Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų mamytės

Renciuk..stiprybės tau, mažute...
stiprybės tavo dukrytei 4u.gif
Laikykis Vakare Gabija .. tu privalai atsilaikyt, mažyte..
Atsakyti
jetus, kaip greitai keičiasi čia nuotaikos....... verysad.gif

tokia būsena, kaip kad laukėm žinių iš lairam...

Laikykis mažut, laikykis Vakare Gabija. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaivos juosta: 23 rugpjūčio 2010 - 19:57
QUOTE(rencius* @ 2010 08 23, 20:56)
labai  sunki musu bukle ,jei isgyvensim iki ryto tai  jau  bus geras zenklas ,o db, labai blogai cray.gif  cray.gif  cray.gif

laikykites mergaites... verysad.gif 4u.gif
Atsakyti
Laikykitės, mes su jumis
Atsakyti
ir aš prisidedu prie palaikančių ir linkiu tik stiprybės 4u.gif
Atsakyti
Renciuk, taip noretusi, kad si naktis butu tik blogas sapnas is kurio pabustum i laiminga gyvenimam, taip noretusi po 5 metu apie tavo mazute kalbeti kaip apie ta berniuka, kuris viska atlaike...
...bet kartais is tiesu noretusi tiesiog isproteti, kad niekas neberupetu, kad nieko nebeskaudetu, kad gyvenimas pavirstu vienu laimingu sapnu...

maldoje su tavimi, maldoje su Vakare...
Atsakyti
QUOTE(rencius* @ 2010 08 23, 19:56)
labai  sunki musu bukle ,jei isgyvensim iki ryto tai  jau  bus geras zenklas ,o db, labai blogai cray.gif  cray.gif  cray.gif

Baisios tos pirmos valandos, slenkančios lyg amžinybė... Sunkus kiekvienas žingsnis, nueinant nuo reanimacijos durų... Su kiekvienu žingsniu besidaužanti širdis, kai artiniesi prie to mažučio šilto kūnelio... Kad tik jam būtų gera, o mes jau kaip nors...- tokias mintis atsimenu, kai buvome ten pat, kur ir tu renciau šiuo metu. Siunčiu labai daug stiprybės tavo dukrytei, o tau- vilties, labai daug vilties ir tikėjimo. Mes visos su jumis: mintimis, malda...
Atsakyti
Renciau, Vakare-Gabija...laikykites, mintyse, maldose su Jumis. Vakaryte, kovok, mazut...
Atsakyti
laikykis Renciuk,kovok mazyte Vakaryte 4u.gif nepasiduokit mergytes...
Atsakyti
Renciuk tegul tau suteikia stiprybės tau ir tavo Vakarei...laikykitės mergytės...
Atsakyti
Nesimiega...
Kad mažutė kaip nors ištvertų šią naktį. Po to dar mažą žingsnelį, dar vieną ir taip po truputį iki tol, kol pati galėtų būti sėkmingu, viską atlaikiusiu pavyzdžiu ...
Stiprybės tau, renciau, didelės.
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2010 08 23, 17:05)
dar man klausimas, po sekmingosios operacijos, kokios prognozes tolimesniam gyvenimui? Mergyte tures but labiau saugoma nuo fizinio kruvio, kai paaugs ir prades lakstyt?

Prognozės ne pačios optimistiškiausios verysad.gif . Aš pati prieš pusantrų metų studijavau šią medžiagą, kuri man ir su pačiomis minimalistinėmis prognozėmis teikė vilčių. Šiam pristatymui jau 4 metai...
Bet stebuklų būna drinks_cheers.gif . Jais ir tikime tokiomis situacijomis.

QUOTE(rencius* @ 2010 08 23, 19:56)
labai  sunki musu bukle ,jei isgyvensim iki ryto tai   jau  bus geras zenklas ,o db, labai blogai cray.gif  cray.gif  cray.gif

Kaip ir mūsų 12 valandos vizitas buvo pilnas vilčių, o jau 18 val. metu pasakė, kad viskas, kad gęsta, kad vilčių nebėra verysad.gif... čia viskas keičiasi neprognozuojamai greitai...
renciau*, apkabinu console.gif

QUOTE(carramele @ 2010 08 24, 01:16)
Nesimiega...

Nesimiega ir man... meldžiu stebuklo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limour: 24 rugpjūčio 2010 - 02:12