Tai, kas įvyko mus subrandino.
QUOTE(Felisa @ 2010 08 29, 20:21)
o as nezinau, as isprotesiu, mirsiu is skausmo, kasdien ziurint tas nuotraukas... ju paslepti nenoriu, nes zinau, kad niekam nematant vel jas ziuresiu.. nezinau ka daryt.. laikas zaizdu nesugydis, o jas tik pagilins..
Laikas zaizdu tikrai neuzgydis, jas tik apslifuos truputeli, ir bus lengviau, priprasi, visos priprantam. Laikykis, tavo gyvenimas juk nesibaige, vadinasi tu dar kazkam reikalinga sioj zemej.

o man atradienis svarbus...bus metukai viltei...metai, kaip prasidejo musu dziaugsmai ir vargai.....

Papildyta:
as irgi noreciau paziureti jusu albumeli, bet...bijau...nezinau kokio turinio ten nuotraukeles...jei ten laidotuviu nuotraukos, tai apsizliumsiu...va ir dabar graudinuos....niekada nebuvau vaiko laidutuvese, nemaciau kaip ziauriai tai atrodo...IR NENORIU SUDALYVAUT
'Laiškas tėveliams, visiems, kurie mane pažįsta...
Aš esu! Jūsų Meilės Gyveniman pakviesta, širdimi ir sąžine palaiminta, Jūsų raukšlėm išsaugota, šypsena pakylėta Auginkit mane! Auginkit mane tokią, kad vėjai nurimtų, kad saulė spindėtų ir debesys jos neuždengtų. Teisingą auginkit. Švelniausiai migdykit ir bauskit skaudžiausiai. Taip lengva ir paprasta viskas. Užaugsiu. O jei neužaugsiu auginkit dar kartą.''
Aš esu! Jūsų Meilės Gyveniman pakviesta, širdimi ir sąžine palaiminta, Jūsų raukšlėm išsaugota, šypsena pakylėta Auginkit mane! Auginkit mane tokią, kad vėjai nurimtų, kad saulė spindėtų ir debesys jos neuždengtų. Teisingą auginkit. Švelniausiai migdykit ir bauskit skaudžiausiai. Taip lengva ir paprasta viskas. Užaugsiu. O jei neužaugsiu auginkit dar kartą.''
QUOTE(neringuskinas @ 2010 08 29, 19:50)

o man atradienis svarbus...bus metukai viltei...metai, kaip prasidejo musu dziaugsmai ir vargai.....

Papildyta:
as irgi noreciau paziureti jusu albumeli, bet...bijau...nezinau kokio turinio ten nuotraukeles...jei ten laidotuviu nuotraukos, tai apsizliumsiu...va ir dabar graudinuos....niekada nebuvau vaiko laidutuvese, nemaciau kaip ziauriai tai atrodo...IR NENORIU SUDALYVAUT
Kadangi užuomarša esu, dideliausi, sveikiausi, nuoširdžiausi sveikinimai Viltytei iš anksto

Šaunuolytės mergytės!!!
Sveikinimai Viltytei
pirmas gimtadienis..kaip smagu..
kaip jaučiasi mažylė, Neringuskinai?

pirmas gimtadienis..kaip smagu..
kaip jaučiasi mažylė, Neringuskinai?
QUOTE(vaivos juosta @ 2010 08 29, 11:56)
...išėjau į kiemą ryte... rasa... voratinklių gija nuo laiptų lig jazminų krūmo nusidriekus.... debesėlis baltas... kaip pagalvėlė
... Ji ten besėdinti... įtraukiau didelį gurkšnį oro... labas jai pasakiau... šiandien kažkaip gera... nors kitais kartais tai apsiašarodavau su Ja besisveikindama...

QUOTE(Felisa @ 2010 08 29, 21:07)
taip liudna, bet tuo paciu ir taip grazu....