Įkraunama...
Įkraunama...

Palemono mamytės2

QUOTE(Ritandra @ 2010 09 29, 10:57)
kotletu  lotuliukas.gif  as kaip tingiu ka daryt tai kotletu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  jo, turiu as ta nuostabia anytele... tokia kaip is serialu  mirksiukas.gif

mano dama kaip ir as maltos mesos nelabai sad.gif tai kepsiu lietinius, neturiu varskes, tai su kumpiuku kazka reiks mastyt g.gif
tai uzkalk jai duris ir bus ramybe biggrin.gif as vyro tetai bana uzdejau, tai po metu laiko pradejo mastyt, kad kazkas negerai... nuvarem po nauju metu, o ji vel nusipezejo, tai ka - vel banas biggrin.gif man visai nesunku ignora det ant tu, kurie man nervus gadina lotuliukas.gif vaistai nuo nervu daugiau kainuoja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Marti @ 2010 09 29, 12:09)
mano dama kaip  ir as maltos mesos nelabai sad.gif tai kepsiu lietinius, neturiu varskes, tai su kumpiuku kazka reiks mastyt g.gif
tai uzkalk jai duris ir bus ramybe biggrin.gif as vyro tetai bana uzdejau, tai po metu laiko pradejo mastyt, kad kazkas negerai... nuvarem po nauju metu, o ji vel nusipezejo, tai ka - vel banas biggrin.gif man visai nesunku ignora det ant tu, kurie man nervus gadina lotuliukas.gif vaistai nuo nervu daugiau kainuoja biggrin.gif

tai as irgi taip kaip tu, padedu taska... nebendrauju,nevaziuoju, ateina sventes ar kokia proga - pagailiu nuvaziuoju, vel nervus sugadina ir vel pykstu ant saves lotuliukas.gif na vargstu as su ja... doh.gif kiek asaru pralieta, kiek pykciu su vyru per ja. zodziu pas mane ne taip paprasta su ja, tik as kaip ir ji esu stipri ir megaujuosi "karu" lotuliukas.gif
lietinius su kumpiu kepu dar, kumpi (panevezio file) supjaustau kubiukais sumaisau su tarkuotu suriu lydytu ir suvynioji smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2010 09 29, 11:19)
tai as irgi taip kaip tu, padedu taska... nebendrauju,nevaziuoju, ateina sventes ar kokia proga - pagailiu nuvaziuoju, vel nervus sugadina ir vel pykstu ant saves  lotuliukas.gif  na vargstu as su ja...  doh.gif  kiek asaru pralieta, kiek pykciu su vyru per ja. zodziu pas mane ne taip paprasta su ja, tik as kaip ir ji esu stipri ir megaujuosi "karu"  lotuliukas.gif 
lietinius su kumpiu kepu dar, kumpi (panevezio file) supjaustau kubiukais sumaisau su tarkuotu suriu lydytu ir suvynioji smile.gif

mantai labiausiai pikta, kad taboba man netgi ne uosviene, o nervus sueda labiau nei kokia uosviene galetu doh.gif per ja vos 6 men nepagimdziau doh.gif ojidar svajoja, kad mes ja karsinsim senatvej lotuliukas.gif naivuole ziauri. 100km. yra arciausiai kiek asnuo josgyvenciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Marti @ 2010 09 29, 12:28)
mantai labiausiai pikta, kad taboba man netgi ne uosviene, o nervus sueda labiau nei kokia uosviene galetu doh.gif per ja vos 6 men nepagimdziau doh.gif ojidar svajoja, kad mes ja karsinsim senatvej  lotuliukas.gif naivuole ziauri. 100km. yra arciausiai kiek asnuo josgyvenciau biggrin.gif

