Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų mamytės

....perskaičiau ir susitingau.....................
....ir ašaros užsmaugė...... negaliu.....
... kažkur skaičiau, kad "kiekvienas gimęs kūdikis, tai įrodymas, kad dievas pasauliu dar nenusivylė".
.....bet kai duoda dienai, dviem ir atima, čia jau nesuprantama......
Atsakyti
QUOTE(kzaze @ 2010 08 24, 14:34)
Tai vat... labai bijau pradėt ieškot ligų, kur jų nėra, nes tos gali tada atsirasti ir užburtas ratas prasidės...

taip, gaunasi pasaka be galo, arba ieskojimas siknoj smegenu. O is kitos puses - nebesinori rizikuot turint jau tris vienodas istorijas... nesinori nieko nedarius bandyt loterija "o gal sikart laimesiu" doh.gif cia ne prizo ieskojimas po alaus kamsteliais unsure.gif
Atsakyti
renciau*, jokie žodžiai tavęs nepaguos, sunku, labai sunku tau dabar, žinau .... cray.gif
Atsakyti
QUOTE(rencius* @ 2010 08 24, 13:10)
SIA  NAKTI  VAKARE  MUS PALIKO cray.gif  cray.gif  cray.gif  cray.gif

...be žodžių...
Atsakyti
Nera minciu, nera zodziu, kurie galetu dabar paguost ir nuramint Renciu...Tiesiog tyliai
esu su jumis ir jusu skausmu.....O taip norejosi tiket stebuklu...
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2010 08 24, 15:43)
....perskaičiau ir susitingau.....................
....ir ašaros užsmaugė...... negaliu.....

aš taip pat...

Renciau, niekas Jūsų dabar nepaguos, žinau. Dieve, kaip norėtųsi bent kažkuo padėti, bent žemiškus rūpesčius palengvinti. Jei tik kokios pagalbos reiktų, kreipkis į mane, į mus, gražiųjų angelų mamas.
Atsakyti
vaje,as labai BAISIAI laikaus.Jau eina antras menuo............Sielai ramybes,Silvios Browne knygos,kazkiek duoda,o visa kita.......Tas neaprepiamas,beprotiskas ilgesys.....Manau,kad jis mane nuzudys
Atsakyti
renciau,nerandu žodžių išsakyti jausmams.rieda ašaros...kada bus gana žvaigždžių danguje ir angelų pas dievulį?kada baigsis mamų skausmas žemėje? verysad.gif

jolanta,aš supratau,kad ilgesys lydės mane amžinai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rencius* @ 2010 08 24, 13:10)
SIA  NAKTI  VAKARE  MUS PALIKO cray.gif  cray.gif  cray.gif  cray.gif

Labai nuoširdžiai užjaučiu... nežinau, ką dar bepasakyti verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Saules pabuciuota @ 2010 08 24, 11:32)
retai cia beuzsuku,nes noris kuo geresniu emociju,ka tik perkaiciau apie renciu ir vel apeme baime,kad ir mano mazyciui pilvelyje taip nebutu,bet as labai tikiu,kad viskas bus gerai.mergaites,ar jus esat girdejusios,kad turint - krauja,galima tureti tik du vaikus?man visokios bobules pradejo,kad del to ir susirgo mano angelelis,kad gimdziau su tokia grupe,tai vel baime,juk dabar vel laukiuosi

Mano kraujo grupė yra neigiama, bet aš kažkaip savo nelaimės su tuo nesieju. Juk atleiakami tyrimai dėl antikunių, dar vaistai suleidžiami....

O dėl emocijų - gal kol kas ir nesilankyk čia. Vis vien šioje temoje labai daug ašarų ir nevilties. Jeigu tau tai kelia nerimą ir panašiai, tai kol kas ir neskaitinėk. kai susilauksi savo stebukliuko, tada ir sugrįšk pas mus - pasidžiaugsime kartu wub.gif
Atsakyti
renciuk,laikykis,mes suprantam ka jauti,atrodo, kad gyvenimas grazeja,o staiga ir vel sugriuva.
lairam,vis galvoju cia nebeuzsukti,bet istveriu daugiausia 2 dienas,dazniausiai nieko nerasau,o tyliai skaitau,dziaugiuosi ir liudziu kartu su visom,mes visos nepazistamos,bet si nelaime gyvenime mus visas suvienijo ir mes tapom vienas kumstis ar seima,kurios tikslai tokie patys - issikapstyti ir zengti tolyn per gyvenima,nes jis nesustojo ir lekia toliau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saules pabuciuota: 24 rugpjūčio 2010 - 16:19
Renciau...

žodžių per maža.... verkiu kartu su jūsų šeima... stiprybės verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
renciau... užjaučiu labai... cray.gif cray.gif cray.gif
Atsakyti