Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pigiai pavalgyti ?

QUOTE(mickute7 @ 2010 11 22, 10:39)
Majonezas, kiausiniai  - Kuciu stalui  g.gif neeee schmoll.gif
va cia taip taip  drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif Mes irgi nevalgom per Kūčias nei kiaušinių, nei majonezo.

O silkę Kūčioms užsišaldžiau. rolleyes.gif Radom turguj labai gražios silkės nebrangiai, tai užsipirkom, išdarinėjau, sudėjau į dėžutę ir į kamerą.. žiūrėsim kas čia gausis, ar skonis nesuprastės.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaklada @ 2010 11 22, 10:02)
drinks_cheers.gif  Mes irgi nevalgom per Kūčias nei kiaušinių, nei majonezo.

O silkę Kūčioms užsišaldžiau.  rolleyes.gif  Radom turguj labai gražios silkės nebrangiai, tai užsipirkom, išdarinėjau, sudėjau į dėžutę ir į kamerą.. žiūrėsim kas čia gausis, ar skonis nesuprastės..  blush2.gif

Ot nezinau, silkes niekad nesaldziau ax.gif nors budavo uzsiperku anksciau , kai salta lauke, tai i balkona ismesdavau ir visas ciki budavo mirksiukas.gif nu labai jau nemegstu paskutinemis dienomis tada apsipirkinet blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2010 11 22, 12:34)
Ot nezinau, silkes niekad nesaldziau  ax.gif  nors budavo uzsiperku anksciau , kai salta lauke, tai i balkona ismesdavau ir visas ciki budavo  mirksiukas.gif  nu labai jau nemegstu paskutinemis dienomis tada apsipirkinet  blush2.gif

va va..aš ir kažkaip pagalvojau, kad niekad negirdėjau kad silkę kas šaldytų g.gif Tikrai įdomų pasidarė, kas gautusi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Asta @ 2010 11 22, 12:36)
va va..aš ir kažkaip pagalvojau, kad niekad negirdėjau kad silkę kas šaldytų  g.gif  Tikrai įdomų pasidarė, kas gautusi  ax.gif

Na gal atsiras , kuri bande mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai va Zaklada, prašom nepamiršti ir mums papasakoti kaip ten su ta silkę gausis wink.gif
Atsakyti
Ok, būtinai papasakosiu. Šiaip idėja, tai ne mano.. kažkada anksčiau bendradarbei iš Klaipėdos giminaičiai daug silkių atvežė, tai ji pasakojo, kad užsišaldė išdorotas ir ilgam užteko, tai ir eksperimentuoju dabar 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaklada @ 2010 11 22, 13:32)
Ok, būtinai papasakosiu. Šiaip idėja, tai ne mano.. kažkada anksčiau bendradarbei iš Klaipėdos giminaičiai daug silkių atvežė, tai ji pasakojo, kad užsišaldė išdorotas ir ilgam užteko, tai ir eksperimentuoju dabar 4u.gif

Mano anyta visada šaldo, tai skirtumo nesu pastebėjus. Atšildo aišku ne kokioj mikrobanginėj, o išlėto. Gal kiek pati silkė standesnė būna, bet šiaip neatskirčiau jei reiktų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2010 11 22, 09:39)
Majonezas, kiausiniai  - Kuciu stalui  g.gif neeee schmoll.gif

dar kartais kokios morkos  ar cukinijos itarkuoju kad daugiau butu  tongue.gif

O kodel ne? Mes valgom!
O! Cia kaip fantazija ir skonis leidzia!

Dar sumustynukus darom is batono,surio(tarkuoto),majonezo ir cesnako! Nezinau net,gal puse minutes mikrobanginei ir vse!!! drinks_cheers.gif
Atsakyti
Silkute ir svogunus (daug) supjaustyt, svogunus butinai nuplikyt verdanciu vandeniu, viska uzpilt marinatu is vandens, acto, biskio druskos ir biskio cukraus, ant virsaus saukstas aliejaus. Kita diena galima valgyt. Nuplikyti svogunai netenka aitrumo ir pasidaro traskus. Visus ingredientus dedu pagal skoni.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *GALATĖJA*: 22 lapkričio 2010 - 17:01
QUOTE(juliciukas666 @ 2010 11 22, 15:36)
O kodel ne? Mes valgom!

kiaušiniai ir pieno produktai neitin pasninkiška g.gif
Atsakyti
QUOTE(Undinencija @ 2010 11 22, 22:25)
kiaušiniai ir pieno produktai neitin pasninkiška  g.gif

Ne visi katalikai ir ne visi tiki į katalikybę wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gladness: 22 lapkričio 2010 - 21:42
QUOTE(Gladness @ 2010 11 22, 21:42)
Ne visi katalikai ir ne visi tiki į katalikybę wink.gif

aš pati nesu praktikuojanti katalikė blush2.gif bet Kūčios man tokia jauki tradicijų šventė, su "senobiniais" patiekalais ir visokių "naujovių" neitin mėgstu kūčiu stale ax.gif
Atsakyti