nu yra tokiu zmoniu kurie sugeba taip ismusti is veziu doh.gif tu tai mociutei-bobulei kaledom po eglute padek lankstinuku apie seneliu namus lotuliukas.gif tik butinai ipakuok graziai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2010 09 29, 11:54)
nu yra tokiu zmoniu kurie sugeba taip ismusti is veziu  doh.gif  tu tai mociutei-bobulei kaledom po eglute padek lankstinuku apie seneliu namus  lotuliukas.gif  tik butinai ipakuok graziai  thumbup.gif

ta bobule ne 50 neturi dar, jaunesne uz mano tevus yr biggrin.gif ir dar baisiai ishsilavinus ponia biggrin.gif tik kai prasizioja ishsilavinimo anei laso nelieka biggrin.gif
nieko, dar tik 6 metus su ja kariauju, tai dar bent 6 turbut teks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Marti @ 2010 09 29, 13:20)
ta bobule ne 50 neturi dar, jaunesne uz mano tevus yr biggrin.gif ir dar baisiai ishsilavinus ponia biggrin.gif tik kai prasizioja ishsilavinimo anei laso nelieka biggrin.gif
nieko, dar tik 6 metus su ja kariauju, tai dar bent 6 turbut teks biggrin.gif

kodel tik 6 biggrin.gif oi tai va mano anytele taip pat, baisi ponia, zinai, sumustiniu be peilio nevalgo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif o kaip grama padaro tai ir agurku trilitrinis ant stalo atsiranda ir ranka ima lotuliukas.gif lotuliukas.gif na cia perkeltine prasme, bet intelegintiskumo nulis, tik pateikia labai jau "kas tai as" doh.gif nemegstu tokiu zmoniu kurie buna nenaturalus, kokia esu tokia esu, dzin man ka apie mane masto drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2010 09 29, 12:57)
kodel tik 6 biggrin.gif

iki vestuviu vos ne geriausia mano drauge buvo biggrin.gif jau tiek liaupsino ir popino, kad net nemalonu buvo. o kai istekejau, tai siaubiakas kokia bjauri boba pasidare... savo vaiku neturi, tai i mano vyra isikabinus nagais ir ragais. ji neturi savo gyvenimo, tai i kitu kisasi... kiek esam su vyru per kazkokia svetima boba susipyke, kol nescia vos nepagimdziau pirma laiko, tai vyras gavo per makaule ir dabar jau nereikia mum del jos pyktis. jis pats ja gesina, kai ji bando kazka sakyt. tik ji nedurna, prie vyro tyli, nutaikius proga man vienai kanda smile.gif

QUOTE(Ritandra @ 2010 09 29, 12:57)
tai va mano anytele taip pat, baisi ponia, zinai, sumustiniu be peilio nevalgo  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  o kaip grama padaro tai ir agurku trilitrinis ant stalo atsiranda ir ranka ima  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  na cia perkeltine prasme, bet intelegintiskumo nulis, tik pateikia labai jau "kas tai as"  doh.gif  nemegstu tokiu zmoniu kurie buna nenaturalus, kokia esu tokia esu, dzin man ka apie mane masto  drinks_cheers.gif

