Įkraunama...
Įkraunama...

Palemono mamytės2

QUOTE(laurilija @ 2010 09 29, 18:18)
Sveikos,na jus cia ziurau kariaujat su savo anytom lotuliukas.gif ,o as su savaja visai nebendrauju ir ramu mirksiukas.gif varau gamint skrylius,nes visa savaite zadu ir vis apsimeluoju blush2.gif ,o mazoji juos dievina tai niekur nedingsiu reik pazada isteset blush2.gif

as tai ne su anyta, o su jos seserim kariauju biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif t.y. ignoruoju jau beveik metai smile.gif
____
o is kur pas tave dar yr jegu po darbu dar seimynai valgyt padaryt? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Marti @ 2010 09 29, 19:37)
as tai ne su anyta, o su jos seserim kariauju biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif t.y. ignoruoju jau beveik metai smile.gif
____
o is kur pas tave dar yr jegu po darbu dar seimynai valgyt padaryt? blink.gif

Nezinau,as ir pati stebiuosi is kur pas mane anos randasi,bet jau vakare krentu,kaip lapas i lova lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laurilija @ 2010 09 29, 20:28)
Nezinau,as ir pati stebiuosi is kur pas mane anos randasi,bet jau vakare krentu,kaip lapas i lova lotuliukas.gif

uzjauciu kai tiek dirbti reikia... nu bet seimyna tai jauciu pedu masazus mamai daro uz toki darbstuma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Marti @ 2010 09 29, 20:59)
uzjauciu kai tiek dirbti reikia... nu bet seimyna tai jauciu pedu masazus mamai daro uz toki darbstuma smile.gif

Patys tie is kuriu sulauksi doh.gif ,nu bet negaliu labai peikt namu ruosos darbus atlieka,man tik valgi reik pagamint,nes anie nelabai susidoroja biggrin.gif pas mus jie ismustruoti devinta jau lovose,nes ryte akiu neprakrapsto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laurilija @ 2010 09 29, 21:08)
Patys tie is kuriu sulauksi doh.gif ,nu bet negaliu labai peikt namu ruosos darbus atlieka,man tik valgi reik pagamint,nes anie nelabai susidoroja biggrin.gif pas mus jie ismustruoti devinta jau lovose,nes ryte akiu neprakrapsto  biggrin.gif

tai saunuoliai! mano tai ir valgyt ir tvarkytis abu neigalus lotuliukas.gif laukiu kada bus kokia valstybine svente, tai gal ji ir i mano namus uzsuks smile.gif atsibundu,o namai svarus, puodai garuoja biggrin.gif isisvajojau, vadinasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Marti @ 2010 09 29, 21:12)
tai saunuoliai! mano tai ir valgyt ir tvarkytis abu neigalus lotuliukas.gif laukiu kada bus kokia valstybine svente, tai gal ji ir i mano namus uzsuks smile.gif atsibundu,o namai svarus, puodai garuoja biggrin.gif isisvajojau, vadinasi biggrin.gif

Nesitvarkytu jie ir pas mane,ale kai uzbizinu tai mikliai eina tvarkytis,nes kas jiems belieka lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas vakaras,

Ieškau vienos Saulutės mamytės, žinau,kad iš Kauno, bet nežinau tiksliai kur, netgi vardo, tik tiek,kad labai veikli mamytė, tai sužinojau iš prof.M.Endzinienės, labai tikiuosi pagalbos surandant.
Atsakyti
QUOTE(ernesita @ 2010 09 29, 22:12)
Labas vakaras,

Ieškau vienos Saulutės mamytės, žinau,kad iš Kauno, bet nežinau tiksliai kur, netgi vardo, tik tiek,kad labai veikli mamytė, tai sužinojau iš prof.M.Endzinienės, labai tikiuosi pagalbos surandant.

Siaip tai Kaunas didelis miestas ir veikliu mamyciu cia tikrai ne viena,o tai gal ta profesore bent kazka zino g.gif
Atsakyti
QUOTE(laurilija @ 2010 09 29, 22:21)
Nesitvarkytu jie ir pas mane,ale kai uzbizinu tai mikliai eina tvarkytis,nes kas jiems belieka lotuliukas.gif

as ir vyro negaliu peikti indu praktiskai as neplaunu, arba jis arba indaplove (kuri dabar sugedus) as labai retai jau... ir siaip tvarkosi, negaliu prikisti. o mazasis tai tik netvarka daro, tiek is jo namu ruosoj naudos biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(ernesita @ 2010 09 29, 23:12)
Labas vakaras,

adatos sieno kupetoje ieskote smile.gif sekmes 4u.gif
Atsakyti
tyla tongue.gif

pas mus vedaru diena thumbup.gif bet jau zarnu plonumas blink.gif uzsi.... bekisdama biggrin.gif
Atsakyti
nu ka, i darzeli ryt dar neinam... kazkokios vistos regitraturoj dirba. ir mes susinervijom, ir gydytoja... bet kai pasivaiksciojom su moteriske nuo poliklinikos iki molo, tai autike namo nusmigo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Marti @ 2010 09 30, 17:58)
nu ka, i darzeli ryt dar neinam... kazkokios vistos regitraturoj dirba. ir mes susinervijom, ir gydytoja... bet kai pasivaiksciojom su moteriske nuo poliklinikos iki molo, tai autike namo nusmigo lotuliukas.gif

o tai ka sergat? nuo poliklinikos iki molo? nuo kurios poliklynikos? nuo palemono lotuliukas.gif cia nulustu betkas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti