Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias sauskelnes naudojate savo mažyliams?

QUOTE(Ksesanko @ 2010 09 30, 10:30)
Tikriausiai kalbate apie Bambo. Bet jie daniski. Nera jie jau tokie stori. Jie storesni palyginus su pampers. Bet kaip padaryti gera sugeriamuma be chemikalu? Jau sakiau, kad pampers pripumpuoti chemijos del to tokie plonyciai. Naudojame Bambo jau trys menesius ir ne karto su lipdukais problemu neturejome. Nesuprantu kas ten negerai? Aisku dabar tik nakciai naudojame bambo, o visada daugkartines. Man gaila musu zemes. Ir taip uztersta, o mes dar ja su pampers uztersiame juodai. Nezinau kaip Jums, bet as always naudoti negaliu, nemalonu. todel irsavo vaikui ant uzpakaliuko tos chemijos nedesiu. Paradoksas: mamos ieskosi vaikui produktu be E, neskiepija vaiku, nes nenori ivesti Al i krauja ir pan, bet ant odos dedasi pampers, kuriuose 1000 ivairiu cheminiu elementu  doh.gif

Jokio paradokso. Naujagimiui, kai uzdejau ambo man irgi atrode, kad labai jau stori jie ir nepatogus. Didesniam vaikui, tai visai normaliai.
O siaip tai ir finansai daug kam neleidzia naudoti ekologisku sauskelniu, nes kaip ten bebutu, bet jos dvigubai brangiau gaunasi.
Nors pampers man as meniskai irgi labai jau nenaturalios... Hugies, pvz, tai tikrai maziau tos zele prideta, automatiskai jos ir storesnes gaunasi.
Atsakyti
Tikriausiai kalbate apie Bambo.

Tikrai Bambo. Aš tada jas pirkau kai dar ligoninėje buvom. Kadangi mano neišnešiotukas, tai pagulėjom kelias savaites. Ir kaip minėjau jos man pasirodė pačios praščiausios su kokiom tik teko susidurti. Be to brangios (na bent jau KMUK vaistinėje pačios mažiausios 2-5kg (mano vaikiukas buvo 2,5kg), 28 vnt. kaina 33Lt). Kaip ir kiekviena mama nori savo vaikui kaip geriau, taip ir aš, tačiau nusivyliau be galo... storos, lipdukai atšokdavo kas antros sauskelnės tai tikrai doh.gif Prabėgdavo irgi... vienu žodžiu tada jau geriau su senovinėmis palutėmis, tai nors nesitiki kad sausa bus.
Atsakyti
QUOTE(~Beauty~ @ 2010 09 29, 14:50)
Mamytės, sakykit, kuo skiriasi "Pampers new baby" ir "Pampers premium care"? ax.gif
Kurios geresnės? g.gif

siaip tai Premium care yra medvilnines, super sauskelnes thumbup.gif desimt balu tik joms 4u.gif naudoju tk jas, jau 3 dydi. tik gaila, kad pas mus nera ju pirkti, bet kai nulekiam i klp tai stengiames prigriebti po keleta pakiu. dar turim sauskelniu is anglijos (hagies), bet kolkas ju nenaudojom, sunaudosim kai busim didesni. o dabar megaujames minkstutemis pampers premium sauskelnemis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Perkune @ 2010 09 30, 12:47)
Tikrai Bambo. Aš tada jas pirkau kai dar ligoninėje buvom. Kadangi mano neišnešiotukas, tai pagulėjom kelias savaites. Ir kaip minėjau jos man pasirodė pačios praščiausios su kokiom tik teko susidurti. Be to brangios (na bent jau KMUK vaistinėje pačios mažiausios 2-5kg (mano vaikiukas buvo 2,5kg), 28 vnt. kaina 33Lt). Kaip ir kiekviena mama nori savo vaikui kaip geriau, taip ir aš, tačiau nusivyliau be galo... storos, lipdukai atšokdavo kas antros sauskelnės tai tikrai  doh.gif Prabėgdavo irgi... vienu žodžiu tada jau geriau su senovinėmis palutėmis, tai nors nesitiki kad sausa bus.

