QUOTE(Gorada @ 2008 01 21, 17:20)
tai faktas, jūs gi draugo mersa vairuojat
kur jau cia peugeot
sakyciau Peugeot 607 ar 407 pakankamai schick atrodo
o dėl pastabos apie vyra, tai šeip pas mus nėra mano pinigai ar MB pinigai, be manes sprendimu jis svarbiu nepriima (kaip ir as be jo), tai gal tiesiog nebutu kad jis "man nupirko".
statomes nama, MB alga gerokai didesne nei mano, bet kažkaip aš lygiaverte "partnere" stengiuos buti dirbu daugiau, vien tam, kad vėliau jeigu (tfu tfu tfu) reiktu kažką aiškintis nebūtų taip kad iš jo pinigų viskas padaryta. vat čia ir prabunda tas savarankiškumas

sakyciau Peugeot 607 ar 407 pakankamai schick atrodo
o dėl pastabos apie vyra, tai šeip pas mus nėra mano pinigai ar MB pinigai, be manes sprendimu jis svarbiu nepriima (kaip ir as be jo), tai gal tiesiog nebutu kad jis "man nupirko".
statomes nama, MB alga gerokai didesne nei mano, bet kažkaip aš lygiaverte "partnere" stengiuos buti dirbu daugiau, vien tam, kad vėliau jeigu (tfu tfu tfu) reiktu kažką aiškintis nebūtų taip kad iš jo pinigų viskas padaryta. vat čia ir prabunda tas savarankiškumas

Nederetu sureiksmint ka as vairuoju + su tokiu sarkazmu

"Atrodo" ir "yra" tai du labai skirtingi dalykai.
Visiskai su jumis sutinku del savarnkiskumo. Pati esu visiskai savarankiska (jokia islaikytine, kaip bebutu keista, ane? tik MB nesulyginamai daugiau pinigu turi) ... kolkas pati negaliu isigyti auto uz 100 000 ar pan., o tai tik laiko klausimas + paskola automobiliui laikau didziausiu absurdu. Bet nereiskia, jog negalima priimti dovanu. Gal ateis laikas ir as MB dovanosiu auto. Man yra normalu kai vyras moteriai kazka dovanoja analogiskai moteris vyrui. Juk sukurus seima viskas tampa bendru turtu (pagal susitarima beabejo).
P.S. istikruju labai gailiuosi, kad apskritai isiveliau i sia diskusija (tema), nes paziurejus i save is sono atrodau sau mazu maziausiai kvailai. Nes niekada tokiu dalyku nesureiksminu "kas ka turi" "kas kam perka" ir tt...
Tad atsiprasau jei savo postais kazka izeidziau ar pasirodziau lyg buciau pranasesne uz kazka, taip tikrai nera.