Įkraunama...
Įkraunama...

Jauna mergina už prabangaus automobilio vairo

QUOTE(helena @ 2007 10 09, 19:40)
Man tai kilo toks klausimas, koks automobilis jau laikomas prabangiu g.gif

kažkur temos pradžioje buvo kalbėta...Berods nuo 100 000 lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JaHarta @ 2007 10 10, 08:58)
kažkur temos pradžioje buvo kalbėta...Berods nuo 100 000 lt  4u.gif

Tai ne tiek jau ir daug tų blondinių už tokių auto važinėja tuomet.
Daug važinėja su apynaujais džipukais ir pan, bet jei jie 5 ar daugiau metų senumo, tai tiek ir nekainuoja smile.gif o su kokiais naujais infinity ir pan tai neteko dar moteriškių matyt, Gal dėl to, kad niekad specialiai nežiūriu, kas ten už to vairo sėdi, nebent ką nors kiauliško kelyje padaro smile.gif
Koks kieno reikalas, kas su kuo važinėja? Nu nupirko vyras, na ir kas - čia jau lietuvišku ir kartu moterišku pavydu kvepia smile.gif Na net jei koks turtingas meilužis už "paslaugas" būtų nupirkęs, na koks kieno reikalas schmoll.gif bet kuri turi tokią teisę, kiekvienos reikalas rinktis, kokiu keliu ką nors pasiekti smile.gif Nors daugiau apie tai šnekama, negu realių atvejų atrastume.
Va kai tokios su prabangiom mašinom ir vairuoja "prabangiai" - maždaug mano mašina brangi, mano ir pirmenybė - tada tai siutas ima.

na pvz turi mano vyras naują auto iš salono, Subaru. Prabangia nepavadinčiau, bet pakankamai brangi (tiesa, 100 tūkst nesiekia) smile.gif Užtai dirba jis po 13 val per dieną, per du darbus. Užsidirbo ir nusipirko. Ir dar 5 metus dalį sumos mokės. Anokia čia prabanga.
Na ir aš kartais pasiimu ją palakstyt, smagu kai mašina taip gerai traukia. Čia pasiskaitau tokių nuomonių, tai pradedu galvot, ką apie mane tada galvoja? Blondinė už naujos mašinos vairo - turtingas meilužis nupirko? lotuliukas.gif
Ar čia liečia tik tas, kurios su džipais važinėja? lotuliukas.gif
lietuvis lietuviui lietuvis lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acacia: 11 spalio 2007 - 09:10
Na va cia jau taip yra.Gera masina-sumokejo meiluzis uz paslaugas.Man tai kazkas tokio blink.gif Jeigu blondine,tai ji negali uzsidirbti ir nusipirkti?Negali tureti gero tecio?Dieve,moterys,is kur to pavydo tiek pas jus?Tegul vazineja ir simtas metu.Tik dziaugtis reikia,kad ir pas mus gatvese mazeja tu senu birzgalu.Man grazu,kai moteris lekia uz dzipo vairo thumbup.gif Tetis su x5 vazineja,tai kartais pasiemu ir as.Malonumas didziausias thumbup.gif Nors ir as su apynauja,bet sportine masina ne tas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(abc @ 2007 10 12, 12:58)
Na va cia jau taip yra.Gera masina-sumokejo meiluzis uz paslaugas.Man tai kazkas tokio blink.gif Jeigu blondine,tai ji negali uzsidirbti ir nusipirkti?Negali tureti gero tecio?Dieve,moterys,is kur to pavydo tiek pas jus?Tegul vazineja ir simtas metu.Tik dziaugtis reikia,kad ir pas mus gatvese mazeja tu senu birzgalu.Man grazu,kai moteris lekia uz dzipo vairo thumbup.gif Tetis su x5 vazineja,tai kartais pasiemu ir as.Malonumas didziausias thumbup.gif Nors ir as su apynauja,bet sportine masina ne tas schmoll.gif

Vis tas lietuviskas pavydas lotuliukas.gif .Pasiskolini tecio visureigi,gal firmos prabangia masina pravaziuoji ir tuoj visiems vaidenasi meiluziai,juodi pinigai ir t.t.
doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(IevuteP @ 2007 10 08, 12:04)
Mergaites. Manau, kad esame su didziulem smegenim galvose ir gerai masinai GALIME uzsidirbti  smile.gif Nereikia cia nei meiluziu, nei vyru. Nors be pastaruju irgi neprudai  doh.gif
As pati vazineju su Mersu, pakankamai nauja (na, ji ne 2007 m) ir gera masina. Taciau, manau, kad as ja uzsidirbau  blush2.gif 
Na, nebukime tokios pavydzios...

