Įkraunama...
Įkraunama...

BT matuotojų sekta. Skubam, kol gandrai dar čia!

sveikutes, nreciau pagalbos. gal kas galit man pakomentuoti mano grafikeli. as visiskai nieko nebesuprantu.

user posted image
Papildyta:
tik nebrezia man jokiu cia liniju, pirma cikla naudojuos siuo grafikeliu.
Atsakyti
na ka, buvau pas gydytoja, taip vadinasi turejo buti, savaiminis persileidimas, del to tokia auksta bt. Nezinau nei kaip jaustis, per daug nepergyvenu, turiu buti stipri del mazojo, o ir siaip esu toks zmogus, tikiu likimu, vadinasi nebuvo lemta, gamtos atranka ir t.t.

Sekmes kitoms nelaukiancioms mmm, darancioms testukus, o kitoms nenusiminkit, anksciau ar veliau vistiek patapsit nestukemis. O as, matuosiu ta bt, vien tam, kad paziureciau ar krenta, o ar beplanuosiu, nezinau ar benoriu, mane tai sukrete ir dabar jauciu baime. Gal kada nors. O as jus stebesiu, prasom greiciau i nestuke.gif gretas. mirksiukas.gif
Atsakyti
labas ryrytas,
Aistuzele verysad.gif laikykis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RenataJ.: 17 rugpjūčio 2010 - 08:19
QUOTE(aistuzele @ 2010 08 17, 08:16)
na ka, buvau pas gydytoja, taip vadinasi turejo buti, savaiminis persileidimas, del to tokia auksta bt. Nezinau nei kaip jaustis, per daug nepergyvenu, turiu buti stipri del mazojo, o ir siaip esu toks zmogus, tikiu likimu, vadinasi nebuvo lemta, gamtos atranka ir t.t.

Sekmes kitoms nelaukiancioms mmm, darancioms testukus, o kitoms nenusiminkit, anksciau ar veliau vistiek patapsit nestukemis. O as, matuosiu ta bt, vien tam, kad paziureciau ar krenta, o ar beplanuosiu, nezinau ar benoriu, mane tai sukrete ir dabar jauciu baime. Gal kada nors. O as jus stebesiu, prasom greiciau i  nestuke.gif  gretas. mirksiukas.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif labai gaila.
Atsakyti
QUOTE(aistuzele @ 2010 08 17, 09:16)

AISTUZELE, 4u.gif atsigausi ir tikrai suplanuosit console.gif
Atsakyti

Sekmes kitoms nelaukiancioms mmm, darancioms testukus, o kitoms nenusiminkit, anksciau ar veliau vistiek patapsit nestukemis. O as, matuosiu ta bt, vien tam, kad paziureciau ar krenta, o ar beplanuosiu, nezinau ar benoriu, mane tai sukrete ir dabar jauciu baime. Gal kada nors. O as jus stebesiu, prasom greiciau i  nestuke.gif  gretas. mirksiukas.gif

Gaila verysad.gif laikykis 4u.gif
Atsakyti
na ka, buvau pas gydytoja, taip vadinasi turejo buti,

4u.gif 4u.gif 4u.gif aistuzele, žodžių nėra, visgi kas taip kortas dėlioja?....

Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2010 08 17, 08:22)
4u.gif  4u.gif  4u.gif  aistuzele, žodžių nėra, visgi kas taip kortas dėlioja?....

pasijuokt skaudziai norejo is manes likimas... vadinasi negalima su juo zaisti.
Atsakyti
QUOTE(aistuzele @ 2010 08 17, 10:16)

aistuzele,oi kaip gaila verysad.gif ,laikykis mergyt 4u.gif 4u.gif console.gif
http://www.babyplan.ru/profile/58300
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo angel08: 17 rugpjūčio 2010 - 08:29
aistuzele labai gaila aisku sad.gif man sausio men taip buvo.. aisku priklauso nuo tavo savijautos, bet is tikro as ir toliau planuociau, nes kiek zinau, jog labai lengvai kimba daznai iskrt.. zinau mrgina, kuri persileido 5 sav ir ta pati men vel pastojo ir turi nuostabia dukruze wink.gif

wiki25 taip, dar O panasu nebuvo pas tave, bet jau tuoj... plius OT suzymeti negerai, panasu, jog vaiduoklius zymi kaip teigiamus. teigiamas OT skaitomas tik tas, kada abi juosteles vienodai ryskios arba testine juostele ryskesne net, kitu atveju skaitosi kaip neigiamas.
Atsakyti
QUOTE(angel08 @ 2010 08 17, 08:13)
nu net nepasisveikinau blush2.gif  labas rytelis,as dar nusileidau,NT irgi neigiamas,pilva maudzia tik krutine tempia. ech  reiks laukti siandien mmm  verysad.gif  nedidele viltis ruseno ,kad gal  nestuke.gif  susikta diena siand cray.gif
http://www.babyplan.ru/profile/58300

4u.gif 4u.gif 4u.gif

verysad.gif console.gif console.gif Laikykis, ilsėkis kiek reikia, atsigauk - laukiam grįžtant į mūsų gretas 4u.gif
_______

Labas rytas, mano testukas neigiamas, vakar labai įtartinas man tas testukas atrodė, tai vat šiandien pakartojau ir nieko nepamačiau, na, bet BT dar nekrenta, matysim kas bus unsure.gif
Atsakyti

wiki25 taip, dar O panasu nebuvo pas tave, bet jau tuoj... plius OT suzymeti negerai, panasu, jog vaiduoklius zymi kaip teigiamus. teigiamas OT skaitomas tik tas, kada abi juosteles vienodai ryskios arba testine juostele ryskesne net, kitu atveju skaitosi kaip neigiamas.
[/quote]

kur pazymeti teigiami OT tai jie ir buvo teigiamai. "T" juostele ryskesne uz "C". todel nieko ir nebesuprantu. gal ta geltona juostele ne taip nubreze. nebeturiu daugiau O testuku paziureti ar snd vel bus teigiamas. toel nieko ir nesuprantu. ND atliekam kaip priklauso, tik nebeaisku kada O istikro yra verysad.gif
Atsakyti