Įkraunama...
Įkraunama...

Jauna mergina už prabangaus automobilio vairo

QUOTE(Gorada @ 2008 01 21, 17:20)
tai faktas, jūs gi draugo mersa vairuojat smile.gif kur jau cia peugeot  lotuliukas.gif
sakyciau Peugeot 607 ar 407 pakankamai schick atrodo

o dėl pastabos apie vyra, tai šeip pas mus nėra mano pinigai ar MB pinigai, be manes sprendimu jis svarbiu nepriima (kaip ir as be jo), tai gal tiesiog nebutu kad jis "man nupirko".
statomes nama, MB alga gerokai didesne nei mano, bet kažkaip aš lygiaverte "partnere" stengiuos buti dirbu daugiau, vien tam, kad vėliau jeigu (tfu tfu tfu) reiktu kažką aiškintis nebūtų taip kad iš jo pinigų viskas padaryta. vat čia ir prabunda tas savarankiškumas  cool.gif

Nederetu sureiksmint ka as vairuoju + su tokiu sarkazmu unsure.gif .
"Atrodo" ir "yra" tai du labai skirtingi dalykai.
Visiskai su jumis sutinku del savarnkiskumo. Pati esu visiskai savarankiska (jokia islaikytine, kaip bebutu keista, ane? tik MB nesulyginamai daugiau pinigu turi) ... kolkas pati negaliu isigyti auto uz 100 000 ar pan., o tai tik laiko klausimas + paskola automobiliui laikau didziausiu absurdu. Bet nereiskia, jog negalima priimti dovanu. Gal ateis laikas ir as MB dovanosiu auto. Man yra normalu kai vyras moteriai kazka dovanoja analogiskai moteris vyrui. Juk sukurus seima viskas tampa bendru turtu (pagal susitarima beabejo).

P.S. istikruju labai gailiuosi, kad apskritai isiveliau i sia diskusija (tema), nes paziurejus i save is sono atrodau sau mazu maziausiai kvailai. Nes niekada tokiu dalyku nesureiksminu "kas ka turi" "kas kam perka" ir tt...

Tad atsiprasau jei savo postais kazka izeidziau ar pasirodziau lyg buciau pranasesne uz kazka, taip tikrai nera.

000189.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Riuriu: 21 sausio 2008 - 16:58
QUOTE(Riuriu @ 2008 01 21, 18:42)
P.S. istikruju labai gailiuosi, kad apskritai isiveliau i sia diskusija (tema), nes paziurejus i save is sono atrodau sau mazu maziausiai kvailai. Nes niekada tokiu dalyku nesureiksminu "kas ka turi" "kas kam perka" ir tt...

Tad atsiprasau jei savo postais kazka izeidziau ar pasirodziau lyg buciau pranasesne uz kazka, taip tikrai nera.

000189.gif

nėra čia ko gailėtis smile.gif visi mes skirtingi, tai ir pasisakymai įvairiausi...
o aš asmeniškai linkiu savo MB tokios algos, kad galėtų be mano žinios man auto padovanoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gorada @ 2008 01 21, 17:57)
o aš asmeniškai linkiu savo MB tokios algos, kad galėtų be mano žinios man auto padovanoti  4u.gif

kaip zinia cia tik laiko klausimas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Riuriu @ 2008 01 21, 19:00)
kaip zinia cia tik laiko klausimas  4u.gif

va daba susimasciau kokio auto as noreciau... turbut ne daug tokiu atsirastu.... noriu dzipo, seip kokio nors senesnio, nes su nauju manes niekas nesuprastu, o ir gaila jo butu, iskelto, su dideliais ratais, nupjautais sparnais, piktu metaliniu suvirintu buferiu, gal variklio apsaugom dar... ir gerves dar noreciau lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Gorada @ 2008 01 21, 18:11)
va daba susimasciau kokio auto as noreciau... turbut ne daug tokiu atsirastu.... noriu dzipo, seip kokio nors senesnio, nes su nauju manes niekas nesuprastu, o ir gaila jo butu, iskelto, su dideliais ratais, nupjautais sparnais, piktu metaliniu suvirintu buferiu, gal variklio apsaugom dar... ir gerves dar noreciau  lotuliukas.gif

as ir tokio neatsisakyciau lotuliukas.gif ypac per kamscius tongue.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Riuriu @ 2008 01 21, 19:16)
as ir tokio neatsisakyciau  lotuliukas.gif  ypac per kamscius tongue.gif

user posted image

cha cha cha smile.gif numeris geras
Atsakyti
O kaip i tokia "tačkę" ilipti su sijonu? lotuliukas.gif
Su kopėčiom nebent lotuliukas.gif Jau matau save su 2 dukrom pazastyse besikariancia i toki dzipuką... lotuliukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigitara @ 2008 01 22, 16:26)
Su kopėčiom nebent  lotuliukas.gif  Jau matau save su 2 dukrom pazastyse besikariancia i toki dzipuką... lotuliukas.gif  biggrin.gif

draugas apsakojo kad atrodo klaipedoj vazineja toks labai aukstas ir pikts dzips, o ji vairuoja mazute smulkute mergaite, tai sako vis neuztaiko pamatyt kaip ji i ji ilipa, vis pamato tik kad islipus rankas pakelia ir dureles uztrenkia...

Papildyta:
QUOTE(Sigitara @ 2008 01 22, 16:26)
Su kopėčiom nebent  lotuliukas.gif  Jau matau save su 2 dukrom pazastyse besikariancia i toki dzipuką... lotuliukas.gif  biggrin.gif

Atsakymas: sexy lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mercedes @ 2008 01 21, 15:20)
Asmeniskai man tai dzin kas ir koki automobili vairuoja,man svarbu KAIP vairuoja  rolleyes.gif Labai nemalonu kai kokia nasusipratele uz brangaus automobilio vairo leidzia sau visiskai nepaisyti keliu eismo taisykliu...

labai taikliai pastebeta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigitara @ 2008 01 22, 15:26)

manau kai ilipsi jau be sijono busi likusi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Riuriu @ 2008 01 21, 14:44)
man patinka kai yra akcentuojama prabanga  lotuliukas.gif
o kazkodel as( vairuodama 12 m)  daugiau pastebiu nesusiprateles uz visokiu golfu , pezu, reno ar panasiu auto vairo. Niekas nemokanciai vaziuoti neperka brangiu automobiliu  mirksiukas.gif  nereikia perdeti tik....

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Silvute @ 2008 01 21, 16:57)
man asmeniskai labai grazu yra moteris uz automobilio vairo ir zinanti ka veikia kelyje, bei netrukdanti kitiems.
O toliau jinai gali vairuoti nors ir zaporozieti ar ziguliuka - tai tikrai nera esminis dalykas

as sakiau kad man grazu tik mirksiukas.gif uz ziguliuko ar zaporoziecio jokio grozio, nors ir idealiai vairuotu biggrin.gif
O nemoksos visokios ar uz prabangaus auto vairo, ar ne uz prabangaus tai manau nervina visus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Riuriu @ 2008 01 22, 17:18)
manau kai ilipsi jau be sijono busi likusi  lotuliukas.gif

Aha, sijono skeltukai iki liemens pasidarytu lotuliukas.gif Vyriskos gimines atstovam toks sijonas patiktu biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti