Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų mamytės

Renciuk tikėjimo tikėjimo ir dar kart tikėjimo...laikykis mažut...
Atsakyti
Renciau, ir aš prisidedu prie palaikančiųjų. laikykis! Stiprybės tavo mergytei! Gražus vardukas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rencė: 22 rugpjūčio 2010 - 21:34
Renciau, mes šiandien su tavim ir tavo mažiuke
Atsakyti
QUOTE(rencius* @ 2010 08 20, 20:17)
sveikutes merginos 4u.gif

nezinau nei nuo ko pradeti  cray.gif rugpjucio 17 d.  13-43 h. gime musu dziaugsmelis, svoris 4100kg. 53 cm.  biskuti parode ,leido pabuciuoti tuom musu susitikimas ir baigesi cray.gif tai tik siandien pamaciau, gavau paglostyti,palinketi stiprybes kad nepasiduotu  ir kad sulauktumem pirmadienio planuotos operacijos cray.gif turim pacia sunkiausia yda kokia tik begalejo buti , manes i skyriu negulde nera vietu ir remontai cray.gif nezinau kaip visa sita kosmara reikes istveri , cray.gif jeigu galit pasimelskit uz mus nes stiprybes ir tikejimo mums dabar labai reikia cray.gif  cray.gif  cray.gif

Visa širdimi su tavimi Renciau...stiprybės jums...

Labutis visoms, kaip kažkada kažkas rašė, ilgesingų akių mamoms 4u.gif
Atsakyti
Labutis,
Renciau, visa širdimi ir mintimis su Jumis... Stiprybės........

carramele, su jubiliejum tave user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žvelsa: 23 rugpjūčio 2010 - 08:45
QUOTE(inezzza @ 2010 08 23, 08:43)

Labutis visoms, kaip kažkada kažkas rašė, ilgesingų akių mamoms 4u.gif

... aš rašiau.... kolegė mane taip pavadino..... verysad.gif wub.gif gražiai graudus pasakymas.....

renciau, būkit tvirtos šiandien 4u.gif
Atsakyti
Renciau sekmes Jums siandien 4u.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
Renciau kuo didziausios sekmes jum abiem 4u.gif labai grazus vardukai wub.gif
Atsakyti
Renciau 4u.gif visos mintys apie jus
Atsakyti
Renciau, ramybės ir tikėjimo 4u.gif . stebuklų tikrai būna... jo aš Jums ir linkiu šiandien 4u.gif
Labutis
Atsakyti
tokiom akimirkom truksta zodziu... renciau gyvenu kartu su tavim ta viltim, kad viskas tik gerai ir laimingai butu... kartais norisi to stebuklo, kad galetai kabintis i gyvenima... be galo be krasto noriu, kad sis stebuklas butu jusu su dukryte
Atsakyti
Renciau, visa sirdimi su tavimi...
Atsakyti