.. jei grybauja - pykstu vienodai smile.gif

O blondine -niolikine uz x5 vairo kelia tik viena minti - turtingo tevelio dukrele arba kazkieno barbe smile.gif pagarbos tikrai nekelia

o kas tau kelia pagarba g.gif , su senu, supuvusiu kledaru, tersianciu aplinka, vaziuojantis senukas?
Ir kodel as turiu vazineti su kazkokiu chlamu, jei man vyras gali nupirkti gera masina? Dziaugtis reikia, kad vis daugiau zmoniu gali vazinetis su naujom masinom, o ne pavydeti 4u.gif
Atsakyti
koks pasiputimas blink.gif ne, jau Tamsta man pagarbos su tokiais pareiskimais tikrai nesukelsi.. Vyras, matai, tau nupirkt gali. Va, kai pati sau masina galesi nusipirkt, tada ziuresim!
Isiskaityk is pradziu, ka kiti zmones paraso, ok? Niekas nei pavydi, nei apziurineja tavo masina.. Bet jei isdarinesi nesamones ant kelio, as tikrai nesitrauksiu i sona vien todel, kad tavo masina naujesne...
jei isvis suprasi, ka norejau pasakyt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zhmonijus: 09 sausio 2007 - 12:26
QUOTE(zhmonijus @ 2007 01 09, 12:10)
koks pasiputimas  blink.gif ne, jau Tamsta man pagarbos su tokiais pareiskimais tikrai nesukelsi.. Vyras, matai, tau nupirkt gali. Va, kai pati sau masina galesi nusipirkt, tada ziuresim!
Isiskaityk is pradziu, ka kiti zmones paraso, ok? Niekas nei pavydi, nei apziurineja tavo masina.. Bet jei isdarinesi nesamones ant kelio, as tikrai nesitrauksiu i sona vien todel, kad tavo masina naujesne...
jei isvis suprasi, ka norejau pasakyt.

kur tu izvelgei pasiputima blink.gif , ir as nesakiau, kad isdarineju kazkokias nesamones ant kelio, dazniausiai vazineju su vaikais ir rupinuosi ju saugumu, todel man reikalinga gera masina, o ne koks nors kledaras, turiu mylinti vyra, kuris mumis labai rupinasi ir nematau nieko blogo, kad jis man ta masina dovanoja. O tu manai nedarbas auginti ir priziureti vaikus, jais rupintis?
As manau, kad seniai tai masinai uzsidirbau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(lolipop @ 2007 01 09, 08:36)
o kas tau kelia pagarba g.gif , su senu, supuvusiu kledaru, tersianciu aplinka, vaziuojantis senukas?
Ir kodel as turiu vazineti su kazkokiu chlamu, jei man vyras gali nupirkti gera masina? Dziaugtis reikia, kad vis daugiau zmoniu gali vazinetis su naujom masinom, o ne pavydeti 4u.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif teisingai pasakyta."pagarbos nekelia" blink.gif Nesupratau?
Atsakyti
Na tema tokia kokiatai doh.gif . Bet va ėmiau ir susimąsčiau, o kaip gi aš į jas žiūriu g.gif ... Ogi stereotipiškai, kaip stereotipiškai į bičiuką už BMW vairo, kaip į nematomą diedą už tamsintų A8 vairo biggrin.gif .
Bet kad ožkelės už brangių automobilių vairo nepaiso aplinkos ir joms viskas galima - va tai mane taip pat nervina. Man asmeniškai kaip tai vis vien, už kokio automobilio vairo esu, svarbu važiuoju ir spėju, svarbu - negenda mirksiukas.gif O va tos žioplos ožkos , kurios sykį mano akyse žmogaus nesuvažinėjo: visi ties perėja sustojo, o jos kaip varė taip ir ... Gerai moterėlė sureagavo. Nu pasigauti ir priaugintus nagučius su surūdijusiom žirklėm nukarpyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(abc @ 2007 01 08, 16:24)
o veliau kai reikejo,kad mane praleistu,ji parode 'Fu..'Po ranka buvo tik obuolys,bet jau kai roviau su savo tenisininkes smugiu,tai vos priaugintos kasos nenuejo saibom

QUOTE(denaxa @ 2007 01 08, 23:39)
Viskas tas būtų gerai,bet kultūra jaunų merginų už prabangių auto vairo blink.gif Tiesiog verkti norisi verysad.gif Vadinasi,gavau naują žaisliuką,ir taisyklės bei elementariausias žmoniškumas nebeegzistuoja... :

analogiskai, kaip ir pacukai uz vairo.
Tik dar dziaugtis reikia, kad lakstyti taip pat nemoka, tai ir pasekmes lengvesnes sukelia
Atsakyti
Joo..poziuris stereotipinis. Bet stereotipai siaip is niekur neatsiranda. Siandien beveik skaiciavau, kiek tokiu grazuoliu su naujais dzipais po gatve varlinejo. paskui skaiciavau, kiek isvis moteru taip sakyciau "idomiai" elgesi, ir kiek senuku. Rezultatas - mazdaug po lygiai smile.gif
Bet baisiausia tai, kad kai tokiai visaip zenklais (ranku/pirstu kombinacijom, ilgom sviesom, pypinimais) parodai: "moteriske, ka cia isdarineji", ana pagalvoja, kad tu cia taip is pavydo (pavydi naujos masinos) ja keiksnoji ir nuvaziuoja nosi uzrietus toliau.. Senukai pagalvoja, kad negerbi ju garbaus amziaus (o dazniausiai nieko nepagalvoja, nes paprasciausiai nemato, kas aplink dedasi). Zodziu, linksma ir gera musu keliuose biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zhmonijus @ 2007 01 09, 18:26)
Joo..poziuris stereotipinis. Bet stereotipai siaip is niekur neatsiranda. Siandien beveik skaiciavau, kiek tokiu grazuoliu su naujais dzipais po gatve varlinejo. paskui skaiciavau, kiek isvis moteru taip sakyciau "idomiai" elgesi, ir kiek senuku. Rezultatas - mazdaug po lygiai smile.gif
Bet baisiausia tai, kad kai tokiai visaip zenklais (ranku/pirstu kombinacijom, ilgom sviesom, pypinimais) parodai: "moteriske, ka cia isdarineji", ana pagalvoja, kad tu cia taip is pavydo (pavydi naujos masinos) ja keiksnoji ir nuvaziuoja nosi uzrietus toliau.. Senukai pagalvoja, kad negerbi ju garbaus amziaus (o dazniausiai nieko nepagalvoja, nes paprasciausiai nemato, kas aplink dedasi). Zodziu, linksma ir gera musu keliuose biggrin.gif

Ojoj, mūsų eismas ypatingai tvarkingas lyginant su kokia Indija...
Atsakyti
smile.gif+2007 01 09, 19:02-->
QUOTE(Vytautas smile.gif @ 2007 01 09, 19:02)

Geras "vaizdzelis" good.gif
Beje , tesiant tema, man asmeniskai jokiu emociju nekelia, koki zmogus auto vairuoja, jis eismo dalyvis, atsako uz save ir zinoma, uz kitus, bet jei jau mala "sh", tai jau nieko nepadarysik, duokim kelia tokiems doh.gif
Kaip sakoma: "Nes ir pati gudriausia LAPE uzpakaly issidilgina" blink.gif
Atsakyti
smile.gif+2007 01 09, 18:02-->
QUOTE(Vytautas smile.gif @ 2007 01 09, 18:02)

Lyginant su kokiu Afganistanu, Turkmenistanu etc, tai isvis pas mus idealus eismas. Palyginkim su labiau i Vakarus nutolusiom Europos salim ir taip nebeatrodys smile.gif
Ej, nukrypom nuo temos biggrin.gif
Atsakyti
mdaaa,kazkada rasiau kursini apie steriotipu savoka... mes esam steriotipu vergai, tai tiesa. Kazkaip maniau, kad SM diskutuoja protingos, issilavinusios, jaunos moterys...
Jei as tamsiaplauke, sveriu 80 kg, vazineju su 90-u jetaa, nesioju beformius balahonus,tai su manimi viskas tvarkoje g.gif Bet jei as auksta, liekna blondine, vairuoju praeitu metu masina, reiskias esu kazkieno "barbe" blink.gif g.gif

Dar priverte susimastyti, g.gif toks pareiskimas kaip "reikia atidirbti" g.gif Tai pasirodo as kasnakt vyrui atidirbu uz tai, kad jis gerai prasukes kazkoki reikaliuka, viena diena pasake " brangioji, gal nuperkam tau naujesne masina? g.gif vaikiukas mazas, vis delto saugiau bus".

Atverskit bet koki dienrasti ir paskaitikit kriminalu skilties autoivykius... cia as apie vairavima... idomu kas daugiau sukelia autoivykiu keliuose ir zmoniu partrenka... speju jaunos merginos uz prabangiu masinu vairo biggrin.gif
Atsakyti
Tsakant, o pati tai sterEOtipu "ne verge" biggrin.gif jei jau tamsiaplauke, tai tik tokia, jei blonde - tokia. As irgi galvojau, kad issilavinusiu moteru cia daugiau.
Beje, siandien mergele su "nuliovu" golf'u nesuprato, kad mano pagrindinis, ana diena bernelis su mersu irgi vos neirove...
Jokio skirtumo.

Be abejo, mergina uz golfo vairo graziau ziurejosi..pasidziaugiau bent tiek, kad susiprato savo klaida ir negrumojo man kumsciu biggrin.gif
Atsakyti