Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias sauskelnes naudojate savo mažyliams?

o man kazkaip nesiseka su Huggies NewBorn. Naudojome pradziai Nr. 1, bet pradejo sonelis slapti, tada nusipirkome pabandyti Huggies Classic, jie nieko buvo, tik man kazkaip ju kvapas nepatinka, Arial skalbimo milteliais atsiduoda.
Nusipirkome dideli paka Huggies Newborn Nr. 2... ir ka jus manote, po pirmo pamperso - nugaryte slapia. Man kaip nesibaigiantis kosmaras tie pampersu pakeitimai... jau paranoja issivysto, kad vaiko nugara vis slapa.

Kokius is Huggies dar naudojate? Be classic'o, mums dar tik 3-ia savaitele.
Atsakyti
QUOTE(Lelina @ 2010 09 21, 14:55)
o man kazkaip nesiseka su Huggies NewBorn. Naudojome pradziai Nr. 1, bet pradejo sonelis slapti, tada nusipirkome pabandyti Huggies Classic, jie nieko buvo, tik man kazkaip ju kvapas nepatinka, Arial skalbimo milteliais atsiduoda.
Nusipirkome dideli paka Huggies Newborn Nr. 2... ir ka jus manote, po pirmo pamperso - nugaryte slapia. Man kaip nesibaigiantis kosmaras tie pampersu pakeitimai... jau paranoja issivysto, kad vaiko nugara vis slapa.

Mums taip pat pradžioje huggies sauskelnės netiko, net nuolat šlapi būdavo šonai, tačiau dabar kai jau paaugome tinka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lelina @ 2010 09 21, 14:55)

Mano dukryte gime maza, kudute, bet niekad neturejome problemu su pratekejimu, nors net 1 nr. dideli pradzioje buvo. Naudojame Libero ir Bambo. Huggies newborn taip pat sunaudojau, bet nepatiko, kad po ju ant odytes likdavo ganetinai giliu zymiu. Dabar naudoju daugkartines ir esu patenkinta smile.gif
Atsakyti
nu bet su tais huggies tai lb daug kam nesiseka...
Atsakyti
Mes pirmuosius dejom huggies newborn, viskas buvo lyg nieko, bet kai perejom prie didesniu eme prateket. Pakeitem i pampers, irgi nekas. Geriausi absoliuciai - libero. Juo ir naudojom, bet paskutini karta assorti paemiau huggius, nes libero musu dydzio nebuvo ir ka..tragedija. Kas nakti bala, perslampa visa.
Reiks vel pirkt libero...
Atsakyti
Iki siol naudojom pampers, o dabar nupirkau pabandyti Huggies little walker, tai visai nieko jie smile.gif Bet visgi pampers geriausi.
Atsakyti
Aš tai nuo gimimo vaikui dedu sauskelnes "Pampers" ir nesiskundžiau, nei pratekėjimu, nei iššutimais. O dabar nusipirkau sauskelnes "Huggies Premium" ir labai nusiwyliau, vaikui visa užpakaliuką išbėrė, po nakties vaikas prabunda šlaputis. Ir man ne vienai šitaip, dar bučiau pagalvojus, kad vaikas elergiškas, todėl beria, bet giminėj pakalbėjau su tėveliais kurie turi mažiukus, tai ir jie skundžiasi tokia pačia problema.
Atsakyti
Mes nuo gimimo irgi naudojom Pampers.Sia savaite sunaudojau paskutini poka ir bandysim Huggies,nes labai daug ju turiu.prinese gimines kai atejo lankynu,tai tikiuosi kad tiks... smile.gif
Atsakyti
mes irgi naudojam pampers , turejom viena poka hugies dovanu buvom gave , tai prabusdavom su slapiais sonais doh.gif
Atsakyti
o mes Libero, nes pampersai man kazkaip nelabai patiko, bandeme ir huggies, nu bet pastoviai is po nakties miego sonai slapi vaikui doh.gif bet dabar nusipirkau pabandyti pampers ne baltus bet violetinius "active fit", nu man jie super pasirode, tokie ploni thumbup.gif , tai keisim juos, nes Libero kiek brangoki, jei pirkti be akcijos...
Atsakyti
o mes naudojam Bella Happy pamperius,ir jie mums vieninteliai tiko ir patiko ax.gif
Atsakyti
nera geru ar blogusauskelniu, manau nuo vaiko priklauso kiekvieno sudejimas kitoks ir jautrumas ivairioms medziagoms skirtingas, gal tik pavyzdziui galiu pasakyti lenkiski pampers nuo vpokisku skiriasi mums lenkiski pora pasiusiojimu ir per krastus isbyredavo kruopytes tos slapios,matyt gal nekokybiska partija kokia pasitaike bet kelis kartus maximoje pirkom ir tas pats buvo g.gif
Atsakyti