QUOTE(kisule @ 2011 08 02, 07:51)
mamkaa kaip marinuoji su esencija acto,iskarto pili verdant marinata? Niekada nedariusi,sakau reiks pabandyti
Kai uzverda vaduo sudedu druska, cukru ir pilu esencija, tik reikia atsargiai nes labai suputoja.
QUOTE(Alekto @ 2011 08 02, 07:55)
O sakykit,kur pirkt būna tos asencijos

?Kažkaip niekad dėmesio nekreipiau į ją
Jos buna visur kur prekiauja maisto prekemis. as perku kaune bazeje, kainuoja 2.30
QUOTE(georgiana @ 2011 08 02, 09:40)
Acto rugstis bent pas mane taip parasyta ant to 9 proc. butelio su juo ir vakuoju
O beje jei liko marinato ir palikciau vakarau kazin ar nereiketu antra karta siek tiek acto dapilti, nes speju kad nugaruoja
tai pas jus cia paprastas actas 9%, o esencija yra 70 %
As jei lieka marinato neispilu (na ziurint kiek jo lieka, su puse litro neiterlioju), supilu i stiklainy ir pastatau i sladytuva, kita karta kai marinuoju supilu i bendra puoda ir viskas. Nieko nedapilu.
Papildyta:
niu va nufotkinau esencija
Papildyta:
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 08 02, 11:20)
O as siemet turbut pirksiu agurkus, nes kazko siltnami nelabai yra, tik pavalgymui...
As irgi, kaip ir dziaugsmelis7x7, agurkus auginu tik lauke.