nu musiske ponia tai beveik negeria, kokia puse taures vybo ir viskas ir puola ji tokiais ishsireiskimais,k ad bukas nesuprastu net doh.gif t.y. vyras ilga laika net nesuprasdavo, kad ji cia man taiko savo visokias uzuominas doh.gif
_____
na bet nieko, jei isties ji tokia protinga kokia dedasi, tai tuoj supras, kad jos turtu niekam nereikia ir nieks jos karsint nesiruosia, tai turetu apsiramint biggrin.gif i seneliu namus nemanau, kad noretu keliaut, nes ten gautu is kokios slauges su mazgote per fizionomija ir tyliai kojines megztu lotuliukas.gif
o be manes, ju giminej daugiau nera tokio zmogaus, kuris seniu pagailetu biggrin.gif
Atsakyti
thumbup.gif saunuole kad seniu gaili lotuliukas.gif as ir tokia durnele, geraduse... bet cia kita tema lotuliukas.gif o del tos taktikos tai manoji irgi budavo mane pasiveda ir zemina, pasakoja kokia as prascioke jos sunui, o prie vyro viskas ok, as vyrui pasakoju tas netiki, tipo as cia perdetu doh.gif tai ir buvo pykciai, paskui pamaciau kad cia jos taktika.... as jam apie jo mama blogai kalbu o ji taaaaip graziai su manim elgiasi lotuliukas.gif na tada as ir isgudrejau ir taktika pakeiciau, prie visu kalbet pradejau thumbup.gif na pas mus tai tikrai situacija prasta... paskutiniame pokalbyje kaip ji man aiskino kokia as tiesmukiska ir kaip i akis sakau ka mastau as pasakiua cituoju: uz savo seima as akis galiu iskabint, is man px kad tos akys bus jusu smile.gif nelabai patiko jai lotuliukas.gif buvo ir taip kad likus 2 sav iki vestuviu as ja namo veziau o ji man ir sako "dar nesidziauk dar gali neisteket" smile.gif o as jai atgal "jei sakau taip sakytu kokia buvusi pana andriaus tai suabejociau bet kaip mama kalba tokius vejus tai daugiau nei juokinga" lotuliukas.gif taip ir gyvenu....
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2010 09 29, 14:23)
thumbup.gif  saunuole kad seniu gaili  lotuliukas.gif  as ir tokia durnele, geraduse... bet cia kita tema  lotuliukas.gif  o del tos taktikos tai manoji irgi budavo mane pasiveda ir  zemina, pasakoja kokia as prascioke jos sunui, o prie vyro viskas ok, as vyrui pasakoju tas netiki, tipo as cia perdetu  doh.gif  tai ir buvo pykciai, paskui pamaciau kad cia jos taktika.... as jam apie jo mama blogai kalbu o ji taaaaip graziai su manim elgiasi  lotuliukas.gif  na tada as ir isgudrejau ir taktika pakeiciau, prie visu kalbet pradejau  thumbup.gif  na pas mus tai tikrai situacija prasta... paskutiniame pokalbyje kaip ji man aiskino kokia as tiesmukiska ir kaip i akis sakau ka mastau as pasakiua cituoju: uz savo seima as akis galiu iskabint, is man px kad tos akys bus jusu  smile.gif  nelabai patiko jai  lotuliukas.gif  buvo ir taip kad likus 2 sav iki vestuviu as ja namo veziau o ji man ir sako "dar nesidziauk dar gali neisteket"  smile.gif  o as jai atgal "jei sakau taip sakytu kokia buvusi pana andriaus tai suabejociau bet kaip mama kalba tokius vejus tai daugiau nei juokinga"  lotuliukas.gif  taip ir gyvenu....

o siaubeli!!! blink.gif kas cia do boba? blink.gif jauciu as jai akis jau buciau iskabinus biggrin.gif
uzuojauta tikrai su tokia gluse bendraut...
Atsakyti
isgyvensiu lotuliukas.gif jau 5 metai eina - apsipratau mirksiukas.gif zinom viena kita gerai dabar lotuliukas.gif

nu diena kokia ilga doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2010 09 29, 14:57)
isgyvensiu  lotuliukas.gif  jau 5 metai eina - apsipratau  mirksiukas.gif  zinom viena kita gerai dabar  lotuliukas.gif 

nu diena kokia ilga  doh.gif

stipra motera thumbup.gif
_____
o mes kariavom kol pietu uzmigo dama sad.gif
Atsakyti
Sveikos,na jus cia ziurau kariaujat su savo anytom lotuliukas.gif ,o as su savaja visai nebendrauju ir ramu mirksiukas.gif varau gamint skrylius,nes visa savaite zadu ir vis apsimeluoju blush2.gif ,o mazoji juos dievina tai niekur nedingsiu reik pazada isteset blush2.gif
Atsakyti