Įkraunama...
Įkraunama...

Jauna mergina už prabangaus automobilio vairo

as ne i tema, bet kodel tema TAVE ZEIDZIA, jeigu pasakoji apie geriausios drauges dukra? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dawny @ 2007 10 12, 17:26)
Vis tas lietuviskas pavydas lotuliukas.gif .Pasiskolini tecio visureigi,gal firmos prabangia masina pravaziuoji ir tuoj visiems vaidenasi meiluziai,juodi pinigai ir t.t.
doh.gif  doh.gif  doh.gif

Pritariu.Pas mus jau taip.Net pazystami taip sugeba kalbeti doh.gif Pasklido kalbos,kad gera dieda isigijau ir dar sena,kuris ilgakoja mergaite nupirko ir x5 padovanojo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Silvute @ 2007 10 13, 19:50)
o sicia jau nesamone suskelei.
Jeigu ta masina tkrai pati isigijo ( uzdirbo) tai zino, kiek tai kainuoja, tada ja ir saugo ir visai kitaip elgiasi - tiesa cia abiems lytims tai galioja.

nepasakyčiau... Kai aš rinkausi automobilį (ne prabangų, bet naują), aplink daugelis patarinėjo "pirk seną, nebus gaila apdaužyti, nereikės taip rūpintis ir saugoti"... ir kiek mano draugų/draugių turi senus automobilius, tai ir nesaugo jų labai -ar į stulpelį, ar į kitą auto atsitrenkė, perdaug neima į galvą, jei aišku nesupylė smarkiai. Jiems dideli nuostoliai negresia, tai ir važinėja ne itin atsargiai. O turėdami naują auto(nesvarbu iš kur gautą), saugotųsi kiekvieno įbrėžimo.
Atsakyti
As tai nepasakyciau,kad labai saugociau.Turejau Audi TT,tai jau kliuvo jai ne mazai nuo manes,bet ji buvo pirma masina mano po teisiu gavimo biggrin.gif Kai tecio pasiskolinu masina,saugau kaip savo aki,nes zinau,kas po to bus lotuliukas.gif Klausysiu,kokia as blondine,ziopla ir pan smile.gif Geriausiai jauciuosi savo automobilyje,arba kai draugas duoda,kazkaip jokios itampos.Molo aiksteleje nepamaciau kuoliuko,draugo Lexus sparna ilenkiau,bet priekaistu jokiu,juk ne specialiai.
Atsakyti
QUOTE(Speigė @ 2007 10 15, 12:18)
as ne i tema, bet kodel tema TAVE ZEIDZIA, jeigu pasakoji apie geriausios drauges dukra? smile.gif

