Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų mamytės

QUOTE(lairam @ 2010 08 27, 15:04)
Mums senbuvės prisijungti leido +- po dviejų mėnesių pasibendravimo... Tai nežinau, ką jos nuspręs dabar.

na supratau tada..
Papildyta:
tiesiog as rytoj isskrendu, ilgam, interneto ten nezinau ar bus.. todel masciau ikelti savo angelele tam, kad jy bent ten puikuotusi.. bent ten, visu atmintyje...
Atsakyti
Sveikutės mamytės, pirmiausia noriu paklaust monikam- žiūrėjau nuotraukas ir nelabai supratau- o tai ta kapavietė tavo angeliuko bendra kažkokia? Kad daug akmenukų-paminkliukų su skirtingais vardais?

Monikam ne ten savo albumą įkėlei, man atrodo kadčia viešas albumas (public), reikia lysti giliau į Privat, ir ten kur mūsų visų yra- ten kelt. man atrodo ten kur įkėlei gaunasi kad viešas albumas.

Užuojauta naujai mamai....

Dabar būsiu skyrelio ragana-žiežula.... biggrin.gif
Mačiau patvirtinimą slaptažodžiui gavo tik viena mama (na kuri gavo tris TAIP senbuvių).
O slaptažodžius žino jau dauguma naujesnių kitų mamyčių kurios temoje net neklausė jo-neturiu nieko prieš tas mamytes, tik man įdomu o kas joms suteikė? Ar čia vyksta viskas per a.ž.?
Dabar žiūriu dar viena naujokė mama,tik su 7 žinutėmis (tiesą pasakius aplamai jos nelabai pamenu iš pokalbių) - tai ji gal irgi jau turi slaptažodžius? Na man tai taip nepatinka.... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mirkt: 27 rugpjūčio 2010 - 12:52
QUOTE(mirkt @ 2010 08 27, 15:12)
Sveikutės mamytės,  pirmiausia noriu paklaust monikam- žiūrėjau nuotraukas ir nelabai supratau- o tai ta kapavietė tavo angeliuko bendra kažkokia? Kad daug akmenukų-paminkliukų su skirtingais vardais?

Mačiau patvirtinimą slaptažodžiui gavo tik viena mama (na kuri gavo tris TAIP senbuvių).
O slaptažodžius žino jau dauguma naujesnių kitų mamyčių kurios temoje net neklausė jo-neturiu nieko prieš tas mamytes, tik man įdomu o kas joms suteikė? Ar čia vyksta  viskas per a.ž.?
Dabar žiūriu dar viena naujokė mama,tik su 7 žinutėmis (tiesą pasakius aplamai jos nelabai pamenu iš pokalbių) - tai ji gal irgi jau turi slaptažodžius? Na man tai taip nepatinka.... g.gif

ne, as neturiu.. na, ir nereikia man tuomet, as tiesiog tik nuotrauka ikelti norejau.. mano zinuciu mazai, kaip supratau apie mane kalbejot, tai todel, kad as visai cia nebunu, tik dabar aptikau tema.. na ne dabar, pries pora dienu..
Atsakyti
QUOTE(mirkt @ 2010 08 27, 13:42)
Sveikutės mamytės,  pirmiausia noriu paklaust monikam- žiūrėjau nuotraukas ir nelabai supratau- o tai ta kapavietė tavo angeliuko bendra kažkokia? Kad daug akmenukų-paminkliukų su skirtingais vardais?

O slaptažodžius žino jau dauguma naujesnių kitų mamyčių kurios temoje net neklausė jo-neturiu nieko prieš tas mamytes, tik man įdomu o kas joms suteikė? Ar čia vyksta  viskas per a.ž.?

Asmeniškai man per AŽ slaptažodžius atsiuntė net dvi senbuvės mirksiukas.gif, o aš niekam nieko nedaviau schmoll.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Felisa @ 2010 08 27, 13:46)
ne, as neturiu.. na, ir nereikia man tuomet, as tiesiog tik nuotrauka ikelti norejau.. mano zinuciu mazai, kaip supratau apie mane kalbejot, tai todel, kad as visai cia nebunu, tik dabar aptikau tema.. na ne dabar, pries pora dienu..

O kas atsitiko Jūsų vaikeliui?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lairam: 27 rugpjūčio 2010 - 12:48
Sveikos mamytes....
Net nežinau nuo ko pradėti.... Kas vakarą skaitau jūsų pokalbius ir kaskart noriu prisijungti prie jūsų bet vis susigraudinu apsiverkiu ir išjungiu stengdamasi nors biškiuką užsimiršti... Ir aplinkiniams nebenoriu rodyti savo skausmo nes visi bando raminti ir itikinėti kad nebegaliu savęs taip kankinti ir turiu eiti pirmyn nes kitaip sugadinsiu savo sveikata... Visa tai žinau bet kai užplūsta sunkios akimirkos prisiminimai ir klausimas KODĖL??? negaliu sustoti verkus taip suspaudžia širdį... Vis mintyse sukasi klausimas kodėl dievulis taip mane nubaudė ir atemė mano pirmagimį sūnelį kurio taip mes su vyrų laukėm . Mano mažylis gimė 2010 06 18 o mirė pagyvenęs 8 dieneles. gimė su širdelės yda.....Nesulaukė mažylis operacijos cray.gif Kai pirma kartą čia užsukau i šitą forumą negalėjau patikėti kad tiek daug mamyčių kenčia tokį patį skausmą kaip ir aš ... niekada apie tai nesusimastydavau visa tai tolima ir nesuprantama buvo ... kai kapukuose praeidavau pro mažyliu kapelius visada atkreipdavau dėmesį ir pagalvodavau dieve kokia nelaime ... o dabar ir pati turiu tokį kapelli... ech ir vėl susigraudinau kaip ir kiekvieną kartą ... cray.gif

