kaip tik išsikepiau dribsnių kotletukų. užsiplikiau verdančiu vandeniu pusę maišelio 3 grūdų dribsnius. palikau išbrinkti kol pyragui tešlą padariau. paskui įdėjau mėsos prieskonių, druskos, žiupsnelį kmynų ir pertažolių nuo palangės. dėjau 1 kiaušinį ir šaukštą bulvių krakmolo. viskas, o skonis man tai pasakiškas
su raugintais rūgščiais agurkėliais
iš tokio kiekio gavosi apie 15 kotletukų (3 keptuvės).
Pabandysiu ir as. Pamirkisiu tik. Turiu tokiu,"nemaltu"
QUOTE(Tigris @ 2012 01 25, 17:22)
Imam makaronus (geriau stambesni), juos isverdam kiek pasudytam vandenyje (iprastai), kai isverda - nupilam vandeni, makaronus paliekam puode... verciam ant makaronu pakeli varskes ir dar maisydami pakaitinam. Neissigaskit, kad varske suskystes
pakaitinkit kol skystis nugaruos ir...dedam makaronus i lekste.... as kaip ir varskecius valgiau juos su grietine ir cukrumi.
Jau isbandziau su sureliu mase vietoj varskes. Skanu
QUOTE(juliciukas666 @ 2012 01 25, 20:20)
Dar geriau grykius nakciai uzpilt vandeniu(saltu) ir ryte iskart maisyt su farsu. Fainai gaunasi!
Reikes pabandyt is aviziniu dribsniu kotletus padaryt
Reikes pabandyt is aviziniu dribsniu kotletus padaryt
As tai vakare grikius termose uzplikau ir ryte iskart galima valgyt
QUOTE(Green tea* @ 2012 01 25, 19:40)
Paskaičius makaronų su varške receptą net seilė tysta, reikės būtinai pamėgint
O aš mėgstu tokią tirštą sriubą: bulves ir morkas nuskusti, supjaustyti kuo smulkiau, suberti į puodą ir pripilti vandens, kad vos apsemtų
tada virti kokias 20 min., galima ir ilgiau, kad daržovės būtų visiškai minkštos. Įmesti kubelį sultinio, dar šiek tiek pavirti ir sutrinti su blenderiu. Man labai skanu, galima ir mėsos įdėti prieš tai pakepinus keptuvėje 
O aš mėgstu tokią tirštą sriubą: bulves ir morkas nuskusti, supjaustyti kuo smulkiau, suberti į puodą ir pripilti vandens, kad vos apsemtų
As irgi megeja tirstu darzoviu sriubu
Zinok,PETROVNA,as galiu ir su grykiu kose valgyt
O jei rimtai,tai su cesnakiniu,ar ketciupu su majonezu-tiesiog nuostabu!!!
QUOTE(vasara_ @ 2012 01 25, 16:11)
dabar reiktų pasižiūrėti į savo receptą, nes tiksliai nepamenu, bet čia http://receptai.iki....niu-blynai/5548 idėja lygiai tokia pati. tik gal neteisingai įvardinau, kad kotletai
tai va, užplikyti galima kokio tik nori skonio sultiniu ir kaskart gausis skirtingai. aš dedu šaukštą dar krakmolo, kad sukibimą duotų 
Aciu uz ideja! Isbandziau- labai patiko
Sveikutės
žiū praeitoje temelėje nieks nepasiūlėt Kokorų.
čia ar neskanu ar nebandėt?
žiū praeitoje temelėje nieks nepasiūlėt Kokorų.
QUOTE(Eirwen @ 2012 02 25, 13:56)
Sveikutės
žiū praeitoje temelėje nieks nepasiūlėt Kokorų.
čia ar neskanu ar nebandėt? 
žiū praeitoje temelėje nieks nepasiūlėt Kokorų.
O kas tai yra?
QUOTE(maltakava @ 2012 02 25, 14:43)
Kaip čia daba man juos nusakius
Reikia morkyčių, miltų, vandens, svogūniuko, ir kiaušinuko. (galima ir be jo)
Sutarkuoti arba virtas morkytes sutrinti, patušinti keptuvėje su svogūniuku. Tadu ta mišinuką atvėsinti ir dėt į iškočiotus blinukus, ir iškepti.
Kiti su raugintais kopūsčiukais ir bulvėm dara.
Oi esu aš primąsčius tai visokio briedo
Tsssakant,klok receptus,EIRVEN
QUOTE(Eirwen @ 2012 02 25, 15:11)
Kaip čia daba man juos nusakius
Reikia morkyčių, miltų, vandens, svogūniuko, ir kiaušinuko. (galima ir be jo)
Sutarkuoti arba virtas morkytes sutrinti, patušinti keptuvėje su svogūniuku. Tadu ta mišinuką atvėsinti ir dėt į iškočiotus blinukus, ir iškepti.
Kiti su raugintais kopūsčiukais ir bulvėm dara.
Oi esu aš primąsčius tai visokio briedo
Reikia morkyčių, miltų, vandens, svogūniuko, ir kiaušinuko. (galima ir be jo)
Sutarkuoti arba virtas morkytes sutrinti, patušinti keptuvėje su svogūniuku. Tadu ta mišinuką atvėsinti ir dėt į iškočiotus blinukus, ir iškepti.
Kiti su raugintais kopūsčiukais ir bulvėm dara.
Oi esu aš primąsčius tai visokio briedo
na kiek as zinau, tai kokorai yra nepaprasti blynukai, o is bulviu, kaip zemaitiski, tik su idaru kokiu parasete.