Manoji irgi gime 2800 g. ir kuo puikiausiai nuo gimimo mums bambo tiko smile.gif Labai jie man patinka smile.gif matote kiekvienam savo smile.gif kadangi jie tikrai brangokai kainuoja, tai radau geresne iseiti negu cheminius pampers deti smile.gif Naudojames daugkartinemis smile.gif pigiau ir jokiu nepatogumu smile.gif nei prateka, nei virsutiniai drabuzeliai suslampa smile.gif
Papildyta:
QUOTE(piene782 @ 2010 09 30, 14:42)
siaip tai Premium care yra medvilnines, super sauskelnes thumbup.gif  desimt balu tik joms 4u.gif  naudoju tk jas, jau 3 dydi. tik gaila, kad pas mus nera ju pirkti, bet kai nulekiam i klp tai stengiames prigriebti po keleta pakiu. dar turim sauskelniu is anglijos (hagies), bet kolkas ju nenaudojom, sunaudosim kai busim didesni. o dabar megaujames minkstutemis pampers premium sauskelnemis biggrin.gif

Pampers jau tikrai ne medvilnines ir kaip sakaiu viena karta gavau pameginti viena. Tai nuo tu premium mano dukrai is karto paraudonavo uzpakaliukas. jai tada dvi savaiteles buvo ir jokiu problemu su uzpakaliuku neturejome. net negalvojau, kad taip vaikiukui gali uzpakaliukas paraudonoti sad.gif Tikrai issigandau.
Atsakyti
QUOTE(Ksesanko @ 2010 09 30, 15:01)
Manoji irgi gime 2800 g. ir kuo puikiausiai nuo gimimo mums bambo tiko smile.gif Labai jie man patinka smile.gif matote kiekvienam savo smile.gif kadangi jie tikrai brangokai kainuoja, tai radau geresne iseiti negu cheminius pampers deti smile.gif Naudojames daugkartinemis smile.gif pigiau ir jokiu nepatogumu smile.gif nei prateka, nei virsutiniai drabuzeliai suslampa smile.gif
Papildyta:
Pampers jau tikrai ne medvilnines ir kaip sakaiu viena karta gavau pameginti viena. Tai nuo tu premium mano dukrai is karto paraudonavo uzpakaliukas. jai tada dvi savaiteles buvo ir jokiu problemu su uzpakaliuku neturejome. net negalvojau, kad taip vaikiukui gali uzpakaliukas paraudonoti sad.gif Tikrai issigandau.

deja, pampers premium care - medvilnines. pasiziurek sudeti. gal newborn naudojai.? beto, nesakau, kad jos visiems leliams tinka. as apie savo maziu kalbejau. siaip tai dar daug priklauso kur pagamintos sauskelnes. gamintos
uk skiriasi nuo kitu, ypac pirktiniu lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo piene782: 30 rugsėjo 2010 - 15:05
Naujagimui pirkom Pampers newborn ir Bambo 2.gif Bambo pasirodė gerokai per kietos tokiam mažam ir gležnam padarėliui, tai kurį laiką šlavėm iš parduotuvių lentynų Pampers'us. Bet kai atradom Moltex, jokių kitų ir nesinori (ir mama patenkinta, ir vaikas) thumbup.gif Tik bėda, kad jų bet kur nenusipirksi dry.gif Tai, prispyrus reikalui, teko išbandyti ir kitų gamintojų sauskelnes: Huggies little walkers, Mots d'enfants. Bet kaip ir sakiau, nieko geriau už Moltex'us mes neradom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(piene782 @ 2010 09 30, 16:03)
deja, pampers premium care - medvilnines. pasiziurek sudeti. gal newborn naudojai.? beto, nesakau, kad jos visiems leliams tinka. as apie savo maziu kalbejau. siaip tai dar daug priklauso kur pagamintos sauskelnes. gamintos
uk skiriasi nuo kitu, ypac pirktiniu lt

