Sveikos,
Laukiu
Belissimos skaičiukų
QUOTE(angel08 @ 2010 08 17, 08:13)
nu net nepasisveikinau

labas rytelis,as dar nusileidau,NT irgi neigiamas,pilva maudzia tik krutine tempia. ech reiks laukti siandien mmm

nedidele viltis ruseno ,kad gal

susikta diena siand
QUOTE(Luki @ 2010 08 17, 08:21)
Mano grafikas su , pagal mano ciklus, super ankstyva O. Net nežinau ar tikrai Fertility gerai nubrėžė, negaliu patikėt... ir negaliu patikėt, kad vyras kaip tik po komnadiruotės pataikė

Tai gal bent trupinėlis vilties yra
Oho, tikrai šiandie tokia žema buvo?
QUOTE(wiki25 @ 2010 08 17, 09:16)
sveikutes, nreciau pagalbos. gal kas galit man pakomentuoti mano grafikeli. as visiskai nieko nebesuprantu.
Galėjo būti 25 cd ovuliacija.. Kažkaip mintis tokia kilo kad kai tokie ciklai gali būti policistinės kiaušidės, tada būna kad ne po vieną folikulą subrandina, tai gal 28 cd antra ovuliacija

Nu čia pafantazavimas aišku, geriausia pas ginę nueiti. Ir kad hormonus ištirtų ir kad pastebėtų echoskopu kiek ten tų folikulų auga
QUOTE(aistuzele @ 2010 08 17, 09:16)
na ka, buvau pas gydytoja, taip vadinasi turejo buti, savaiminis persileidimas, del to tokia auksta bt. Nezinau nei kaip jaustis, per daug nepergyvenu, turiu buti stipri del mazojo, o ir siaip esu toks zmogus, tikiu likimu, vadinasi nebuvo lemta, gamtos atranka ir t.t.
Sekmes kitoms nelaukiancioms mmm, darancioms testukus, o kitoms nenusiminkit, anksciau ar veliau vistiek patapsit nestukemis. O as, matuosiu ta bt, vien tam, kad paziureciau ar krenta, o ar beplanuosiu, nezinau ar benoriu, mane tai sukrete ir dabar jauciu baime. Gal kada nors. O as jus stebesiu, prasom greiciau i

gretas.

Suprantu tavo skausmą, mergyt
Paliūdėk, pagedėk, bet neleisk tam jausmui išmušti tavęs iš vėžių svajonės link, stiprybės tau