Į kiną einam nuo trejų. Dabar sūnui 7, dukrai 5, tai jau paliekam vienus ir ateinam pasiimti
O tą laiką išnaudojam apsipirkimui ar tiesiog pasėdim kavinėje

O tą laiką išnaudojam apsipirkimui ar tiesiog pasėdim kavinėje

As savo vaika vesti pradejau nuo 3m. einam retai, bet issedi, nes einam i tuos kuriuos pats sako kad nori.
QUOTE(mamaana @ 2011 08 16, 21:33)
Mano vyrukui jau penkeri ir niekaip jis negali issedeti kino teatre, buvome Ratai 2 filme, iki puses prabuvo ir isejom, o vat 5D filmukai labai patinka 

Ta pati istorija, ir nors mano bernuzeliui "ratai" ant bangos dabar, bet vos vos issedejo tevelio prikalbintas visgi paziureti kaip baigsis. Nors mano vaikas ir taip is judresniu

Maniskis judruolis 3,4m pirmakart nuejo irgi i Ratai 2. Pirma valanda issedejo, sake, issiziojes, o tada jau sake nusibodo, tai isejo, po 10 minuciu sugryzo ir paziurejo iki galo
Manau jei butu trumpesnis nei 2 valandu filmukas, butu issedejes

mes nuo 4 metų vaikštome
aišku į multikus tik ir jokio 3D
aišku į multikus tik ir jokio 3D
Aš tikriausiai pasirodysiu keistuolė mama, nes savo mergytės dar nevedžiau į jokį kiną
Kadangi ji pas mus l.judri, vis dar bijau,kad neišsėdės per visą filmuką
Nors šį rudenį, kai jau bus 4-eri, sakiau, reikės pabandyti
Vat spektaklį jau matė ne vieną ir puikiausiai išsėdi, net kai būna su pertraukom, tai gal ir filmas nenusibos?

mes jau buvom karta, sedejo, popkornus grauze, bet jau pries gala nusibodo, bet vistiek isbuvo ramiai

Pradėjom nuo ketverių

Mano merginai uz poros savaiciu bus 3 ir praeita savaitgali mes jau buvom kino teatre
issirinkom trumpiausia-Mike Pukuotuka, tai ziurejo akis isputus, jei butu trukes ilgiau, butu nusibode. Zodziu patiko
o ir ispudziu kiek.. visa kelia ciauskejo
))