Aš čia naujoke tai nelabai dar gaudausi cia kur čia ka reikia daryti busiu dėkinga jei padėsit .
Atsakyti
Turiu mioma, turejo operuoti, buvo nustatyta operacijos data, bet pastojau.. visa tai atkele, mioma auga, paskutiniais nestumo menesiais mano mazyle pradejo vis labiau man spausti su galvyte plaucius, man vis sunkiau daresi kvepuoti, turejo daryti cezary man... artejant gimdymo dienoms, nakty prabudau su nezmoniskais skausmais, issikvieteme greitaja, atveze, operavo, o ji uzduso apsivyniojusi virkstele.. negaliu, netikiu, nenoriu tiketi, kad tiek laiko gyvenant su ja, manyje, jos nebera.. nerandu zodziu, man visa tai kaip sapnas, nenoriu prisimint tos siaubingos nakties.. viskas ivyko taip greitai.. as vis dar nesigaudau..
Atsakyti
QUOTE(Meganiukste @ 2010 08 27, 13:52)
Sveikos mamytes....
Net nežinau nuo ko pradėti.... Kas vakarą skaitau jūsų pokalbius ir kaskart noriu prisijungti prie jūsų bet vis susigraudinu apsiverkiu ir išjungiu stengdamasi nors biškiuką užsimiršti... Ir aplinkiniams nebenoriu rodyti savo skausmo  nes visi bando raminti ir itikinėti kad nebegaliu savęs taip kankinti ir turiu eiti pirmyn nes kitaip sugadinsiu savo sveikata... Visa tai žinau bet kai užplūsta sunkios akimirkos prisiminimai ir klausimas KODĖL??? negaliu sustoti verkus taip suspaudžia širdį... Vis mintyse sukasi klausimas kodėl dievulis taip mane nubaudė ir atemė mano pirmagimį sūnelį kurio taip mes su vyrų laukėm . Mano mažylis gimė 2010 06 18 o mirė pagyvenęs 8 dieneles. gimė su širdelės yda.....Nesulaukė mažylis operacijos cray.gif Kai pirma kartą čia užsukau i šitą forumą negalėjau patikėti kad tiek daug mamyčių kenčia tokį patį skausmą kaip ir aš ... niekada apie tai nesusimastydavau visa tai tolima ir nesuprantama buvo ... kai kapukuose praeidavau pro mažyliu kapelius visada atkreipdavau dėmesį ir pagalvodavau dieve kokia nelaime ... o dabar ir pati turiu tokį kapelli... ech ir vėl susigraudinau kaip ir kiekvieną kartą ... cray.gif

Aš čia naujoke tai nelabai dar gaudausi cia kur čia ka reikia daryti busiu dėkinga jei padėsit .

Laikykitės verysad.gif . Dar veians leliukas su širdies yda verysad.gif verysad.gif verysad.gif Msniškis mirė 10 parų amžiaus... Operacijos irgi nesulaukėme
Papildyta:
QUOTE(Felisa @ 2010 08 27, 13:53)
Turiu mioma, turejo operuoti, buvo nustatyta operacijos data, bet pastojau.. visa tai atkele, mioma auga, paskutiniais nestumo menesiais mano mazyle pradejo vis labiau man spausti su galvyte plaucius, man vis sunkiau daresi kvepuoti, turejo daryti cezary man... artejant gimdymo dienoms, nakty prabudau su nezmoniskais skausmais, issikvieteme greitaja, atveze, operavo, o ji uzduso apsivyniojusi virkstele.. negaliu, netikiu, nenoriu tiketi, kad tiek laiko gyvenant su ja, manyje, jos nebera.. nerandu zodziu, man visa tai kaip sapnas, nenoriu prisimint tos siaubingos nakties.. viskas ivyko taip greitai.. as vis dar nesigaudau..

Užjaučiu labai labai...
Atsakyti
Kas čia šiemet per vasara, kad pareikalavo tiek angeliukų........
Atsakyti
na perziurejau ir as albumeli, grazios mamytes ir grazus vaikiukai, tik liudna kad kaikurie is ju angeliukai verysad.gif

QUOTE(mirkt @ 2010 08 27, 14:42)

[color=red]

man per a.z atsiunte, bet as jo ir prasiau, bet niekam nedaviau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nledi @ 2010 08 27, 14:01)
Kas čia šiemet per vasara, kad pareikalavo tiek angeliukų........

man tai kažkaip labai daug tų širdies ydų... Aišku aš anksčiau, kol pati nesusidūriau, tai nesinagrinėjau, kiek tokių vaikelių... Bet siaubas, kiek DAUG!!!! KODĖL???? Gal čia tie tigro metai neteisingi kažkokie? Gal čia jis nagus rodo???
Atsakyti
naujoms mamytems console.gif, siaubingas tas gyvenimas, ziaurus ir negailestingas, kuo tolau tuo labiau tuo isitikiu verysad.gif
Atsakyti
jetus merginos jau nieko nebesusigaudau ir nebespeju sekti,kas cia tikrai pasidare g.gif kiek angeliuku verysad.gif
Atsakyti