Mes auginame ir šiltmanyje, ir lauke agurkus - marinuojam visus. O veislę pasirinkome pačią geriausią, žinomą nuo senų laikų - rodničiok
Patys derlingiausi ir skaniausi agurkėliai, niam niam niam
QUOTE(elizaveta @ 2011 07 09, 21:18)
Mes auginame ir šiltmanyje, ir lauke agurkus - marinuojam visus. O veislę pasirinkome pačią geriausią, žinomą nuo senų laikų - rodničiok
Patys derlingiausi ir skaniausi agurkėliai, niam niam niam 
patark kur ju galima butu isigytio???\
is anksto aciu:)
QUOTE(xxxkatulkaxxx @ 2011 07 11, 17:43)
Ir man gal pasakysit kur galima nusipirkti agurkų Kaune? Gal kas pardavinėjat? Žinau turguje jų būna, bet tik šeštadieniais, o aš jau dabar norėčiau pradėti koncervuoti...
šiandien mačiau rodničioko agurkų turgelyje prie IKI (buvusio Vitebsko ) . KAINA 4 LT..... gal vertėtų palaukt mažesnių kainų
Sakyciau dar palaukit,tikrai bus pigiau,nes dar nelabai gausiai ju yra
Mergaites, o pirmam recepte, marinatui su garstyciomis (kosele), druskos ir garstyciu valgomieji saukstai
Kazkaip litrui 3 va;gomi saukstai daugokai susirode 
Agurkai su garstyciomis (kosele)
1 ltr. vandens reikia:
1 stiklines cukraus,
1 stiklines acto,
3 saukstu druskos,
5 saukstu garstysciu,
kvapieji pipirai, pirkti prieskoniai ir cesnakas.
Uzpilti verdanciu marinatu ir stiklainiukus pridengti dangteliais. Palaikyti apie pusvalandi ir nupilti. Marinata vel uzvirti ir uzpilti vel ant agurku, uzsukti ir dar siltai parai apkloti.
Agurkai su garstyciomis (kosele)
1 ltr. vandens reikia:
1 stiklines cukraus,
1 stiklines acto,
3 saukstu druskos,
5 saukstu garstysciu,
kvapieji pipirai, pirkti prieskoniai ir cesnakas.
Uzpilti verdanciu marinatu ir stiklainiukus pridengti dangteliais. Palaikyti apie pusvalandi ir nupilti. Marinata vel uzvirti ir uzpilti vel ant agurku, uzsukti ir dar siltai parai apkloti.
QUOTE(mallena @ 2011 07 12, 22:33)
Mergaites, o pirmam recepte, marinatui su garstyciomis (kosele), druskos ir garstyciu valgomieji saukstai
Kazkaip litrui 3 va;gomi saukstai daugokai susirode 
Agurkai su garstyciomis (kosele)
1 ltr. vandens reikia:
1 stiklines cukraus,
1 stiklines acto,
3 saukstu druskos,
5 saukstu garstysciu,
kvapieji pipirai, pirkti prieskoniai ir cesnakas.
Uzpilti verdanciu marinatu ir stiklainiukus pridengti dangteliais. Palaikyti apie pusvalandi ir nupilti. Marinata vel uzvirti ir uzpilti vel ant agurku, uzsukti ir dar siltai parai apkloti.
Agurkai su garstyciomis (kosele)
1 ltr. vandens reikia:
1 stiklines cukraus,
1 stiklines acto,
3 saukstu druskos,
5 saukstu garstysciu,
kvapieji pipirai, pirkti prieskoniai ir cesnakas.
Uzpilti verdanciu marinatu ir stiklainiukus pridengti dangteliais. Palaikyti apie pusvalandi ir nupilti. Marinata vel uzvirti ir uzpilti vel ant agurku, uzsukti ir dar siltai parai apkloti.
Aš pernai dariau. Dėjau viską,kaip parašyta
tai tie 3 saukstai kokie - arbatiniai , pusiniai, ar didieji sriubiniai 
Ir ar skanus gavosi
Ir ar skanus gavosi
QUOTE(mallena @ 2011 07 13, 00:08)
tai tie 3 saukstai kokie - arbatiniai , pusiniai, ar didieji sriubiniai 
Ir ar skanus gavosi
Ir ar skanus gavosi
Tai jeigu šaukštas,tai vadinasi sriubinis
Dėl skonio,tai čia jau subtilu. Kiekvienam skirtingai. Skonis geras,bet šiemet nedarysiu
Greičiausiai mums suėjo Uspaskicho
QUOTE(mallena @ 2011 07 13, 00:08)
tai tie 3 saukstai kokie - arbatiniai , pusiniai, ar didieji sriubiniai 
Ir ar skanus gavosi
Ir ar skanus gavosi
Siaip pagal recepta ne 3 o 5 saukstai.
sveki,
pries pora dienu dariau marinuotus agurkelius pirma karta . klausimukas. po kiek laiko buna aisku, kad gaminimas nepavykes? nes dabar juos tikrinu kaip kudikius, kas kelios valandos
pries pora dienu dariau marinuotus agurkelius pirma karta . klausimukas. po kiek laiko buna aisku, kad gaminimas nepavykes? nes dabar juos tikrinu kaip kudikius, kas kelios valandos





