Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų mamytės

manau viskas bus gerai...viskas yra gerai...mums tik reikia sulaukti ziniu,kad galetume nusiraminti...truputi neramina paskutine renciaus zinute unsure.gif
Papildyta:
zuzule console.gif manau cia daug mamu atiduotu viska kad galetu pamatyti savo vaikuti wub.gif taciau ne mes vadovaujam kam gyventi o kam laikas iseiti verysad.gif
Atsakyti
Sveikutes...

Prisidedu ir as prie jusu palaikymu, kazin kaip ten jom sekasi, taip norisi, kad viskas butu gerai... Vis pasimeldziu kasdien uz mazaja kovotoja...

Man siandien nuotaikos nekokios, lygiai du menesiukai, kai nebeturiu savo sunycio... verysad.gif Sunku susitaikyt su tuo, kad jo nebera... cray.gif Nezinau, ar as besirde kokia ar asaru nebeturiu... Uzplusta prisiminimai, bet verkt nebeina... Kartais jauciuos tokia stipri, o kartais isvis nieko nebesinori...

Saunu, kad turit jegu sugryst i darbus. As tai jau i savaji nebegrysiu, nes pakeiciau gyvenama vieta ir i ta puse man labai sunku vaziuoti... Budama ten kiekviena minute prisimenu kokia buvau linksma, dziaugiaus nestumu, bet... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo monikam: 24 rugpjūčio 2010 - 10:36
retai cia beuzsuku,nes noris kuo geresniu emociju,ka tik perkaiciau apie renciu ir vel apeme baime,kad ir mano mazyciui pilvelyje taip nebutu,bet as labai tikiu,kad viskas bus gerai.mergaites,ar jus esat girdejusios,kad turint - krauja,galima tureti tik du vaikus?man visokios bobules pradejo,kad del to ir susirgo mano angelelis,kad gimdziau su tokia grupe,tai vel baime,juk dabar vel laukiuosi
Atsakyti
QUOTE(_delete_ @ 2010 08 24, 12:26)
manau viskas bus gerai...viskas yra gerai...mums tik reikia sulaukti ziniu,kad galetume nusiraminti...truputi neramina paskutine renciaus zinute unsure.gif
Papildyta:
zuzule console.gif manau cia daug mamu atiduotu viska kad galetu pamatyti savo vaikuti  wub.gif taciau ne mes vadovaujam kam gyventi o kam laikas iseiti verysad.gif

Aisku, su laiku, patirtimi savo ir kitu, as vertinu ir tai, ka turiu. Juk negalima dievo varyt i medi unsure.gif reikia dziaugtis nors ir mazais dalykais.. nezinai, kiek cia gyvensi ant sios zemes..
Viena panele, kuri pries 5m.kartu su manimi gimde, suzinojo pries pora metu, kad jai limfmazgiu (manau tas pats kaip ir kraujo) vezys... sutikau ja, tokia jauna, liudna.. ir sako "kaip gerai, kad tu jau turi 2 vaikucius..o as antro turbut nebesusilauksiu del baisaus gydymo.."
Tada pagalvoji, kad vertinti reikia, ka turi..toks matyt likimas.. unsure.gif
Ir nors man dar tik 23m., as dar noriu leliuko vieno.. gal cia man ir paranoja..kad dar reikia..kad daug kam nesiseka..kad paskui nebutu per velu ir pan.
o gal tai zenklas ar nuojauta..nezinau... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saules pabuciuota @ 2010 08 24, 12:32)
retai cia beuzsuku,nes noris kuo geresniu emociju,ka tik perkaiciau apie renciu ir vel apeme baime,kad ir mano mazyciui pilvelyje taip nebutu,bet as labai tikiu,kad viskas bus gerai.mergaites,ar jus esat girdejusios,kad turint - krauja,galima tureti tik du vaikus?man visokios bobules pradejo,kad del to ir susirgo mano angelelis,kad gimdziau su tokia grupe,tai vel baime,juk dabar vel laukiuosi

As irgi turiu minusine grupe ir esu daugko prisiklausius, bet netikiu niekuo. Manau, kad cia gamtos ir likimo duota kiek vaikuciu mes turesim. Nemanau, kad kraujo grupe kazka lemia schmoll.gif Zinau kas susilauke triju sveiku ir graziu vaikuciu su minusine grupe smile.gif
Atsakyti
QUOTE(monikam @ 2010 08 24, 12:31)
Sveikutes...