Mane žeidžia, nes tai liečia labai brangius man žmones. Negi jums jūsų draugės vaikas nėra labai brangus žmogus? na jei ne, tai nesuprasit aišku,.. bet man labai brangus žmogus, ir kai matau kiek tas žmogus dirba ir kaip aukoja asmeninį gyvenimą vardan karjeros tai taip skaudu, kai aplinkiniai ima ir visiems jauniem (ypač gražiom merginom) pripaišo turčių vaikų etiketę ar dar baisiau - meilužių doh.gif verysad.gif
ir dar tarkim (ne į temą ir aš, bet...) mano vyresniam sūnui 17. Mes tikrai gyvenam pasiturininčiai. Ir aišku žinau kad kai kurie buki ir durni žmonės kalba, kad mes, turtingi tėveliai, viską savo sūneliui perkam - jis turi savo kamerą, fotoaparatą, motorolerį, daugybę rūbų, labai prisižiūri išvaizdą, nešioja brangius pauošalus, nemažai pinigų išleidžia pramogom ir t.t. Bet kad išties mes duodam jam dabar ne tiek ir daug, o visą kitą jis pats po mokyklos, aukodamas savo laisvalaikį užsidirba, ir dirba ne pas mus, o pas svetimą žmogų. Tiesiog vaikinas 17 metų jau žino ką reiškia darbas, moka jį suderintsu mokslais, neblogai uždirba ir moka suktis. Ir kai matau, kad jis ir pavargęs būna, ir kartais vietoj to, kad kaip kiti draugai, išeitų kur pasilinksmint, jis eina į darbą, o kažkas ims ir jausdamasis labai 'protingu" sakys: 'va mamyčiukas, tėveliai viską perka tik, o tas išlepintas nežino ką darbas reiškia viską kas 'gatava' ima", tai širdis krauju pasrūva verysad.gif . Kam šnekėt, kai nežinai kaip yra, ar čia pavydas koks ar kvailumas ir atsilikimas? Nepykit, kad taip grubiai, bet tiesiog labai užkabino ši tema ir neištveriau, net ašarų sulaikyt negaliu.. Kodėl Lietuvoje taip sunkiai žmonės suvokia, kad ir jaunas žmogus gali ir sugeba DIRBTI ir UŽSIDIRBTI? doh.gif verysad.gif
Atsakyti
[quote=Emilija38,2007 10 15, 23:18]
Mane žeidžia, nes tai liečia labai brangius man žmones. Negi jums jūsų draugės vaikas nėra labai brangus žmogus? na jei ne, tai nesuprasit aišku,.. bet man labai brangus žmogus, ir kai matau kiek tas žmogus dirba ir kaip aukoja asmeninį gyvenimą vardan karjeros tai taip skaudu, kai aplinkiniai ima ir visiems jauniem (ypač gražiom merginom) pripaišo turčių vaikų etiketę ar dar baisiau - meilužių doh.gif verysad.gif
Ir kaip nebus!Cia Lietuva,kaimyno namas dega-dziaugiames.Pati ta patyriau,mokykloj turtingu teveliu dukrele vadino,kalbedavo,kad ir egzaminai nupirkti ir trimestrai.Kai paskutine vasara isskridau i Jav ir ten sunkiai dirbau,kad visiems irodyt,jog galiu ir as.Dvyliktoj klasej jau vazinejau su SAVO rankom uzdirbtu auto,visi tik ir snibzdejosi,kad vel tevelis patustino kisenes doh.gif Ir taip iki dabar.Mano vaikas jau ta pati jaucia kieme.Sesiameciai prasineja,kad atiduotu geresnius zaislus,nes tavo teveliai turtingi,tau nupirks dar.Nesuprantu tik kodel esam tokie pikti,pritvinke pykcio?
Atsakyti
QUOTE(Emilija38 @ 2007 10 16, 00:18)
Mane žeidžia, nes tai liečia labai brangius man žmones. Negi jums jūsų draugės vaikas nėra labai brangus žmogus? na jei ne, tai nesuprasit aišku,.. bet man labai brangus žmogus, ir kai matau kiek tas žmogus dirba ir kaip aukoja asmeninį gyvenimą vardan karjeros tai taip skaudu, kai aplinkiniai ima ir visiems jauniem (ypač  gražiom merginom) pripaišo turčių vaikų etiketę ar dar baisiau - meilužių  doh.gif  verysad.gif
ir dar tarkim (ne į temą ir aš, bet...) mano vyresniam sūnui 17. Mes tikrai gyvenam pasiturininčiai. Ir aišku žinau kad kai kurie buki ir durni žmonės kalba, kad mes, turtingi tėveliai, viską savo sūneliui perkam - jis turi savo kamerą, fotoaparatą, motorolerį, daugybę rūbų, labai prisižiūri išvaizdą, nešioja brangius pauošalus, nemažai pinigų išleidžia pramogom ir t.t. Bet kad išties mes duodam jam dabar ne tiek ir daug, o visą kitą jis pats po mokyklos, aukodamas savo laisvalaikį užsidirba, ir dirba ne pas mus, o pas svetimą žmogų. Tiesiog vaikinas 17 metų jau žino ką reiškia darbas, moka jį suderintsu mokslais, neblogai uždirba ir moka suktis. Ir kai matau, kad jis ir pavargęs būna, ir kartais vietoj to, kad kaip kiti draugai, išeitų kur pasilinksmint, jis eina į darbą, o kažkas ims ir jausdamasis labai 'protingu" sakys: 'va mamyčiukas, tėveliai viską perka tik, o tas išlepintas nežino ką darbas reiškia viską kas 'gatava' ima", tai širdis krauju pasrūva verysad.gif . Kam šnekėt, kai nežinai kaip yra, ar čia pavydas koks ar kvailumas ir atsilikimas? Nepykit, kad taip grubiai, bet tiesiog labai užkabino ši tema ir neištveriau, net ašarų sulaikyt negaliu.. Kodėl Lietuvoje taip sunkiai žmonės suvokia, kad ir jaunas žmogus gali ir sugeba DIRBTI ir UŽSIDIRBTI?  doh.gif  verysad.gif

taip jau yra pas mus... verysad.gif pati esu paprastu teveliu, taciau klaseje turejom tikrai pasiturinciu teveliu dukryte, visi galvojom, kad jai nieko netruksta ir ji pati vis kartojo, kad viskas bus gerai, nes teveliai gerai uzdirba, tad uztenka vienam pavaidinti, tuoj lieka stereotipas, kad visi turtingi tevu vaikai viska gauna uz dyka, nenuostabu... bet tikrai pas mus lietuvius pavydo jausmas ir neapykanta dar labai stipri. Baigiau mokykla, stojau toliau mokytis, dirbu, istekejau, taupom pinigelius, sukames, nevengiu saves palepinti, masinele turiu, bet aplinkiniams taip ir knieti pliurpti nesamone, kad kazkokiom nesamonem uzsiiminejam, nes masina jaunai studnetei ir ka tik pradejusiai karjera siekti merginai, turinciai seimai nevalia masina tureti... oi kad jie zinotu, kad viskas pasiekta sunkiai ir savo prakaitu, kad paskola paimta ir kad gyvenimas keiciasi... g.gif
Atsakyti
kai pamatau tikrai jauną merginą už brangaus automobilio vairo, tai tikrai pagalvoju, kad arba tėvai nupirko arba turtingas draugas blush2.gif
na nelabai aš tikiu, kad tarkim būdama paprasta 20-ties metų mergina jau tiek uždirbtų (su sąlyga, kad ne turtingo tėvelio įmonėj), jog galėtų prabangos daiktus pirkti.
Atsakyti
QUOTE(Gege @ 2007 10 16, 21:08)
kai pamatau tikrai jauną merginą už brangaus automobilio vairo, tai tikrai pagalvoju, kad arba tėvai nupirko arba turtingas draugas  blush2.gif
na nelabai aš tikiu, kad tarkim būdama paprasta 20-ties metų mergina jau tiek uždirbtų (su sąlyga, kad ne turtingo tėvelio įmonėj), jog galėtų prabangos daiktus pirkti.

O koks skirtumas?Jei jums draugas ar vyras nupirktu,nepriimtumet dovanos?O jei mylintis tetis padovanotu,atsisakytumet?Nemanau.
Atsakyti
QUOTE(abc @ 2007 10 17, 13:08)
O koks skirtumas?Jei jums draugas ar vyras nupirktu,nepriimtumet dovanos?O jei mylintis tetis padovanotu,atsisakytumet?Nemanau.

tai aisku priimciau ir man maziausiai rupetu kitu nuomones, kaip as ja isigijau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(kusachius @ 2007 10 15, 16:41)
nepasakyčiau... Kai aš rinkausi automobilį (ne prabangų, bet naują), aplink daugelis patarinėjo "pirk seną, nebus gaila apdaužyti, nereikės taip rūpintis ir saugoti"... ir kiek mano draugų/draugių turi senus automobilius, tai ir nesaugo jų labai -ar į stulpelį, ar į kitą auto atsitrenkė, perdaug neima į galvą, jei aišku nesupylė smarkiai. Jiems dideli nuostoliai negresia, tai ir važinėja ne itin atsargiai. O turėdami naują auto(nesvarbu iš kur gautą), saugotųsi kiekvieno įbrėžimo.

o as labai graziai matau, kaip zmones su darbinemis masinomis vazineja ir jomis "rupinasi" ir kaip elgiasi su saviskemis, kad ir "senutemis".
Atsakyti
QUOTE(Silvute @ 2007 10 18, 07:50)
o as labai graziai matau, kaip zmones su darbinemis masinomis vazineja ir jomis "rupinasi" ir kaip elgiasi su saviskemis, kad ir "senutemis".

mano draugas dirba autoservise, tai tarnybinių mašinų nemažai pamato ir pakrapšto. darbuotojai jomis gal ir nelabai rūpinasi, bet užtai darbovietė net ir menkiausiam remontui deda naujas dalis ir šiaip negaili sumokėt daugiau, kai paprasti žmogeliai gal labiau linkę pataupyt remonto sąskaita.
todėl jis pats visiems pažįstamiems, kai jo paprašo padėt išsirinkt mašiną, sako gerai imt tą kuri anksčiau buvo kokios firmos nuosavybė, nes tokios būna geresnės techninės būklės.

o dėl jaunų moterų su prabangiom mašinom, aš panašiai manau apie jaunus bachūrus, kurie su nuliovais mersais ar panašiais važinėjasi. tikrai dažnai panašu, kad ten tėvukų, o ne jų mašinos. nors šiais laikais manyk nemanęs -- yra lizingai, paskolos, tarnybinės mašinos, galų gale pauždarbiavimai užsienyje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dios: 19 spalio 2007 - 15:31