Sena tema cia
Anginos operacija.
va va, ir as springstu gerdama

zinau, kad ir man bus po operacijos ne kas, nes suaugus jau esu, isiveseje ten viskas..bijau, mergaites as...mano merginai nekele operacija del operacines trukumu dar savaitei, bus tik 09 01, pries operacija spejom pasirgt lengva forma, taip dar nera buvo senai, temp tik 37, raudona raudona, bet be antib, iki siandien sveikos jau, bet va, operacija dar nusikelia

Va,aš jau po LOR.Tik atėjus pasakė,kad užrašinėja operacijoms kovo mėnesiui
Bet pažiūrėjus į gerklę pasakė,kad turi vietą anksčiau.Taigi mano egzekucija paskirta Lapkričio 2d. Taip maždaug papasakojo kas,kaip,kiek truks.Darys su bendra (vietinės net nesiūlė).Ligoninėj sakė pagal mano sveikatos būklę,spėja,kad teks pagulėt kokias 4-5 dienas.
Tik žiopla aš.Nepaklausiau ką operacijos dieną daryt su vaistais,nes šiaip sakė gert vaistus,kaip visad,bet tą dieną,kaip žinia nieko negalima
Bet lyg ir užeisiu dar pas ją iki operacijos,tai bandysiu pasiklaust.

Bet pažiūrėjus į gerklę pasakė,kad turi vietą anksčiau.Taigi mano egzekucija paskirta Lapkričio 2d. Taip maždaug papasakojo kas,kaip,kiek truks.Darys su bendra (vietinės net nesiūlė).Ligoninėj sakė pagal mano sveikatos būklę,spėja,kad teks pagulėt kokias 4-5 dienas.
Tik žiopla aš.Nepaklausiau ką operacijos dieną daryt su vaistais,nes šiaip sakė gert vaistus,kaip visad,bet tą dieną,kaip žinia nieko negalima

QUOTE(Magnifique @ 2010 08 27, 20:09)
Va,aš jau po LOR.Tik atėjus pasakė,kad užrašinėja operacijoms kovo mėnesiui
Tik žiopla aš.Nepaklausiau ką operacijos dieną daryt su vaistais,nes šiaip sakė gert vaistus,kaip visad,bet tą dieną,kaip žinia nieko negalima :oh
Bet lyg ir užeisiu dar pas ją iki operacijos,tai bandysiu pasiklaust.

Tik žiopla aš.Nepaklausiau ką operacijos dieną daryt su vaistais,nes šiaip sakė gert vaistus,kaip visad,bet tą dieną,kaip žinia nieko negalima :oh

O jums kokius kitus vaistus reikia kasdien gerti? nes siaip nieko negalima pries operacija... o po operacijos ta pacia diena irgi nelabai

o siaip eile gan ilga

viena mergina gėrė antibiotikus, tai prieš operaciją turėjo išgerti su vienu gurkšniu vandens
kuo mažesniu

QUOTE(chiuncia @ 2010 08 28, 10:57)
O jums kokius kitus vaistus reikia kasdien gerti? nes siaip nieko negalima pries operacija... o po operacijos ta pacia diena irgi nelabai
manau nieko neatsitiks, kad viena doze praleisit, nes mano palatos kaimyne, kazkokius vaistus gere sekancia diena po operacijos
o siaip eile gan ilga
mane per menesi "sutvarke" KMKU 

o siaip eile gan ilga

Geriu priešuždegiminius nuskausminamuosius ir spaudimą mažinančius.Pastaruosius BŪTINA kasdien gert,nes gydytoja ir taip įspėjo,kad galiu gerokai daugiau ir ilgiau kraujuot dėl aukšto spaudimo,todėl būtinai reiks išgert,nes be vaistų jis bus LABAI aukštas.

Man ir tie 2 mėn.atrodo ilga eilė,o įsivaizduokit,dabar KOVO mėnesiui rašo!

nieko sau eiles
cia Santariskese? jei taip, tikriauiai del to kad remontuoja operacines.
o kaip ten su auskaru?

o kaip ten su auskaru?

QUOTE(olenka @ 2010 08 28, 14:54)
nieko sau eiles
cia Santariskese? jei taip, tikriauiai del to kad remontuoja operacines.
o kaip ten su auskaru?

o kaip ten su auskaru?

Jo,Santariškėse pas gyd.Paulauskienę.Galbūt.
Liksiu su auskaru

na, jei gydytojai netrukdys, tada ok
man per savaite jau antra karta sloga prasideda
cia tipo visa laika taip bus????/ anksciau vos tik atsala oras, is karto gerkle pradedavo kutenti, o dabar snargliosiuos????????

QUOTE(olenka @ 2010 08 28, 22:48)
na, jei gydytojai netrukdys, tada ok
cia tipo visa laika taip bus????/ anksciau vos tik atsala oras, is karto gerkle pradedavo kutenti, o dabar snargliosiuos????????

Man tai gydytoja pasakė,kad man dabar pūlinė angina

QUOTE(Magnifique @ 2010 08 28, 22:55)
Man tai gydytoja pasakė,kad man dabar pūlinė angina
Nors tempos nėr...Jei pas mane visad toks peršalimas būtų vadinamas pūline angina,tai aš ja sergu NUOLAT
Dar sakė pertvara visai kliša,tai po tonzilių bus galima pertvarą kreivą išoperuot

man gydytoja apziuros metu paspaude tonziles, ir is ten bego puliai, nors man nieko neskaudejo, jokios temperaturos nebuvo ir is vis nieko nejutau

nosies pertvara????