Prisidedu ir as prie jusu palaikymu, kazin kaip ten jom sekasi, taip norisi, kad viskas butu gerai... Vis pasimeldziu kasdien uz mazaja kovotoja...
Man siandien nuotaikos nekokios, lygiai du menesiukai, kai nebeturiu savo sunycio...  verysad.gif  Sunku susitaikyt su tuo, kad jo nebera...  cray.gif  Nezinau, ar as besirde kokia ar asaru nebeturiu...  Uzplusta prisiminimai, bet verkt nebeina...  Kartais jauciuos tokia stipri, o kartais isvis nieko nebesinori...
Saunu, kad turit jegu sugryst i darbus. As tai jau i savaji nebegrysiu, nes pakeiciau gyvenama vieta ir i ta puse man labai sunku vaziuoti... Budama ten kiekviena minute prisimenu kokia buvau linksma, dziaugiaus nestumu, bet...  verysad.gif

nebesirde tu console.gif po truputi ismokstam neverkti. Gedim, mylim, ilgimes, bet neverkiam, turbut taip tuributi.

esu kazka panasaus girdejusi, bet mano sese turi 3 vaikus su - krauju ir viskas tvarkoje. Manau cia esme antikuniuose, bet jei tecio kraujas - tai nera ko nerimauti.
Atsakyti
QUOTE(zuzule @ 2010 08 24, 11:11)

Mane daug kas guodė, kad nežinia kas būt buvę po visų gydymų (chemoterapijų, antibiotikų, hormonų ir t.t.), jei dukrytė būtų gyvenus, bet būčiau mylėjus ją bet kokią, kad tik būtų gyva. Aišku skausmas ir širdgėla yra neišmatuojama auginant neįgalų vaiką, tačiau jei man būt davę tokį išbandymą, aš jį būčiau laikiusi visą gyvenimą. Nežinia, kas čia viską taip surėdo, kad vienokia ar kita dalia tenka. Dabar mąstau taip, kad gal geriau taip kaip yra, nes baisu, kas būtų dar laukę ir kiek vaikas dar būtų kankinęsis. Turim tai ką turim ir ne mūsų valioje kažką pakeisti.
Atsakyti
sveikute,

mazai kada as pas jus ir be parasau,bet visada paskaitau ir mintimis su jumis visomis liudinciomis ir besidziaugianciomis .

Renciau stiprybes jums ir mazajai Vakarei daug daug sveikatytes ir jegu kad kovotu 4u.gif

mes ir rugpjucio 5 diena sventem 4 metuku gimtadieni tuo paciu jau ir keturi metai kaip turim angeliuka ,tik nezinau kas cia per sutapimas kai tik gimtadienis taip mano mazius sunegaluoja pradeda vemti viduriuoti ir lieka mazius be savo torto ir vis kartoja negeras tas mano gimtadienis nenoriu as jo verysad.gif

labai gaila kad negalejau lietuvoje buti ta diena nueiti pas angeliuka tai beliko tik namie zvakute zudegti
Atsakyti
QUOTE(monikam @ 2010 08 24, 11:31)
Nezinau, ar as besirde kokia ar asaru nebeturiu...  Uzplusta prisiminimai, bet verkt nebeina...  Kartais jauciuos tokia stipri, o kartais isvis nieko nebesinori...