Kaip suprast - manau? biggrin.gif
Aš, tarkim, labai tiksliai žinau, kad savo mašinai pradinei įmokai uždirbau, kiek jau išmokėjau, o kiek dar liko ir kada tiksliai išsimokėsiu smile.gif Nors tiesą pasakius, nei ta mašina labai prabangi, nei aš - jauna mergina laugh.gif

Tai uždirbai ar neuždirbai? biggrin.gif
Atsakyti
iš savo vidutinės merginos amžiaus patirties, galiu pasakyti kelis pastebėjimus:
1) nesvarbu, ar vairuoja boba, ar jauna mergina, tarp jų vienodas procentas darančių nesąmones, ir vairuojančių gerai. Tamsiaplaukės bobos, su visa savo patirtim ir atsakomybe, kartais sudaro daug pavojingesnių situacijų nei jaunos blondinės.
2) moterų vairavimo kokybė niekaip nepriklauso nuo automobilio naujumo ar kainos. Ar prabangiu automobiliu į jus įvažiuos, ar senu trantu -už remontą moka tas, kas kaltas. Jeigu jūs įvažiuoste kam nors į šoną, tai nelabai turite teisės piktintis, kad ta mašina nauja mirksiukas.gif
3) Esu mačiusi maždaug po lygiai tokių, kurios "pasikelia" nusipirkusios net ir mažą seną mašiniuką, ir tokių, kurios "nesikelia" važinėdamos prabangiu auto. Tai asmeninės kultūros reikalas.
4) nuo to, ar automobilis uždirbtas, ar pirktas vyro, tėvo ar draugo, ar meilužio, ar laimėtas loterijoj, ar tai firmos mašina, niekaip nepriklauso vairavimo kokybė.

Tai kam tada reikia pamačius jauną merginą už prabangaus auto apie ją iš anksto blogai galvoti ar piktintis? Tai mūsų visiškai neliečia.
Atsakyti
Temos pavadinimas turetu buti : Jauna mergina už prabangaus automobilio vairo, mirshtu ish pavydo, ka daryt? lotuliukas.gif
Nejaugi yra zmoniu kuriems del tokiu dalyku galva skauda? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kusachius @ 2007 10 12, 20:57)

4) nuo to, ar automobilis uždirbtas, ar pirktas vyro, tėvo ar draugo, ar meilužio, ar laimėtas loterijoj, ar tai firmos mašina, niekaip nepriklauso vairavimo kokybė.

o sicia jau nesamone suskelei.
Jeigu ta masina tkrai pati isigijo ( uzdirbo) tai zino, kiek tai kainuoja, tada ja ir saugo ir visai kitaip elgiasi - tiesa cia abiems lytims tai galioja.
Atsakyti
QUOTE(Baisa @ 2007 10 12, 21:49)
Temos pavadinimas turetu buti : Jauna mergina už prabangaus automobilio vairo, mirshtu ish pavydo, ka daryt? lotuliukas.gif
Nejaugi yra zmoniu kuriems del tokiu dalyku galva skauda? doh.gif

Temos pavadinimas tikrai normalus. Tik pasisakančios kai kurios ne visai normalios doh.gif
Tiesiog galėtumėte parašyti savo nuomonę apie tai ir viskas.
O jūs čia plėtojatės ir toks vaizdas tuoj "surysit" vienos kitas dėl nuomonių nesutapimo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Acacia @ 2007 10 11, 09:50)
na pvz turi mano vyras naują auto iš salono, Subaru. Prabangia nepavadinčiau, bet pakankamai brangi (tiesa, 100 tūkst nesiekia) smile.gif Užtai dirba jis po 13 val per dieną, per du darbus. Užsidirbo ir nusipirko. Ir dar 5 metus dalį sumos mokės. Anokia čia prabanga.
Na ir aš kartais pasiimu ją palakstyt, smagu kai mašina taip gerai traukia. Čia pasiskaitau tokių nuomonių, tai pradedu galvot, ką apie mane tada galvoja? Blondinė už naujos mašinos vairo - turtingas meilužis nupirko?  lotuliukas.gif
Ar čia liečia tik tas, kurios su džipais važinėja?  lotuliukas.gif
lietuvis lietuviui lietuvis  lotuliukas.gif

Tai kad Subaru - gana vidutinės klasės mašina. Nebent kokia nauja Tribeka.. biggrin.gif
O prabangios mašinos manau Porsche, Lexus ir pan.
Atsakyti
o aš tai pamačius pagalvojau šiandien.. o velnias, jaunesnė ir jau turi tokią mašiną.. o aš net vairuoti nemoku... biggrin.gif velnias , aš irgi tokio gero darbo noriu devil.gif smile.gif

reikia matyt eiti dirbti blush2.gif
Atsakyti
Na žinote, tikrai kvaila sakyti, kad vien meilužės ir turtingų tėvų dukros važinėjasi doh.gif mano geriausios draugės dukrai 23 metai, ji nei vyro nei vaikino šiuo metu neturi ir gyvena atskirai nuo tėvų ir beje pati jiems padeda, o ne jie jai, o važinėjasi 1 klasės bmw 2006 metų (mašinos kaina kiek žinau apie 70000lt). Paimta lizingu ir per mėnėsį mergina moka apie 1500 kiek žinau. Tie pinigai nėra jai dideli, nes ji su dviem puseserem yra įsteigus UAB, ir patikėkit - irgi neiš tėvų pinigų, o paskolos UAB steigimui reikėjo gan mažos, kiek žinau ji jau atiduota. Tai mane žinokit žeidžia, kai žmonės iškart galvoja, kad jei jau moteris, ir jei jau jauna, tai turtas nėra jos nuopelnas doh.gif Gali būti, kad dažnai taip ir yra, bet visų lyginti negalima. Jeigu kažkas būdamas jaunas nesugeba užsidirbti tiek, tai nereiškia, kad niekas to nesugeba doh.gif
Atsakyti