Įkraunama...
Įkraunama...

Angina, anginos operacija

Sena tema cia

Anginos operacija.
Atsakyti
va va, ir as springstu gerdama doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
zinau, kad ir man bus po operacijos ne kas, nes suaugus jau esu, isiveseje ten viskas..bijau, mergaites as...mano merginai nekele operacija del operacines trukumu dar savaitei, bus tik 09 01, pries operacija spejom pasirgt lengva forma, taip dar nera buvo senai, temp tik 37, raudona raudona, bet be antib, iki siandien sveikos jau, bet va, operacija dar nusikelia doh.gif
Atsakyti
Va,aš jau po LOR.Tik atėjus pasakė,kad užrašinėja operacijoms kovo mėnesiui doh.gif
Bet pažiūrėjus į gerklę pasakė,kad turi vietą anksčiau.Taigi mano egzekucija paskirta Lapkričio 2d. Taip maždaug papasakojo kas,kaip,kiek truks.Darys su bendra (vietinės net nesiūlė).Ligoninėj sakė pagal mano sveikatos būklę,spėja,kad teks pagulėt kokias 4-5 dienas.
Tik žiopla aš.Nepaklausiau ką operacijos dieną daryt su vaistais,nes šiaip sakė gert vaistus,kaip visad,bet tą dieną,kaip žinia nieko negalima doh.gif doh.gif Bet lyg ir užeisiu dar pas ją iki operacijos,tai bandysiu pasiklaust.
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2010 08 27, 20:09)
Va,aš jau po LOR.Tik atėjus pasakė,kad užrašinėja operacijoms kovo mėnesiui  doh.gif
Bet pažiūrėjus į gerklę pasakė,kad turi vietą anksčiau.Taigi mano egzekucija paskirta Lapkričio 2d. Taip maždaug papasakojo kas,kaip,kiek truks.Darys su bendra (vietinės net nesiūlė).Ligoninėj sakė pagal mano sveikatos būklę,spėja,kad teks pagulėt kokias 4-5 dienas.
Tik žiopla aš.Nepaklausiau ką operacijos dieną daryt su vaistais,nes šiaip sakė gert vaistus,kaip visad,bet tą dieną,kaip žinia nieko negalima  :oh  doh.gif Bet lyg ir užeisiu dar pas ją iki operacijos,tai bandysiu pasiklaust.

O jums kokius kitus vaistus reikia kasdien gerti? nes siaip nieko negalima pries operacija... o po operacijos ta pacia diena irgi nelabai g.gif manau nieko neatsitiks, kad viena doze praleisit, nes mano palatos kaimyne, kazkokius vaistus gere sekancia diena po operacijos ax.gif

o siaip eile gan ilga doh.gif mane per menesi "sutvarke" KMKU smile.gif
Atsakyti
viena mergina gėrė antibiotikus, tai prieš operaciją turėjo išgerti su vienu gurkšniu vandens smile.gif kuo mažesniu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo markse: 28 rugpjūčio 2010 - 10:15
QUOTE(chiuncia @ 2010 08 28, 10:57)
O jums kokius kitus vaistus reikia kasdien gerti? nes siaip nieko negalima pries operacija... o po operacijos ta pacia diena irgi nelabai g.gif manau nieko neatsitiks, kad viena doze praleisit, nes mano palatos kaimyne, kazkokius vaistus gere sekancia diena po operacijos ax.gif

o siaip eile gan ilga  doh.gif mane per menesi "sutvarke" KMKU  smile.gif

Geriu priešuždegiminius nuskausminamuosius ir spaudimą mažinančius.Pastaruosius BŪTINA kasdien gert,nes gydytoja ir taip įspėjo,kad galiu gerokai daugiau ir ilgiau kraujuot dėl aukšto spaudimo,todėl būtinai reiks išgert,nes be vaistų jis bus LABAI aukštas. doh.gif Pasiklausiu antradienį bet kokios gydytojos,kuri bus kabinete,nes sakė iki pat operacijos kortelė tegul guli jų kabinete,tipo reikia-pasiimi ir grąžini.
Man ir tie 2 mėn.atrodo ilga eilė,o įsivaizduokit,dabar KOVO mėnesiui rašo! doh.gif doh.gif Pusę metų laukt.Siaubas.Tai sakė kiekvieną mėnesį kelias vietas sunkesniem palieka,tai man tik tada ir įsižiebė viltis.Šiaip sakė būtų spalio gale operavęs,bet sakė geriau,kad nebūtų mmm.tai nukėlė į lakpričio pradžią.
Atsakyti
nieko sau eiles doh.gif cia Santariskese? jei taip, tikriauiai del to kad remontuoja operacines.
o kaip ten su auskaru? 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(olenka @ 2010 08 28, 14:54)
nieko sau eiles  doh.gif cia Santariskese? jei taip, tikriauiai del to kad remontuoja operacines.
o kaip ten su auskaru?  4u.gif  ax.gif

Jo,Santariškėse pas gyd.Paulauskienę.Galbūt.
Liksiu su auskaru tongue.gif
Atsakyti
na, jei gydytojai netrukdys, tada ok thumbup.gif

man per savaite jau antra karta sloga prasideda doh.gif cia tipo visa laika taip bus????/ anksciau vos tik atsala oras, is karto gerkle pradedavo kutenti, o dabar snargliosiuos???????? unsure.gif unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(olenka @ 2010 08 28, 22:48)
na, jei gydytojai netrukdys, tada ok  thumbup.gif

man per savaite jau antra karta sloga prasideda  doh.gif cia tipo visa laika taip bus????/ anksciau vos tik atsala oras, is karto gerkle pradedavo kutenti, o dabar snargliosiuos????????  unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif

Man tai gydytoja pasakė,kad man dabar pūlinė angina doh.gif Nors tempos nėr...Jei pas mane visad toks peršalimas būtų vadinamas pūline angina,tai aš ja sergu NUOLAT doh.gif Dar sakė pertvara visai kliša,tai po tonzilių bus galima pertvarą kreivą išoperuot doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2010 08 28, 22:55)
Man tai gydytoja pasakė,kad man dabar pūlinė angina  doh.gif  Nors tempos nėr...Jei pas mane visad toks peršalimas būtų vadinamas pūline angina,tai aš ja sergu NUOLAT doh.gif  Dar sakė pertvara visai kliša,tai po tonzilių bus galima pertvarą kreivą išoperuot  doh.gif  doh.gif

man gydytoja apziuros metu paspaude tonziles, ir is ten bego puliai, nors man nieko neskaudejo, jokios temperaturos nebuvo ir is vis nieko nejutau doh.gif reiskia, gerklej pastoviai buvo uzdegimas doh.gif tai ir pas tave tas pats unsure.gif
nosies pertvara????
Atsakyti