QUOTE(Ritandra @ 2010 09 29, 12:57)
kodel tik 6
iki vestuviu vos ne geriausia mano drauge buvo

jau tiek liaupsino ir popino, kad net nemalonu buvo. o kai istekejau, tai siaubiakas kokia bjauri boba pasidare... savo vaiku neturi, tai i mano vyra isikabinus nagais ir ragais. ji neturi savo gyvenimo, tai i kitu kisasi... kiek esam su vyru per kazkokia svetima boba susipyke, kol nescia vos nepagimdziau pirma laiko, tai vyras gavo per makaule ir dabar jau nereikia mum del jos pyktis. jis pats ja gesina, kai ji bando kazka sakyt. tik ji nedurna, prie vyro tyli, nutaikius proga man vienai kanda
QUOTE(Ritandra @ 2010 09 29, 12:57)
nu musiske ponia tai beveik negeria, kokia puse taures vybo ir viskas ir puola ji tokiais ishsireiskimais,k ad bukas nesuprastu net

t.y. vyras ilga laika net nesuprasdavo, kad ji cia man taiko savo visokias uzuominas
_____
na bet nieko, jei isties ji tokia protinga kokia dedasi, tai tuoj supras, kad jos turtu niekam nereikia ir nieks jos karsint nesiruosia, tai turetu apsiramint

i seneliu namus nemanau, kad noretu keliaut, nes ten gautu is kokios slauges su mazgote per fizionomija ir tyliai kojines megztu
o be manes, ju giminej daugiau nera tokio zmogaus, kuris seniu pagailetu