Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kokio amžiaus vedate vaikus į kino teatrą

Mano vyrukui jau penkeri ir niekaip jis negali issedeti kino teatre, buvome Ratai 2 filme, iki puses prabuvo ir isejom, o vat 5D filmukai labai patinka smile.gif
Atsakyti
Į kiną einam nuo trejų. Dabar sūnui 7, dukrai 5, tai jau paliekam vienus ir ateinam pasiimti thumbup.gif
O tą laiką išnaudojam apsipirkimui ar tiesiog pasėdim kavinėje thumbup.gif
Atsakyti
As savo vaika vesti pradejau nuo 3m. einam retai, bet issedi, nes einam i tuos kuriuos pats sako kad nori.
Atsakyti
QUOTE(mamaana @ 2011 08 16, 21:33)
Mano vyrukui jau penkeri ir niekaip jis negali issedeti kino teatre, buvome Ratai 2 filme, iki puses prabuvo ir isejom, o vat 5D filmukai labai patinka smile.gif

Ta pati istorija, ir nors mano bernuzeliui "ratai" ant bangos dabar, bet vos vos issedejo tevelio prikalbintas visgi paziureti kaip baigsis. Nors mano vaikas ir taip is judresniu smile.gif
Atsakyti
Maniskis judruolis 3,4m pirmakart nuejo irgi i Ratai 2. Pirma valanda issedejo, sake, issiziojes, o tada jau sake nusibodo, tai isejo, po 10 minuciu sugryzo ir paziurejo iki galo biggrin.gif Manau jei butu trumpesnis nei 2 valandu filmukas, butu issedejes tongue.gif
Atsakyti
mes nuo 4 metų vaikštome
aišku į multikus tik ir jokio 3D
Atsakyti
Aš tikriausiai pasirodysiu keistuolė mama, nes savo mergytės dar nevedžiau į jokį kiną doh.gif Kadangi ji pas mus l.judri, vis dar bijau,kad neišsėdės per visą filmuką schmoll.gif Nors šį rudenį, kai jau bus 4-eri, sakiau, reikės pabandyti rolleyes.gif Vat spektaklį jau matė ne vieną ir puikiausiai išsėdi, net kai būna su pertraukom, tai gal ir filmas nenusibos?
Atsakyti
mes jau buvom karta, sedejo, popkornus grauze, bet jau pries gala nusibodo, bet vistiek isbuvo ramiai thumbup.gif
Atsakyti
4u.gif Epirma karta ejome su vaikiuku i ki no teatra per treciaji gimtadieni ir ziurejom 3d filma. nezinau ar gerai vaikiukui tie efektai, bet jam patiko, isziurejome visa filma, nors vaikutis tikrai nera toks ramus, galvojau kad nebaigsim filmo, bet matyt idomu jam buvo. daug ispudziu po to... biggrin.gif
Atsakyti
Pradėjom nuo ketverių ax.gif smile.gif
Atsakyti
Mano merginai uz poros savaiciu bus 3 ir praeita savaitgali mes jau buvom kino teatre smile.gif issirinkom trumpiausia-Mike Pukuotuka, tai ziurejo akis isputus, jei butu trukes ilgiau, butu nusibode. Zodziu patiko smile.gif o ir ispudziu kiek.. visa kelia ciauskejo smile.gif))
Atsakyti
As savo dukryte pirma karta nuvedziau keturiu metuku smile.gif Ziurejom smurfus jai labai patiko pavyzdingai visa laika akis isputus ziurejo biggrin.gif Siaip manau 4 ar 5 metai pats laikas po truputi supazindinti su kino teatru,na o mazesnius su leliu teatru mirksiukas.gif
Atsakyti