Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų mamytės

Tai, kas įvyko mus subrandino.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kzaze: 29 rugpjūčio 2010 - 18:37
QUOTE(Felisa @ 2010 08 29, 20:21)
o as nezinau, as isprotesiu, mirsiu is skausmo, kasdien ziurint tas nuotraukas... ju paslepti nenoriu, nes zinau, kad niekam nematant vel jas ziuresiu.. nezinau ka daryt.. laikas zaizdu nesugydis, o jas tik pagilins..

Laikas zaizdu tikrai neuzgydis, jas tik apslifuos truputeli, ir bus lengviau, priprasi, visos priprantam. Laikykis, tavo gyvenimas juk nesibaige, vadinasi tu dar kazkam reikalinga sioj zemej.
Atsakyti
4u.gif viltyte siuncia visom mamytem po balioneli...neliudekit, ten jusu angeleliam gerai, juos dievulis priziuri......

o man atradienis svarbus...bus metukai viltei...metai, kaip prasidejo musu dziaugsmai ir vargai..... unsure.gif
Papildyta:
as irgi noreciau paziureti jusu albumeli, bet...bijau...nezinau kokio turinio ten nuotraukeles...jei ten laidotuviu nuotraukos, tai apsizliumsiu...va ir dabar graudinuos....niekada nebuvau vaiko laidutuvese, nemaciau kaip ziauriai tai atrodo...IR NENORIU SUDALYVAUT
Atsakyti
'Laiškas tėveliams, visiems, kurie mane pažįsta...
Aš esu! Jūsų Meilės Gyveniman pakviesta, širdimi ir sąžine palaiminta, Jūsų raukšlėm išsaugota, šypsena pakylėta… Auginkit mane! Auginkit mane tokią, kad vėjai nurimtų, kad saulė spindėtų ir debesys jos neuždengtų. Teisingą auginkit. Švelniausiai migdykit ir bauskit skaudžiausiai. Taip lengva ir paprasta viskas. Užaugsiu. O jei neužaugsiu auginkit dar kartą.''
Atsakyti
QUOTE(neringuskinas @ 2010 08 29, 19:50)
4u.gif viltyte siuncia visom mamytem po balioneli...neliudekit, ten jusu angeleliam gerai, juos dievulis priziuri......

o man atradienis svarbus...bus metukai viltei...metai, kaip prasidejo musu dziaugsmai ir vargai..... unsure.gif
Papildyta:
as irgi noreciau paziureti jusu albumeli, bet...bijau...nezinau kokio turinio ten nuotraukeles...jei ten laidotuviu nuotraukos, tai apsizliumsiu...va ir dabar graudinuos....niekada nebuvau vaiko laidutuvese, nemaciau kaip ziauriai tai atrodo...IR NENORIU SUDALYVAUT

Kadangi užuomarša esu, dideliausi, sveikiausi, nuoširdžiausi sveikinimai Viltytei iš anksto 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Šaunuolytės mergytės!!!
Atsakyti
http://www.playcast....befff04b70b8e8b
verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Sveikinimai Viltytei 4u.gif
pirmas gimtadienis..kaip smagu..
kaip jaučiasi mažylė, Neringuskinai?
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2010 08 29, 11:56)
...išėjau į kiemą ryte... rasa... voratinklių gija nuo laiptų lig jazminų krūmo nusidriekus.... debesėlis baltas... kaip pagalvėlė  wub.gif ... Ji ten besėdinti... įtraukiau didelį gurkšnį oro... labas jai pasakiau... šiandien kažkaip gera... nors kitais kartais tai apsiašarodavau su Ja besisveikindama...

wub.gif wub.gif wub.gif Romantikė tu mūsų... Jeigu nežinočiau, kad visi tavo įvykiai paremti tikrais faktais (o labai gaila verysad.gif ...), tai skaityčiau viską, kaip nuostabiausią romaną... Vaivutės istoriją jau kelis kartus skaičiau... Norisi skaityti dar ir dar wub.gif . Tik gaila, kad viskas tikra...
Atsakyti
QUOTE(Felisa @ 2010 08 29, 21:07)

taip liudna, bet tuo paciu ir taip grazu....
cray.gif cray.gif cray.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti