Aš perėjau prie optimia linijos-likau patenkinta, viskas gerai, ir kaina gera.....

Mano patirtimi - Pampers - Nr.1. Jie patys kokybiškiausi ir patogiausi.
Beje, ir naujieji Huggies premium visai nieko. Bet pora kartų naktį prabėgo.
Beje, ir naujieji Huggies premium visai nieko. Bet pora kartų naktį prabėgo.
Jau rasiau, kad naudojam Bambo, bet visai ka tik gavom is leliui.lt uzsakytas japoniskas sauskelnes Merries, tai esu patenkinta be galo.
Tos japoniskos tokios minkstutes, gerai uzsisega, universalios, nes vienos sauskelnes vos ne 3 dydzius apima, gerai uzsideda, neprabega pro sonus. Tai dabar dienomis naudojam daugkartines, o nakciai ir kur nors einant sitas japoniskas (mat, jos tokios nepigios). Rekomenduoju!

Su pirmaja dukra naudojau Pampers sauskelnes ir buvau patenkinta. Su antraja irgi naudojome Pampers, bet perejom prie Hugies sauskelniu - kelnaiciu, nes Pampers sauskelnes - kelnaites man nelabai patinka.

Naudojame Pamapers,parvežtus iš Norvegijos,kokybė akivaizdžiai skiriasi nuo pardavinėjamų Lietuvoje.
o man huggies nepatiko nes naudojom maziausius pampers (patiko) o gavom dovanu torta is pampersu (huggies) viena paemiau isbandyti tai kai nuemiau mano mergyte buvo visa slapia kiek supratau hugiesai ne tai sugeria slapima kaip pampersai.....tik tuo biski nusivyliau
bet ka daryt reiks vistiek sunaudoti ta torta nes teen 2 dideli pokai tu huggiesu sudeta
bet ka daryt reiks vistiek sunaudoti ta torta nes teen 2 dideli pokai tu huggiesu sudeta

Mes tai nuo pat pradžių Bambo Nature naudojam
dovanų gavom Pampers, bet nuo ju isbere, tai ir likom naudoti Bambo Nature

Pirmomis dienomis naudojau lietuviskus pampersus, tai mums netiko,susdavo uzpakaliukas
Po to gavau dovanu is Norvegijos Libero,vat tos tai tikrai
!Dabar pastoviai uzsiprasau kad atveztu
teko bandyti ir Lietuvoje pirktus libero, bet kokybe deja skiriasi.
Neseniai dienom pradejom naudoti daugkartines sauskelnes,vaiko uzpakaliukui geriau ir pinigu pataupome

Neseniai dienom pradejom naudoti daugkartines sauskelnes,vaiko uzpakaliukui geriau ir pinigu pataupome

kol buvo naujagimis naudojom pampers sauskelnes, pastiko siaip, bet kai perejom prie sekancio dydzio pradejo labai raudonuot, buvo nusitrynus odele iki kraujo, bet pradejus naudot huggies viskas baigesi...
tiesa, man mama buvo atidavus nebereikalingu maximos sauskelniu, ir pritrukus savuju pabandziau, ir likau patenkinta. tik paskaiciavus is esmes iseina ta pati kainyte ar maximos ar huggies, keliais centais pigiau...
tiesa, man mama buvo atidavus nebereikalingu maximos sauskelniu, ir pritrukus savuju pabandziau, ir likau patenkinta. tik paskaiciavus is esmes iseina ta pati kainyte ar maximos ar huggies, keliais centais pigiau...
QUOTE(diamond13 @ 2011 09 09, 01:15)
Pirmomis dienomis naudojau lietuviskus pampersus, tai mums netiko,susdavo uzpakaliukas
!Dabar pastoviai uzsiprasau kad atveztu

Pilnai pritariu Jums, kad norvegiski libero, pasakiskos sauskelnes, lietuvisku neteko dar bandyti. Visa laika naudojome pampers sauskelnes, jos irgi neblogos, bet libero man daug geresnes

idomiai mes-iki beveik metu nesiojom Libero,4 dydis pradejo berti,pakeitem i Pampers Premium Care,bet nuo ju uzpakaliukas dregnas jei nepakeiti truputi ilgesni laika,siuo metu apsistojom ties Bambo,liuksiski pamperiai,ties jais ir pasiliksim

pradejau nuo pampers premium care,man jie nepakeiciami maziukams,tik gaila,kad jie yra tik iki 3 dydzio su tuo tinkleliu
o paskui perku tik vokiskus arba angliskus pampersus.nes tu lenkisku negaliu pakesti kvapo tos pudros ,o svarbiausia ,kad ir mano maziuke ju netoleruoja,nes tik nupirkus lenkisku,pradeda susti