Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų mamytės

QUOTE(AusraPupa @ 2010 08 25, 17:12)
Sveikos mamytes.Skaitau ir verkiu.Pries 2 menesius netekau sunaus.Jam buvo 18 metu.Isejo is namu ir negrizo.Nuskendo. O kiek siekiu ir nauju ideju turejo.Negaliu susitaikyti.Kiekviena diena vis blogiau.Zinau kad turiu toliau gyventi vardan dukrytes ir vyro, bet taip sunku,sirdy labai tuscia.Vis prisimenu Gintareli,protas dar negali to suvokt kad jo nera verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

console.gif uzuojauta jus seimai, labai liudna, sunku net patiketi koks ziaurus yra gyvenimas verysad.gif
Atsakyti
AusraPupa, protas po truputėlį pratinsis prie netekties, deja prireiks nemažai laiko. Labai linkiu stiprybės ir labai užjaučiu.
Atsakyti
QUOTE(AusraPupa @ 2010 08 25, 16:59)
Aciu. Niekados negalvojau kad tokia nelaime mus palies.Gyvenom gan laimingai,geras vyras,vaikai nuostabus,mokesi gerai,ypac berniukas,planavo puikia ateity. ir kaip zaibas is giedro dangaus.Atrodo isplese puse sirdies.Ir nieks neatsakys kodel? verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Nei viena negalvojame apie tokius dalykus... Bent jau man atrodė, kad tokie dalykai vyksta kažkam, kažkur... anapus televizoriaus ekrano... tik ne man... Ir netikėčiausiu laiku, nelauktai, nesapnuotai atsitiko man verysad.gif verysad.gif verysad.gif . Sujaukė, atrodo, tvarkingą gyvenimą... O turėjo atsitikti kažkam... anapus ekrano, bet ne man... Tūkstantis kodėl ir nei vieno atsakymo...
Atsakyti
QUOTE(semkutepemkute @ 2010 08 25, 17:11)
console.gif uzuojauta jus seimai, labai liudna, sunku net patiketi koks ziaurus yra gyvenimas  verysad.gif

Aciu. Tikrai ziaurus gyvenimas.Nezinau kaip reikes vel ismokti dziaugtis gyvenimu.Sunku vyrui ir mergaitei. Mergaitei 17 metu,jie pametinukai ir kaip jie graziai sutare. Sunkus laikai atejo i musu seima,bet mes privalom istverti verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AusraPupa: 25 rugpjūčio 2010 - 16:17
QUOTE(kzaze @ 2010 08 25, 18:10)
Praeis tas ruduo greit, nepastebėsim kaip atslinks balta žiema. Neliūdėk, linkiu iš visos širdies - gražių ir šiltų ateisiančių vasarų.

O tai tyrimukus kažkokius darysi?

kaip ir nereik jokiu tyrimu, nebend del saves veliau pasidarysiu toksiplozmozes, gal kraujo bendra, kadangi mirtis del virksteles susisukimo, tai jokie tyrimai cia nei pades nei kazka paaiskins.
Atsakyti
QUOTE(semkutepemkute @ 2010 08 25, 15:03)
As labai laukiu rudens, norisi kad tas laikas greiciau begtu, dabar toks jausmas kad uzstrigau as toj vasaroj, nebepatinka man ji, tai turejo buti pati laimingiausia vasara mano gyvenime, o gavosi visiskai atvirksciai  verysad.gif

Aš irgi laukiu rudens... Žada, kad bus šiltas, ilgas ir gražus... Tada lauksiu žiemos, kuri irgi turėtų būti balta balta... O tada išauš pavasaris su naujomis savjomis ir viltimis...
Atsakyti
Naujai mamytei stiprybės, laikykitės visa šeima kartu .........

O man galvoje vis Rencius ir jos Vakarė......
Atsakyti
QUOTE(Nledi @ 2010 08 25, 17:17)
O man galvoje vis Rencius ir jos Vakarė......

Aš irgi nenustoju galvoti apie jas... Dabar jai be galo be krašto sunku... Prisimenu aš tą dieną, kai reikėjo karstelį išrinkti, tada drabužėlius.... Stovime su vyru prie tų karstelių mažyčių, ašaros rieda nesustodamos, o galvoje sukasi mintis - planavau tau, suneli, pirkti lovelę, o perku karstelį... Tada drabužėlių paieškos. Lyg tyčia, niekur nieko balto nėra, jeigu balta, tai dydžiai netinkami...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lairam: 25 rugpjūčio 2010 - 16:30
QUOTE(lairam @ 2010 08 25, 17:23)
Aš irgi nenustoju galvoti apie jas... Dabar jai be galo be krašto sunku... Prisimenu aš tą dieną, kai reikėjo karstelį išrinkti, tada drabužėlius.... Stovime su vyru prie tų karstelių mažyčių, ašaros rieda nesustodamos, o galvoje sukasi mintis - planavau tau, suneli, pirkti lovele, o perku karstelį... Tada drabužėlių paieškos. Lyg tyčia, niekur nieko balto nėra, jeigu balta, tai dydžiai netinkami...

Žiauru, nors man neteko to patirti, bet manau neišlaikyčiau tokio skausmo........
Atsakyti
QUOTE(Nledi @ 2010 08 25, 17:25)
Žiauru, nors man neteko to patirti, bet manau neišlaikyčiau tokio skausmo........

Niekur nesidėtum, ištvertum...
Atsakyti
QUOTE(lairam @ 2010 08 25, 17:30)
Niekur nesidėtum, ištvertum...

Ankščiau irgi galvodavau ,jei man tai butu tikriausiai neištverčiau.Bet dabar žinau kad reik ištvert kaip nors,nors nebuvo dar ne dienos kai neverkčiau verysad.gif
Atsakyti
uzuojauta naujai mamytei console.gif kaip neteisinga verysad.gif

as irgi vis galvoju apie Renciu verysad.gif
Atsakyti