Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų mamytės

QUOTE(divėja @ 2010 08 19, 14:11)
Man lygiai tas pats buvo!  Tada gine nuramino,kad pas mane netgi labai viskas tvarkoj! Gimda issivale greitai,tai ir mmm anksti parejo.Tad galesit greitu laiku planuoti mirksiukas.gif
Imk ir laikykis 4u.gif

aisku, dekis nuraminot, bet gausiai tikrai...matyt greit viskas atsistate, nes nemaitinu, vaistai buvo geriami ir pan...
siandien Akropolyje sutikau pazistama su mazu lelium,oj mergaites, sakau pakalbinsiu maziuka, pazesiu kiek paaugo, bet neisivaizduojat taip suspaude sirdi viduri Akropolio apsizliumbiau, nebegaliu,sirdi taip skauda...pazistama sako geriau nebeziurek,o man asaros kaip pupos, kazkox kosmaras... verysad.gif nebegaliu...
Papildyta:
QUOTE(kzaze @ 2010 08 19, 17:19)
Renciuk ir mažyle, laikom kumštukus ir meldžiam mūsų angeliukų bei Dievulio sveikatytės ir stiprybės jums abiems.

thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Egle C @ 2010 08 19, 19:49)
Sveikos, naujos mamos, sveikos, ir senosios…

Visa širdim ir maldom ir aš už Rencių ir jos mergytę. Sukilo prisiminimai apie tas valandas prie reanimacijos…

Nors ir pavėluotai, sveikinu jubiliates Ievą, Mildą ir Augustę4u.gif

Aš irgi, kaip daugelis, atsidarau šitą puslapį, paskaitau, pagalvoju, kiek naujų vardų… Kiek naujų žvaigždžių danguje…

Kitą savaitę laukia ir manęs sunkioji – metinių – diena. Daug pas pasikeitė manyje ir aplink mane per šiuos metus… Kai kas į gera, kai kas į nelabai, kai kas paliks ir ypatingų žymių… Nepasikeitė tik viena – mano jausmai dukrai. Myliu taip pat, kaip mylėjau. Ilgiuosi taip pat, kaip ilgėjausi. Tik jau be ašarų dažniau… Ir jau dažniau nusišypsau iš tikro, o ne prisiverčiu nusišypsot.

Ant kapo atsirado paminklas… Iš vis dar ryškių prisiminimų – lauko akmuo, drugeliais aplipęs, ir aš su dukra ant rankų, laimingos be galo…

Stebiu ir aš besibūriuojančius išskridimui gandrus. Taip gražu man, gera juos skaičiuot… Pernai jie išskrisdami išsinešė mano dukriuką, bet nebepykstu aš ant jų… Nebepykstu ir ant nemokančių paguosti ar išreikšti žodžiais to, kas mintyse. Yra laikas liūdėti ir laikas džiaugtis…

Ateis tas laikas džiaugtis ir naujosioms mamoms. Kai atsisuks atgal ir pamatys, kokį kelią nuėjo ir kiek, pasirodo, turi vidinės stiprybės. Iš kažkur atplaukia žodžiai: “ir imame sodinti savo sodą ir puošti savo sielą, nelaukdami, kol kas nors atneš gėlių… ir mokomės… su kiekvienu “sudie” mokomės”.

Turėjom ir mes mėgstamas lopšines… Pradėjus dainuot ar grot vieną iš jų, Neringiukas iš karto užmigdavo: “krinta rasom nakties vėsa, skęsta sapnuos gamta visa, vien tik nenaudėlis svirplys svirpia sau užkrosnyje vis”… Dainuojant kitą, nurimdavo ir žiūrėdavo į mano visa susiraukus, susikaupus, beveik nemirkteldama: “šią vasarą per vasarėlę mano širdelė skaisčiai spindėjo, gale laukelių, gale sidabrinių padėjau širdį po jovarėliu, gulėk, širdele, skaisčiai spindėdama, o aš stovėsiu, dangun žvelgdama”… Dabar šitas kompaktas mano mašinoj, dažnai pasiklausau važiuodama, prisimenu ir jau gera nuo prisiminimų…

Kelias į gijimą sunkus, bet jis turi pabaigą…

Daug prirašiau, bet jau atleiskit.  smile.gif

nuostabus zodziai... verysad.gif smile.gif biskiuka nuramino...tik islaukt reikia...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xiuke: 19 rugpjūčio 2010 - 18:13
[quote=xiuke,2010 08 19, 19:13]
aisku, dekis nuraminot, bet gausiai tikrai...matyt greit viskas atsistate, nes nemaitinu, vaistai buvo geriami ir pan...
siandien Akropolyje sutikau pazistama su mazu lelium,oj mergaites, sakau pakalbinsiu maziuka, pazesiu kiek paaugo, bet neisivaizduojat taip suspaude sirdi viduri Akropolio apsizliumbiau, nebegaliu,sirdi taip skauda...pazistama sako geriau nebeziurek,o man asaros kaip pupos, kazkox kosmaras... verysad.gif nebegaliu...
Papildyta:

thumbup.gif
Papildyta:

nuostabus zodziai... verysad.gif smile.gif
[/quo

laba, seniai jau uzsukus buvau...o kas atsitiko renciui ir jos pupai?kazka praleidau? verysad.gif
Atsakyti
[quote=lairam,2010 08 19, 15:44]
Lėk lėk thumbup.gif Išsimakštinsi, atsigausi ir kitais metais būsi naujai iškepta stipruolė, sveikuolė, fainuolė ir visokia kitokia uolė mama thumbup.gif

abi kitais metais turėtumėm būti visokios uolės mamos smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Egle C @ 2010 08 19, 17:49)

Kitą savaitę laukia ir manęs sunkioji – metinių – diena. Daug pas pasikeitė manyje ir aplink mane per šiuos metus… Kai kas į gera, kai kas į nelabai, kai kas paliks ir ypatingų žymių… Nepasikeitė tik viena – mano jausmai dukrai. Myliu taip pat, kaip mylėjau. Ilgiuosi taip pat, kaip ilgėjausi. Tik jau be ašarų dažniau… Ir jau dažniau nusišypsau iš tikro, o ne prisiverčiu nusišypsot.

