Įkraunama...
Įkraunama...

Angeliukų mamytės

QUOTE(AusraPupa @ 2010 08 28, 12:07)
Labas Rytas
Ir as atsikeliau,ir taip širdy suspaude pagalvojus kad nematysiu daugiau savo sunelio,negirdesiu to kasdieninio labas rytas.  Tik dabar supratau kokia aš buvau laiminga.  Dabar žiuriu i dukryte, dažnai ja myluoju,kartais jaučiuosi tokia bejege,kaip mažas vaikas . Dieve kaip aš jo pasiilgau verysad.gif

pasiilgom visos savo vaikuciu verysad.gif verysad.gif verysad.gif ir tos tustumos niekas negali uzpildyti...
Atsakyti
Tikrai labai malonu, kad senbuvės mumis naujokėmis pasitikėjo ir leido prisiungti prie albumėlio. Bendravimas įgyja visai kitokią prasmę. Dar kartelis dėkui.
Atsakyti
Laba diena mamos 4u.gif
Ilgai dingus buvau.Kompiuteris buvo sugedes,o dabar dar ir internetas streikuoja.

Tikejausi grizti pas jus su geromis naujienomis,deja kol kas nieko....

Pasiilgau jusu.
Tik gaila kad nauju angeliuku mamyciu cia yra verysad.gif
Atsakyti
Nauji namučiai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kumpiene @ 2010 08 28, 13:33)

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(kumpiene @ 2010 08 28, 13:33)

...sau liepiau tikėt,kad sugrįši tu... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kumpiene @ 2010 08 28, 15:33)

thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Ši Gyčio daina, kaip ir Eglės Jurgaitytės "Angelas" - mano mėgstamiausios.... tiek mintyse suskamba, tiek mašinoje, tiek kompiuteryje.... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2010 08 28, 19:51)
Ši Gyčio daina, kaip ir Eglės Jurgaitytės "Angelas" - mano mėgstamiausios.... tiek mintyse suskamba, tiek mašinoje, tiek kompiuteryje....  wub.gif

as per youtobe jas daznai klausau
Atsakyti
kai pamatau danguj vaivorykštę, iš kart pagalvoju apie tavo Angeliuką, VJ 4u.gif
o vakar mačiau iš kart net dvi... net norėjau nupaveiksluot ir tau atsiųst smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nasata @ 2010 08 28, 19:55)
kai pamatau danguj vaivorykštę, iš kart pagalvoju apie tavo Angeliuką, VJ  4u.gif
o vakar mačiau iš kart net dvi... net norėjau nupaveiksluot ir tau atsiųst smile.gif

smile.gif wub.gif oro_buckis.gif
Atsakyti
Netikiu Dievu.. bet kasdien šaukiu jo vardą...
Bijau svajot... bet kasdien prieš mano valią blyksteli svajonė... apie ją...
Nelaukiu rytojaus... bet jis kas kart ateina....
prisiekiu daugiau niekada nepasitikėt niekuo... bet vėl aklai tikiu..
prisižadu daugiau neverkt... bet kasdien verkiu.. kai niekas to nemato.. verkiu lietuje...kad niekas nematytų mano ašarų...
prisiekiau sau neuždavinėt klausimo KODĖL?... bet kasdien milijoną kartų jį užduodu...
nenoriu gyvent... bet gyvenu........

Atsakyti