Skaičiau skaičiau aš visus jūsų ginčus, ir žinot ką pasakysiu? Tkrai nesu nusistačius, kad jei jau jauna turi auto tai žino po kuo atsigult. ne, tiesiog kai daug laiko kely praleidžiu, tai baisu būna, kai tikrai, sedi panike už vairo (gali būti kad už savo vyro auto) ir tiek ji bijo vairuoti, savo mašinikę gal nubraukti gal dar ką, tai jau kartais kokioj aikštelėj tikrai norisi prieiti ir paklausti gal jai ta masina isvaryti is kiemo? bet tai gali buti del to, kad šviezia vairuotoja ji, arba kad salia sedi tironas vyras ir kamantineja... Dar vienas dalykas, kodėl turtungos ar turtingų vyrų moterikės ledižia sau kely bileką daryti, yra tai, kad tiesiog pervertina litukus
Man tiesiog kaip labai savarankiškai ir valdingai asmenybei, gaila tų moteryčių, kurios kaipjau kažkas išsireiškė yra "priedas". Turiu ne vieną pavyzdį, kaip vyras daro biznį, turi savo draugus, važinėja a la draugu kompanijoj taizvejot i uzsieny, tai i varzybas Ispanijoj, o žmona ka? ji žinoma puikiai apsirengus ir auto ledinis, bet jos dienos pramoga - i mokykla vaikus atvezti, (oi kiek su tokiom teko susidurti kai vaikus i mokykla veziojau). ir turi taikytis ji prie vyro, jis ir savo laisvalaikį turi ir gyvenima praktiskai atskira, o zmona, sedi namie, vaikus augina...
noriu pasikartoti tikrai nemanau kad tik per lovą viskas gaunama (kaikas gal ir taip
sakyčiau reikia sugebėti ir graziu priedu šalia pabūti, bet ir santykiu lygiateisiskuma islaikyti...
tikrai nekalbu apievisas merginas, tik kad va aplink mane tokiu graudziu pavyzduku yra