Ant kapo atsirado paminklas… Iš vis dar ryškių prisiminimų – lauko akmuo, drugeliais aplipęs, ir aš su dukra ant rankų, laimingos be galo…

dažnai apie tave pagalvodavau,kur dingusi,kaip laikaisi.

aš tikriausiai esu pakeliui į tą nelengvą gijimą.taip pat galiu pasakyti apie jausmus Angeliukui.myliu jį,ilgiuosi ir nešiosiu širdy amžinai.jam skirta vieta širdyje pati šviesiausia.ir paminklėlis prieš porą dienų atsirado.ten angeliukas ir širdis.Markutį vadindavau širdužiuku...
Atsakyti
maciau www.mazoji sirdele[ten sirdukai bendrauja], mamos taip pat meldziasi uz renciu ir jos dukriuka
Atsakyti
QUOTE(*ermita* @ 2010 08 19, 18:46)
kaip mes visa tai pakeliam ir neišprotėjam?..o gal esam truputį išprotėję,nes sveika nuovoka tokių dalykų nepaaiškina

Vat aš irgi pagalvoju, kad aš turbūt kiek nenormali, nes pilno proto žmogui tvardytis turėtų būti sunkoka...
Papildyta:
QUOTE(inezzza @ 2010 08 19, 19:33)

abi kitais metais turėtumėm būti visokios uolės mamos  smile.gif

Būtų nerealiausias šaunumėlis, smagumėlis wub.gif Jau dabar noriu, kad tie kiti metai greičiau būtų ir mano sielutė sugrįžtų wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Egle C @ 2010 08 19, 18:49)

labukas, aš čia iš tų naujųjų...

Labai gražiai surašėte - ramybė, gerumas ir tyra meilė vaikui liejas iš Jūsų wub.gif
Papildyta:
QUOTE(neringuskinas @ 2010 08 19, 19:37)
maciau www.mazoji sirdele[ten sirdukai bendrauja], mamos taip pat meldziasi uz renciu ir jos dukriuka

Kadangi čia vėl problemos su širdelėm, mūsų irgi širdelė nesveika buvo, tai ir aš, prasiveržus jausmams, užklydau į "mažosios širdelės" tinklalapį. Pasiskaičiau apie mūsų yda... Jau buvau apsiraminusi, nes atrodė, kad vaikui tikrai nebuvo skirta gyventi... Dabar prisiskaičiau apie ydą, dar Viliuko istoriją paskaičiau ir vėl abejoju, kad jau taip ir nelemta. Gal ir mano kūdikis gyventų, jeigu ta žioplė pamatytų, kad kažkas negerai su širdele, jeigu po gimimo jį perimtų kardiochirurgai... Galgi atliktų mums tas 3 operacijos, kurios reikalingos turint tokią yda, galgi išsikapanotumėm verysad.gif ...
Atsakyti
renciau, visomis mintimis aš už tavo mažą dukrytę........ mintys daug gali..... 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes...

rankos svyra radus blogas naujienas...baisingai skauda sirdi del renciaus cray.gif ...butent dabar labai norisi tiketi, kad kazkas sukure visa sita netobula pasauli ir turi galiu pakeisti likimus....dabar kaip tik proga tai parodyti

sirdyje su tavim renciuk
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bicė: 19 rugpjūčio 2010 - 21:44
QUOTE(sandrynja @ 2010 08 18, 12:43)
Pamelo,carramele,Zydra...greit ir jusu mazuciukai pasibels...su nekantrumu laukiu... wub.gif  wub.gif  wub.gif

QUOTE(rencė @ 2010 08 18, 19:33)
O vėliau taip pat nervingai lauksime žinių iš caramele, pamelo, zydra30 rolleyes.gif Kaip jums sekasi?

Dėkui, kad prisimenat group.gif
Aš, panašiai kaip zydra30, auginuosi baimę. Dvilypis jausmas - rodos su kiekviena sėkmingai praėjusia savaite darosi ramiau, bet kartu dažnėja ir panikos protrūkiai doh.gif

QUOTE(Totosha1980 @ 2010 08 19, 14:39)
Sveikos, mamytes!!! 4u.gif
Matau kad visos pergivenat del Renciaus, as ja truputuka pazistu is sirduku forumo. Tai tikiuosi, niekas nesupyks ei jums panesiu, kad Rencius turi dukriuka, diagnoze 100% pasitvirtino, uz poros dienu reiks operacijos. verysad.gif  Dabar jai labai reikia palaikymo ir tikejimo... Maziukai stiprus, laikom kumscius uz Renciu ir jos mazule.

Ačiū už žinias. Spaudžiam kumščius stipriai stipriai. Kad užtektų stiprybės ir mažylei, ir jos mamai.
Atsakyti
Renciau, visa sirdimi su Tavimi ir Tavo Mazute....
Atsakyti
Renciau, visa širdimi,mintimis ir malda mes su Tavim 4u.gif

labutis visoms...
Atsakyti
Renciuk stipriai apkabinu stiprybės laikau kumštukus už judi...
Atsakyti