Man ir panašiai. Kai imu su nuotraukyte kalbėt, tuomet ašaros pabyra kaip pupos.
Papildyta:
QUOTE(Saules pabuciuota @ 2010 08 24, 11:32)

Nusiramink viskas bus gerai. Dabar mažiausiai reikia jaudintis.
Atsakyti
QUOTE(Saules pabuciuota @ 2010 08 24, 11:32)

na cia manau mitas is sovietiniu laiku. aisku yra kazkokia rizika, bet tam nestumo metu yra leidziami vaistai (antikuniai?) ir kontroliuojama.
Sovietmeciu su minusine grupe "leisdavo" tik viena vaika turet.
Mano mama turi minusine grupe, kai laukesi antro, jai tiesiai giminaitis medikas (kardiochirurgas) pasake - daryk aborta, nes pagimdysi "debila" , atsiprasau uz toki pasakyma, bet taip buvo pasakyta. Gime sveikas normalus vaikas, kuris gal iki16 metu tik pora kart buvo sirges gripu.
Manau tiek , kas lemta , nuo to nepabegsi
Atsakyti
QUOTE(monikam @ 2010 08 24, 12:31)
Sveikutes...

Man siandien nuotaikos nekokios, lygiai du menesiukai, kai nebeturiu savo sunycio...  verysad.gif  Sunku susitaikyt su tuo, kad jo nebera...  cray.gif  Nezinau, ar as besirde kokia ar asaru nebeturiu...  Uzplusta prisiminimai, bet verkt nebeina...  Kartais jauciuos tokia stipri, o kartais isvis nieko nebesinori...
Saunu, kad turit jegu sugryst i darbus. As tai jau i savaji nebegrysiu, nes pakeiciau gyvenama vieta ir i ta puse man labai sunku vaziuoti... Budama ten kiekviena minute prisimenu kokia buvau linksma, dziaugiaus nestumu, bet...  verysad.gif

as ir neturiu kur sugrizt i darba, tex ieskot kazko kito...tik nzn nuo ko pradet verysad.gif 4u.gif
tik 2menesiukai tepraejo...mazai...as ir kas dien ilgiuos savo maziukes...kasdien... verysad.gif
Papildyta:

sveika, maziau klausyk bobulyciu, mano kraujo grupe ir minusine, bet nemanau,kad tai turi itakos...nebe tie laikai....gi suleidzia mums vaistukus...
Atsakyti
O as sianakt sapnavau renciu ir jos dukryte.Prabudau nuo sustingusiu ranku,pasirodo,pries uzmigdama stipriai suspaudziau kumscius uz Vakare ir uzmigau. Labai tikiuosi,kad mes nors kiek padejom 4u.gif

QUOTE(lairam @ 2010 08 24, 08:59)
Vakar nuotaikos mano buvo labai nekokios... Pirma diena darbe...

4u.gif zingsnis po zingsnio,po truputi i prieki 4u.gif
sveikatytes tavo mazuliui

QUOTE(lairam @ 2010 08 24, 09:25)
Aš aišku dabar čia ne į temą, bet turbūt dauguma suprasite, kad mūsų atvejais čia yra ĮVYKIS. Vat man po 8 sav. prasidėjo mmm. O tai reiškia, kad dar keli ciklai ir galima pradėti planuoti... Tikiuos, kad šį kartą sėkmingiau...

4u.gif thumbup.gif sveikinu! tikrai dziugi zinia!

QUOTE(xiuke @ 2010 08 24, 12:43)
as ir neturiu kur sugrizt i darba, tex ieskot kazko kito...tik nzn nuo ko pradet verysad.gif  4u.gif
tik 2menesiukai tepraejo...mazai...as ir kas dien ilgiuos savo maziukes...kasdien... verysad.gif

console.gif nepriima tave atgal ar pati nebenori gryzti?
Pradek nuo skelbimu vartymo mirksiukas.gif as po nelaimes labai nenorejau gryzt i savo darba,sugebejau susirasti net 2 darbus.Bet paskui su b apsvarstem visus + ir - , ir likau senajam darbe del oficialios algos.nes greit planavom vaikiuka.Buvo labai sunku,bet zmogus jau toks sutverimas,kad turi iskesti viska....
o is kokio tu miesto? ax.gif
Atsakyti