Na nesu kvaila smile.gif sudeti skaitau ir zinau ka buvau uzsimovusi vaikui smile.gif Tikrai zinau, kad premium ir dar lenkiskos bei kiniskos produkcijos is viso neperku smile.gif Kiek zinau Premium yra tik lenkiski smile.gif Todel pameginau ir dar karta isitikinau lenkisku prekiu "kokybe' smile.gif
Atsakyti
Naudojam tik PAMPERS nuo gimimo ir jokiu problemu neturim thumbup.gif tiesa is prekybos centru neperkam nes ten veza is lenkijos, o lenkiskos tai paskutinis sss schmoll.gif perkam is skelbimu parveztas is uk arba vokietijos arba siunciames is uzsienio smile.gif
Atsakyti
Vos gimusiam buvau nusipirkusi ir naudojau Hugges sauskelnes. Likau patenkinta. Skyriuje dave dovanu pameginti pampers sauskelnes, nuo ju nieko nebuvo bloga. Daugiau vyras nupirko pampers nors as is pradziu ju nenorejau. Bet kiek naudojau, o naudoju dar iki siol jokiu bedu nebuvo. Ne karto nei uzpakaliukas raudo, nei suto. Nezinau kaip jus, bet as gana daznai keiciu sauskelnes, galdel to nieko nebuvo. Niekada nelaukiu kol jos taps visiskai pilnos. Suprantu neekonomiska, bet nenoriu uzpakaliuko sutinti. O va didesnis dovanu gavo huges ir labai nusivyliau. Storos, neelastingos ir dar praleido verysad.gif Todel toliau naudoju pampersus. Suprantu dauguma pasmerks, kad netausoju gamtos ir pan. Bet pirmiausia mazame miestelyje ekologisku saskelniu negausi, o vien del ju vykti dar pussimti km, tai ju kaina neblogai isaugtu doh.gif Is pradziu ir as galvojau apie daugkartines, bet po gimdymo labai sunkiai atsigavau, tai daugkartines mane visai butu pribaigusios. Aisku jei butu sutes uzpakaliukas buciau kazka galvojusi, bet kadangi bedu nebuvo tai ir nezadu keisti. Be to jau daznai sedame ant puoduko nuo 9 men, tai kai pilnai prades savarankiskai vaikscioti pratinsiu nuo sauskelniu. Ir nemanau, kad sauskelnes trukdo ismokti daryti ant puoduko, sakyciau mamai reikia daug noro ir pastangu to pasiekti. smile.gif
Atsakyti
http://www.assorti.l...-britton-1.html

ar jau teko kam naudoti sias sauskelnes?
ziuriu kilmes salis, tai- Kinija g.gif ....
Atsakyti
Mes naudojam Pamper ir Hugies. Abidvi apyligiai geros. Aisku Pampers skirciau pirmenybe, jos plonesnes ir malonesnes. Na ir brangesnes smile.gif
Atsakyti
Niekada net nesu paziurejus sauskelniu gamintoju salies ar sudeties g.gif unsure.gif Pirmus du menesius naudojau Libero, paskui 2men naudojau Pampers, o dabar naudoju pacius pigiausius vietinius. Man svarbiausia buvo, kad vaikas nereagavo, jokiu alergiju neturejo, uzpakaliukas niekada pasutes nebuvo. Bet, kadangi ne Lietuvoje esu, tai gal cia automatiskai kokybe geresne. Pasiziurejau is smalsumo sudeti tu paciu pigiausiu, kuriuos dabar naudojam. Nieko ten pavojingo neperskaiciau ax.gif
Atsakyti