Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias sauskelnes naudojate savo mažyliams?

Pampers mums visai nieko ax.gif Be to, pacios pigiausios, nes perku su Maximos kortele, tai visad buna 20 proc. nuolaida. Pries daug metu esu isbandziusi daugelio firmu, bet jau nepamenu, kaip ten kurios. Aplamai sauskelniu kokybe dabar daaaug geresne, nei pries 14 ir 9 metus, kai auginau pirmas panas ax.gif
Atsakyti
is pradziu naudojom hugies , bet kai pameginom pampers, likom prie ju (perku vokiskas arba angliskas ,dazniausiai internetu) ,jos plonesnes nei hugiai ir svelnesnes .
Atsakyti
mes huggies arba libero smile.gif
Atsakyti
iki 1,9 metų naudojau tik PAMPERS vokiškas, angliškas, norvegiškas ir tikrai buvau patenkinta.
dabar perku HUGGIES ir LT mažylis - nes reikia tik nakties miegeliui ir ilgesnėms kelionėms. Pietų miegą praleidžiame su daugkartinėmis, o kartais ir be jų jau thumbup.gif
Atsakyti
Mes isbandem Libero,huggies ir dar kazkokias,taciau vieninteles mums tinkancios,ir viska pilnai sulaikancios tik Pampers thumbup.gif
Atsakyti
Pampers ir daugkartines sauskelnes pakaitomis smile.gif
Atsakyti
Mes pirmus metus naudojom Pampers, tačiau pirkau Vokiškus arba Angliškus. Dabar pradėjom naudoti daugkartines sauskelnes, kadangi pratinamės sėsti ant puoduko, vaikas geriau jaučia, kada šlapia smile.gif
Atsakyti
Isnaudojau visokiausiu rusiu, bet Pampers man nepakeiciami smile.gif
Atsakyti
pabandeme pampers ir jos mums tinka, tai kitokiu nesu pirkusi, daudojame vokiskas, angliskas, pabandziau lenkiskas, bet teko atiduoti pazistamai, man labai nepriimtinas kvapas blush2.gif
Atsakyti
Jau kelios dienos, kaip naudojam siuos, pirmas ispudis thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
Pampers vokiškas arba angliškas.
Atsakyti
mes naudojam pampers active baby thumbup.gif
Atsakyti